Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Πως ακριβως γινεται η ψηφοφορια απο τον κοσμο; Μεσω ιντερνετ; Δεν βλεπω κατι στις διαφημισεις..

Επισης οι 3 αποχωρησαντες βγηκαν εχθες και σημερα καποιος θα φυγει; Εχει μια εβδομαδα που ξεκινησα να παρακολουθω λιγο και δεν εχω ιδεα.

θα πρεπει να διαβασεις και το πρωτο θρεντ, αλλιως δεν βγαζει νοημα. ειναι sequel

• Sad 1
Δημοσ.

Τα αγωνίσματα που στήναμε για την αποστολια με τα μπαλάκια του ping-pong είχαν περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι ηλίθιοι ρε φίλε... βάζουν αγωνίσματα καθαρά για τους ασημους και δεν βλέπουν ότι χάνουν κόσμο.

Πωωω ξεφτίλα 25%

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ant_ είπε

Eχω παρει 10ευρη ειδικα για το ροδανθακη :rolleyes:

Εύγε, είσαι μπροστά από την εποχή σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Πες μου... εδωωω έμπαινες;

Απόκρυψη περιεχομένων

Image result for ξένια rec

Εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, guido said:

θα πρεπει να διαβασεις και το πρωτο θρεντ, αλλιως δεν βγαζει νοημα. ειναι sequel

Απλα πειτε μου πως γινεται η ψηφοφορια.. Στο περσινο θυμαμαι εδειχνει στις διαφημισεις για να στελεις μηνυμα. Εδω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Δεν αποφασιζει το κοινο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Απλα πειτε μου πως γινεται η ψηφοφορια.. Στο περσινο θυμαμαι εδειχνει στις διαφημισεις για να στελεις μηνυμα. Εδω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Δεν αποφασιζει το κοινο;

οπως και περσι.

απλα κρατα για μιση ωρα μετα το συμβουλιο, οποτε δεν δειχνει κατι τωρα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Η ψοφοφορία διαρκεί μόνο μία ώρα από τη στιγμή που θα βγούν οι προτεινόμενοι.

1 λεπτό πριν, forumidis είπε

Και η στριντζω προτου γινει αντρας καλη ηταν!

Εδώ τουλάχιστον ακούγεται σαν γυναίκα. Τώρα είναι λες και έχει περάσει εκπαίδευση ΟΥΚ και μοιράζει πόνο σε δοκίμια τύπου φραουλίτσα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...