guido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Πως ακριβως γινεται η ψηφοφορια απο τον κοσμο; Μεσω ιντερνετ; Δεν βλεπω κατι στις διαφημισεις.. Επισης οι 3 αποχωρησαντες βγηκαν εχθες και σημερα καποιος θα φυγει; Εχει μια εβδομαδα που ξεκινησα να παρακολουθω λιγο και δεν εχω ιδεα. θα πρεπει να διαβασεις και το πρωτο θρεντ, αλλιως δεν βγαζει νοημα. ειναι sequel 1
NotAliki177 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τα αγωνίσματα που στήναμε για την αποστολια με τα μπαλάκια του ping-pong είχαν περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι ηλίθιοι ρε φίλε... βάζουν αγωνίσματα καθαρά για τους ασημους και δεν βλέπουν ότι χάνουν κόσμο. Πωωω ξεφτίλα 25%
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ant_ είπε Eχω παρει 10ευρη ειδικα για το ροδανθακη Εύγε, είσαι μπροστά από την εποχή σου.
Le Perv Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Πες μου... εδωωω έμπαινες; Απόκρυψη περιεχομένων Εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα κτλ. 1
Froskeas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Πες μου... εδωωω έμπαινες; Απόκρυψη περιεχομένων ΚΑΒΛΙΑΡΑ
phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη ρίχνετε το (καταποντισμένο) επίπεδο ρε Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 2 1
elpaso1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, guido said: θα πρεπει να διαβασεις και το πρωτο θρεντ, αλλιως δεν βγαζει νοημα. ειναι sequel Απλα πειτε μου πως γινεται η ψηφοφορια.. Στο περσινο θυμαμαι εδειχνει στις διαφημισεις για να στελεις μηνυμα. Εδω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Δεν αποφασιζει το κοινο;
forumidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Και η στριντζω προτου γινει αντρας καλη ηταν! 1 2
guido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, elpaso1 είπε Απλα πειτε μου πως γινεται η ψηφοφορια.. Στο περσινο θυμαμαι εδειχνει στις διαφημισεις για να στελεις μηνυμα. Εδω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Δεν αποφασιζει το κοινο; οπως και περσι. απλα κρατα για μιση ωρα μετα το συμβουλιο, οποτε δεν δειχνει κατι τωρα 1
elpaso1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, MakeGreeceSexyAgain said: Πες μου... εδωωω έμπαινες; Reveal hidden contents Ποια ειναι; Η Ξενια;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, elpaso1 είπε Ποια ειναι; Η Ξενια; Γιεπ
pitogiro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Απλα πειτε μου πως γινεται η ψηφοφορια.. Στο περσινο θυμαμαι εδειχνει στις διαφημισεις για να στελεις μηνυμα. Εδω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Δεν αποφασιζει το κοινο; Η ψοφοφορία διαρκεί μόνο μία ώρα από τη στιγμή που θα βγούν οι προτεινόμενοι. 1 λεπτό πριν, forumidis είπε Και η στριντζω προτου γινει αντρας καλη ηταν! Εδώ τουλάχιστον ακούγεται σαν γυναίκα. Τώρα είναι λες και έχει περάσει εκπαίδευση ΟΥΚ και μοιράζει πόνο σε δοκίμια τύπου φραουλίτσα. 1
Froskeas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Le Perv είπε Εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα, εμπαινα, εβγαινα κτλ. Εφαπτομενικά ορμώμενος?
xaratsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Διάγγελμα Σπυρόπουλος κονε για μελλοντικοί καλεσμένοι εκπομπής
Προτεινόμενες αναρτήσεις