livefreeordie Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 250 φετος η αμοιβη των μαχητων μου φαινεται την εχει μυριστει ο τουρκος οτι φετος δεν παιζει να εχει την ιδια απηχηση με περυσι και κοβει απο οπου μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Froskeas είπε (ρε παιδιά μήπως να μετακομίσω στο άλλο το θρεντ, αυτο με τις πολλές σελίδες, το σάιτ το «καλό»?) δεν πας ετσι, πρεπει να βγει προκηρυξη, αλλα τα post στο topic του πρωτου survivor μετρανε για μορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, livefreeordie είπε 250 φετος η αμοιβη των μαχητων μου φαινεται την εχει μυριστει ο τουρκος οτι φετος δεν παιζει να εχει την ιδια απηχηση με περυσι και κοβει απο οπου μπορει. Σιγουρα παντως το concept δεν το σηκωνει η ελληνικη αγορα για τριτη συνεχη χρονια και ειδικα με την υπαρξη ομοειδων προγραμματων. Δε θα μου φαινονταν περιεργο αν παει να αρπαξει οσα πιο πολλα μπορει φετος και μετα αντε γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μεγάλη προσφορά= χαμηλή τιμή Η μεγάλη προσφορά σουργέλων, βιζίτων και κλαρινογαμπρών να μπουν στο παιχνίδι ρίχνει τους μισθούς στα τάρταρα. Απλό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, McNerd είπε Anorymous, φτιάξε ρε κάνα countdown μεχρι τη πρεμιέρα 6 και σημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτήσω Ποιο απο τα τούμπανα μαχήτριες στηρίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Aς λαβουμε υποψην και αυτο που ειχε γραψει περυσι ο μαστορακης που ειναι χωμενος στα πραγματα της τηλεορασης οτι δηλαδη το survivor το πηρε απο σποντα ο σκαι ενω δεν το ηθελε επειδη ητανε στο πακετο του ατζουν μαζι με αλλα προγραματα (voice κλπ) και επειδη δεν πιστευε οτι θα κανει επιτυχια εκανε συμφωνια να πληρωνει 4.000 στον τουρκο για καθε μοναδα τηλεθεασης πανω απο 20% οποτε οταν αρχισε να κανει τα 40αρια εφτανε να δινει 80.000 καθε επεισοδιο.με αποτελεσμα στο τελος κερδη και κοστος να μην εχουνε και μεγαλη διαφορα η τουλαχιστον αυτην που θα περιμενε καποιος με την επιτυχια που ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, mylo είπε Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Όποιος ψηφίσει Ντάρια είναι αυτόματα εχθρός μου και να του κοπεί το χέρι ☺ Νομίζω έγινες σαφής, δεν θα ψηφιστεί :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Η κικμποξου έχει να δώσει και η μαρίνα.ακολουθεί η Βιργινία.αυτόν τον αγουρου κάπου τον ξέρω, δεν θυμάμαι που όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στην Ελλάδα και "σκακιστικό πρωτάθλημα" να λεγόταν κάποιο show ή "διαγωνισμός μπριτζ" , πάλι θα καταντούσε να δείχνουν τα κάλλη τους , διάφορες ξέκωλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κοκαλίτσα ξεκωλίτσα <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Tι μωρο ειναι αυτη η Νταρια, κριμα που θα την ψηφιζουν με μισος ολες οι ελλεϊνιδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, aris1986 είπε κριμα που θα την ψηφιζουν με μισος ολες οι ελλεϊνιδες Σωστός τύπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις