Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Η Ραμόνα στο Survivor 2; Shut up and take my money φάση!!!!!

πιο αντιπαθητικη πεθαινεις

Νωρίς ξεκινήσατε. :)

δεν ειναι νωρις και μια ταινια η ενα σηριαλ μολις βγαινει τραιλερ ανοιγει το σχετικο τοποικ, εξαλλου εχουμε πολλα να πουμε

Η Κολιδα τελικα θα μπει?

Μαχητες ή Διασημοι?

99 τις εκατο θα μπει στους διασημους

Δημοσ.

Συμπαθης η Κολιδα, αλλα περα απο το αγωνιστικο ηταν αδιαφορη. Ασε που μου φαινεται οτι εχει σπασει λιγο σε σχεση με οταν μπηκε.

συμπαθής ; αυτή δεν είναι που με τον μανάβη έλεγε για τον ντάνο καλά να πάθει και σωστά τον στείλαμε στους άλλους και ότι το άξιζε; τι τους έκανε ακόμα δεν μας είπε...
Δημοσ.

Θα μπει η Κολιδά και θα μας λέει πόσο της λείπει το παιδί της κτλ κτλ...

τωρα θα ειναι σελεμπριτι οποτε θα το μαρι μαζι της με την κουβερναντα :P

Το σημαντικό είναι ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελεορώγας, τ'άλλα είναι λεπτομέρειες :P

ετσι οπως το βλεπω μαλλον η ευριφιδι

Δημοσ.

ετσι οπως το βλεπω μαλλον η ευριφιδι

Ούτε καν, δεν είναι παρουσιάστρια κι έτσι κι αλλιώς ν'ανεβάσουν την τηλεθέαση θέλουν, όχι να την ισοπεδώσουν :P

Δημοσ.

Τωρα μου θυμησατε κατι, εκεινο το χαντασιχαμα δεν ειχε ανακοινωθει οτι πηρε εκπομπη στο σκαι; κάτι τετοιο θυμαμαι απο κεινα τα καυτα μεσημερια του ιουνη με την νονορα. Τι εγινε μαυτη την ιστορια;

Δημοσ.

Τωρα μου θυμησατε κατι, εκεινο το χαντασιχαμα δεν ειχε ανακοινωθει οτι πηρε εκπομπη στο σκαι; κάτι τετοιο θυμαμαι απο κεινα τα καυτα μεσημερια του ιουνη με την νονορα. Τι εγινε μαυτη την ιστορια;

Εκανε 3 εκπομπες και κοπηπε :devil:

Δημοσ.

Εκανε 3 εκπομπες και κοπηπε :devil:

και γυρισε σπιτι με το εντυπο συμμετοχης στους νομαντς το οποιο και πασαρε στη γυναικα του χωρις να πει κουβεντα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...