guido Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, kargo130 είπε Προσδοκουμαι ανασταση νεκρων.... δηλαδή τι θα αλλάξει αν αναστηθεί ο tritonas00;
tritonas00 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 δε μπορει καποια στιγμη ο αγορου θα δειξει το πραγματικο ουγκ προσωπειο του (ξυλο), τον βλεπω αρκετα τσαντιλα οταν χανει
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, tritonas00 είπε δε μπορει καποια στιγμη ο αγορου θα δειξει το πραγματικο ουγκ προσωπειο του (ξυλο), τον βλεπω αρκετα τσαντιλα οταν χανει Ελπίζω να παίξει μπουνιές με πειραιωτη κογκολεζο 1 1
Miracle Worker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Η Ντορετα ειπε οτι θα προβαλει βιντεο απο το σημερινο με Αγορου να κινειται απειλητικα εναντιον Γκοτση. 2 1
xaratsi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Η Ντορετα ειπε οτι θα προβαλει βιντεο απο το σημερινο με Αγορου να κινειται απειλητικα εναντιον Γκοτση. Αρα μαλλον χανουν κ σημερα ασυλια και γινεται τζερτζελο ;Μας κανει. Παντως κανει μπαμ οτι τους εχει ζαλισει τα παπαρια με αρχιγιλικι (στο παγκο χτες μετα την ηττα τον κοιταζαν με σιχασια)
webparts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, KilliK είπε η Ξενια ειναι αυτη με το συνεχεια σηκωμενο γκρι σορτσακι; θεικες καμπυλες. εχουμε gifaki της; Αμα μαθεις πες μου και εμενα! 1 ώρα πριν, livefreeordie είπε Πολυ κινηση εχει το θρεντ,καλα πως αντεχετε και βλεπετε αυτο το πραγμα; Νομιζα οτι ηταν για τις γκομενες,αλλα για να το συζητανε εξω λες και ειναι πραγματικο θεμα συζητησης κατι δεν παει καλα γενικοτερα. Θυμαμαι περυσι ενα απογευμα περασα απο τα προαστια και ειδα τουλαχιστον 3 σπιτια να εχουν αναψει τις ψησταριες. Λεω περιεργο,εχει καμια μπαλα σημερα; Ειχε τον τελικο του survivor τελικα..
McNerd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε η κορυφη αγωνιωνεται Dyskolo... Egw kati xasmourita eida na varane tilt 47 λεπτά πριν, xaratsi είπε . Παντως κανει μπαμ οτι τους εχει ζαλισει τα παπαρια με αρχιγιλικι (στο παγκο χτες μετα την ηττα τον κοιταζαν με σιχασια) Einai thema xronou pistevo. Essetai Hmar huehuehuehuehue Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ ξέρω ότι πέρσι, κάθε πρωί έσβηνα ~1.000 emails/αναφορές απ' το mail account μου, με το 90% να προέρχεται απ' το original νήμα. Φέτος, σβήνω ~400-500.
redykt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 παντως εχει επιλογη να μη σου ρχεται mail.
g_alkis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Η Ντορετα ειπε οτι θα προβαλει βιντεο απο το σημερινο με Αγορου να κινειται απειλητικα εναντιον Γκοτση. Βλέπω να τον ισοπεδώνει το ζουμπά ο Γκότσης
redykt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αυτο το ζευγαρακι της αγ.παρασκευης σκετος εμετος
kargo130 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Η γιουφτσα το εχει παρατησει τελειως το αθλητικο;
redykt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Just now, kargo130 said: Η γιουφτσα το εχει παρατησει τελειως το αθλητικο; το γιουφτσα απο που βγαινει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις