Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Όποιος μου πει ένα τραγούδι της χατζιδου, χωρίς Google εννοείται, θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχισυχαματος του θρεντ. Ο Παρθένης την Κατερίνα Θάνου σφυρίζει ακόμα; Μόνο ένα ξέρω αυτό που είπε η ίδια στο τρέιλερ ήταν μεγάλο σουξέ πριν αρκετά χρόνια. 10 ώρες πριν, patsi είπε Δηλαδή μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ο "κινηματογραφιστής";; Έχει και σιχαμερό όνομα Θωμάς, φαίνεται μεγάλο αρχισιχαμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Πως τα καταφερε ο τουρκαλας και εκανε χειροτερο casting απο τον σιχαμενιο;;;; Αποριας αξιο Ειναι 14/1 και δηλωνω υπευθυνα οτι θα στηριξω εως τελους Ροδανθη.... Ps: Ο γιακουματος(επειχηρηματιας) μια φτηνη βερσιον του κινεζου γιγαντα ειναι παντως..,., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mylo είπε Ο Παρθένης την Κατερίνα Θάνου σφυρίζει ακόμα; Να σου πω οταν τους ειδα μαζι σε φωτο δεν ημουν σιγουρος ποιος σφυριζει ποιον. Ρε τις πρωην του Βασαλου επρεπε να βαλουν μεσα φετος. Ειδικα αυτη η κύπρια που χε ανεβασει το βιντεο, φαινοταν πως εχει τελειωσει Ανωτατη Σιχαματικη με ειδικοτητα Καριολισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαίνεται να έκανε μερικώς copy paste τους μαχητές ο τούρκος. Κινηματογραφιστής διάδοχος του άχρηστου κούτσαυλου μάνατζερ Γιακουμάτος διάδοχος του κράματος Γουίλι/Τσάνγκ Ροδάνθη διάδοχος του κράματος Σάρας/αδερφών Αϊνατζογλου Υδραυλικός/παλαιστής διάδοχος του κλεφτοκοτά Ντάνου Θεοδωρόπουλος διάδοχος του Σπαλ Εκ πρώτης, στηρίζουμε Ντάρια κι ελπίζουμε να μη βγει διάδοχος του όρθιου πτώματος της Ελισάβετ ψηλής Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από g_alkis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξαναειδα το τρειλερ και εχω την εντυπωση οτι ο παρθενης ειναι λιγο σαικο, ακουσα και την γερμανου οτι οταν πεινάει εχει πολλα νευρα λες να του γυρισει το ματι και να τους σφαξει Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Anorymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 μηδεν εις το πηλικον ατζουν, θα πεθανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ποια λετε να κανει τη Λαουρα φετος; Εγω βλεπω σκυλοχατζίδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Ποια λετε να κανει τη Λαουρα φετος; Εγω βλεπω σκυλοχατζίδου. φαρμακη λεω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε φαρμακη λεω εγω Α ναι. Τοσο αδιαφορη που ξεχασα οτι θα ναι και αυτη μεσα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από McNerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε πωωωω, αυτη ειναι? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Πολύ δύσκολα τα πράγματα για το survivor 2. Σε κάθε περίπτωση είναι τρομερές οι απαιτήσεις από κοινό κ καναλι λόγω του προηγούμενου κ αναμένεται γκρίνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα. Άσημη που την έχουν περάσει όλοι οι καναλάρχες/παρουσιαστές. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από g_alkis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Κατάλαβα. Άσημη που έχει την έχουν περάσει όλοι οι καναλάρχες/παρουσιαστές. δηλαδη σιχαμα, μιλα ξεκαθαρα βιρνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, tritonas00 είπε ρε πωωωω, αυτη ειναι? μαλλον , αν κρινω απο το deal θα επαθλα θα πεσει πολυ γελιο Μόλις τώρα, tritonas00 είπε δηλαδη σιχαμα, μιλα ξεκαθαρα βιρνα και κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Aκομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ..νομιζα οτι ητανε το trailer για το survival secrets 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις