Vassilis_24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, patsi είπε Δηλαδή μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ο "κινηματογραφιστής";; Kαι ο πρωταθλητής πάλης-υδραυλικός... Όπως και ότι κάποια έχει 2 επίθετα που μοιάζουν, Καπάρου-Καπαράκη... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, patsi είπε Δηλαδή μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ο "κινηματογραφιστής";; Και ο ''κινηματογραφιστής'' (trololol) των πολεμικών τεχνών είναι λογικά αλλά δήλωσε σινεμάς για να κάνει τη διαφορά Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe
ant_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μας την εφερε ο ατζουν θολωνε τα νερα οτι ταχα ενδιαφεροτανε για κατι ψευτοδιασημους τυπου καστιγιο ενω αυτος στην πραγματικοτητα δουλευε παρασκηνιακα να καταφερει να κλεισει κατερινα χαλικια κινηση μεγαλου παιχτου που λεει και ο αλεφαντος
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ατζούν λαχματζούν παπατζούν μπαγλαματζούν σιχαματζούν. Α σιχαματζούν. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe 2
WelcomeW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα ρε θα είναι η Χατζίδου μέσα... αυτή ναι είναι διάσημη! και ο Κρητικός μου αρέσει. Πάντως οι γυναίκες (και από τις 2 μεριές) μου φαίνονται πολύ σαβούρα. Είτε κοντά στα 40 είτε πιο μικρές που ασχημο-μεγαλοδείχνουν. Θέλουμε καμία σαν την Ελισάβετ , μικρή αθώα τσαχπίνα και όχι 35αρα με μπράτσα. 8 ώρες πριν, g_alkis είπε ... Αντε του χρονου να μπει κι ενας επαγγελματιας ανμποξερ. τι ξέρεις εσύ και άλλοι τόσοι. το unboxing είναι ολόκληρη επιστήμη (σύμφωνα με τα χαζά 15χρονα) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από WelcomeW 1
WelcomeW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, ant_ είπε Πραγματικα δεν υπαρχει αυτο...ουτε η πηλιχου μπηκε τελικα.. Στο survival ειχανε πηγη δεβετζη απο αθλητρια στιβου με εμποδια και στο survivor εχουνε κατερινα δαλακα.. ενταξει τρολαρει αγρια ο ατζουν.. νομίζω πως ξέρουν ότι το χειμώνα δεν θα έχει απήχηση (αφού κοιμόμαστε πιο νωρίς) και κράτησαν τα καλά ονόματα για το 3
costacurta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Διάσημοι κάτω ράφι και μαχητές κλαρινογαμπροι, κάτι μου θυμίζει...
McNerd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, WelcomeW είπε Έλα ρε θα είναι η Χατζίδου μέσα... Η σκυλού της σεζόν. Περιμένω επιδόσεις στο κουίζ ανάλογες της ειρήνης παπαδοπούλου πέρισι. 1 ώρα πριν, WelcomeW είπε Πάντως οι γυναίκες (και από τις 2 μεριές) μου φαίνονται πολύ σαβούρα. Είτε κοντά στα 40 είτε πιο μικρές που ασχημο-μεγαλοδείχνουν. Θέλουμε καμία σαν την Ελισάβετ , μικρή αθώα τσαχπίνα και όχι 35αρα με μπράτσα. Γυμνασμένες είναι καλή φάση. Αυτές όμως είναι οι περισσότερες αντρόφατσες με μπάσα φωνή. Αν γίνει ντόπινγκ κοντρόλ θα κοπεί όλο το καστ. Κοκακολίτσα, φαίνεσαι μεγάλο σίχαμα. Ψηφίζω Ντάρια Τουρόβνικ Από άντρες ο Λάουρας και ο Κρητικός είναι οι πιο συμπαθητικοί. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από McNerd
mylo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Όποιος μου πει ένα τραγούδι της χατζιδου, χωρίς Google εννοείται, θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχισυχαματος του θρεντ. Ο Παρθένης την Κατερίνα Θάνου σφυρίζει ακόμα; 1
eliasjuve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, mylo είπε Όποιος μου πει ένα τραγούδι της χατζιδου, χωρίς Google εννοείται, θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχισυχαματος του θρεντ. Ο Παρθένης την Κατερίνα Θάνου σφυρίζει ακόμα; Εγώ ξέρω ένα τραγούδι της Χατζιδου που μου έρχεται στο μυαλό τώρα αλλά αλλά δεν θα ήθελα να μου απονεμηθεί αυτός ο τίτλος από σεβασμό προς τα πιο παλαιά μέλη - σιχάματα. 1
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπόρεσω να κοιμηθώ από τη σιχαμάρα που μου προκάλεσαν τα ονόματα
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρτε πόνο! Ετοιμαστείτε για τρελλή σεζόν με πολλά σιχάματα! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Bermudakias33
eliasjuve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 http://www.contra.gr/viral/ti-etoimazei-o-manatzer-ragkmpi-gia-to-survivor-2.5027879.html
Pitzimpitzidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Ο Παρθένης την Κατερίνα Θάνου σφυρίζει ακόμα; no εχουν χωρισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις