patrickdrd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 49 minutes ago, ant_ said: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το δελτίο ειδήσεων και το Survivor: «Από σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» ξεκινούν ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 19:45. Έτσι, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: TΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη 19:45 SURVIVOR 20:40 κανονικα εχω φιλτρο για να μην περνανε τετοιες μπουρδες, αλλα αυτο περασε λογω.. αναγραμματισμου: Άτακτη υποχώρηση για το Survivro 2 – Αλλάζουν ώρα στο ΣΚΑΪ για να το σώσουν από πανωλεθρία! https://www.thatslife.gr/thats-hot/atakti-ypochorisi-gia-survivro-2-allazoun-ora-sto-skai-gia-na-sosoun-apo-panolethria/ παντελως αδιαφορο μου ειναι το συγκεκριμενο και χαιρομαι που πατωνει μπας και ησυχασουμε επιτελους απ τις αηδιες, απ την αλλη καποιος να τους πει οτι 20:40 πεφτει πανω στον μητσικωστα 1
satsok2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Απλά ξέρει κανείς να γυρίζει στον Σκάι στις 21.00 (αν δεν έχει όρεξη για κονσέρβα).
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να μας πληρώνουν υπερωρίες! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από TriLoBiTe
guido Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, eliasjuve είπε 20:40 με 0:30 μιλάμε πλέον για 4ωρο. Θα μας κάνουν δηλαδή συμβαση part time επιτέλους; 2
redykt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 εγω δεν καταλαβα ρε παιδια. θα αυξηθουν τα highlights του προηγουμενου , οι διαφημισεις ή ο καθαρος χρονος ;
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν η κοκακολίτσα μου φαίνεται ότι είναι τρελή, σοβαρά τώρα.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε κανονικα εχω φιλτρο για να μην περνανε τετοιες μπουρδες, αλλα αυτο περασε λογω.. αναγραμματισμου: Άτακτη υποχώρηση για το Survivro 2 – Αλλάζουν ώρα στο ΣΚΑΪ για να το σώσουν από πανωλεθρία! https://www.thatslife.gr/thats-hot/atakti-ypochorisi-gia-survivro-2-allazoun-ora-sto-skai-gia-na-sosoun-apo-panolethria/ παντελως αδιαφορο μου ειναι το συγκεκριμενο και χαιρομαι που πατωνει μπας και ησυχασουμε επιτελους απ τις αηδιες, απ την αλλη καποιος να τους πει οτι 20:40 πεφτει πανω στον μητσικωστα Ο Μητσι ποτε αρχιζει; Ειμαι περιεργος να δω την "καυστικη σατιρα" που θα κανει απο την ΕΡΤ.
g_alkis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Πιασε και μια μπυρα ρε ντανο καθως πας τουαλετα
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) η αλλαγη ωρας δηλωνει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα νουμερα και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος αυτη τη φορα. εμ, μια φορα γινεται το lightning in a bottle κυριε Αζουλ. 19 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ο Μητσι ποτε αρχιζει; Ειμαι περιεργος να δω την "καυστικη σατιρα" που θα κανει απο την ΕΡΤ. ο Μητσι ειπε οτι εχει ορο στο συμβολαιο του για full creative control. βεβαια, μαλλον θα αποφευγει να σατιρισει τους κυβερνητικους, και θα εστιαζει κυριως στους celebrities. θα δειξει 2-3 σκετσακια για τον Τσιπα στην αρχη, ετσι για τα ματια του κοσμου, και μετα δεν θα ξανασχοληθει μαζι του. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
mylo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, KilliK είπε η αλλαγη ωρας δηλωνει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα νουμερα και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος αυτη τη φορα. εμ, μια φορα γινεται το lightning in a bottle κυριε Αζουλ. ο Μητσι ειπε οτι εχει ορο στο συμβολαιο του για full creative control. βεβαια, μαλλον θα αποφευγει να σατιρισει τους κυβερνητικους, και θα εστιαζει κυριως στους celebrities. θα δειξει 2-3 σκετσακια για τον Τσιπα στην αρχη, ετσι για τα ματια του κοσμου, και μετα δεν θα ξανασχοληθει μαζι του. Ο ανταγωνισμός είναι για τον @@. Το πρόβλημα είναι καθαρά στο κάστινγκ. Αδιάφοροι παίχτες με τους οποίους δύσκολα ταυτίζεται κάποιος και διάσημοι που δεν τους ξέρει ούτε ο γείτονας τους. Να μη πω για τα ολόιδια αγωνίσματα και τις ίδιες ερωτήσεις στα κουίζ.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις