Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, ant_ said:

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το δελτίο ειδήσεων και το Survivor:

«Από σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» ξεκινούν ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 19:45.

Έτσι, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

TΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη 19:45

SURVIVOR 20:40

κανονικα εχω φιλτρο για να μην περνανε τετοιες μπουρδες, αλλα αυτο περασε λογω.. αναγραμματισμου:

Άτακτη υποχώρηση για το Survivro 2 – Αλλάζουν ώρα στο ΣΚΑΪ για να το σώσουν από πανωλεθρία!
https://www.thatslife.gr/thats-hot/atakti-ypochorisi-gia-survivro-2-allazoun-ora-sto-skai-gia-na-sosoun-apo-panolethria/

παντελως αδιαφορο μου ειναι το συγκεκριμενο και χαιρομαι που πατωνει μπας και ησυχασουμε επιτελους απ τις αηδιες,
απ την αλλη καποιος να τους πει οτι 20:40 πεφτει πανω στον μητσικωστα :D

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα ρε παιδια.

θα αυξηθουν τα highlights του προηγουμενου , οι διαφημισεις ή ο καθαρος χρονος ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patrickdrd είπε

κανονικα εχω φιλτρο για να μην περνανε τετοιες μπουρδες, αλλα αυτο περασε λογω.. αναγραμματισμου:

Άτακτη υποχώρηση για το Survivro 2 – Αλλάζουν ώρα στο ΣΚΑΪ για να το σώσουν από πανωλεθρία!
https://www.thatslife.gr/thats-hot/atakti-ypochorisi-gia-survivro-2-allazoun-ora-sto-skai-gia-na-sosoun-apo-panolethria/

παντελως αδιαφορο μου ειναι το συγκεκριμενο και χαιρομαι που πατωνει μπας και ησυχασουμε επιτελους απ τις αηδιες,
απ την αλλη καποιος να τους πει οτι 20:40 πεφτει πανω στον μητσικωστα :D

Ο Μητσι ποτε αρχιζει; Ειμαι περιεργος να δω την "καυστικη σατιρα" που θα κανει απο την ΕΡΤ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αλλαγη ωρας δηλωνει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα νουμερα και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος αυτη τη φορα.

εμ, μια φορα γινεται το lightning in a bottle κυριε Αζουλ.

19 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Ο Μητσι ποτε αρχιζει; Ειμαι περιεργος να δω την "καυστικη σατιρα" που θα κανει απο την ΕΡΤ. 

ο Μητσι ειπε οτι εχει ορο στο συμβολαιο του για full creative control.

βεβαια, μαλλον θα αποφευγει να σατιρισει τους κυβερνητικους, και θα εστιαζει κυριως στους celebrities. 

θα δειξει 2-3 σκετσακια για τον Τσιπα στην αρχη, ετσι για τα ματια του κοσμου, και μετα δεν θα ξανασχοληθει μαζι του.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

η αλλαγη ωρας δηλωνει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα νουμερα και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος αυτη τη φορα.

εμ, μια φορα γινεται το lightning in a bottle κυριε Αζουλ.

ο Μητσι ειπε οτι εχει ορο στο συμβολαιο του για full creative control.

βεβαια, μαλλον θα αποφευγει να σατιρισει τους κυβερνητικους, και θα εστιαζει κυριως στους celebrities. 

θα δειξει 2-3 σκετσακια για τον Τσιπα στην αρχη, ετσι για τα ματια του κοσμου, και μετα δεν θα ξανασχοληθει μαζι του.

Ο ανταγωνισμός είναι για τον @@. Το πρόβλημα είναι καθαρά στο κάστινγκ. Αδιάφοροι παίχτες με τους οποίους δύσκολα ταυτίζεται κάποιος και διάσημοι που δεν τους ξέρει ούτε ο γείτονας τους. Να μη πω για τα ολόιδια αγωνίσματα και τις ίδιες ερωτήσεις στα κουίζ.... 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...