Vassilis_24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Η Ροδάνθη ήταν σε φάση ''Αντε πηδήξου φιλαράκι'' Δεν πήρε αυτή που έφτασε μαζί του στον τελικό, λογικό. Έχουν ξεκινήσει οι κλίκες κι εμάς μας δείχνουν αγώνες και κουιζάκια τα σιχάματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forumidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Δεν πήρε αυτή που έφτασε μαζί του στον τελικό, λογικό. Υπονοείς ότi ο μοντέλος είναι αρχισίχαμα; Στο δεύτερο συμφωνώ τα μάλα Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από TriLoBiTe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Υπονοείς ότi ο μοντέλος είναι αρχισίχαμα; Στο δεύτερο συμφωνώ τα μάλα Έκανε παρέα με την ψυχοπαθή, είναι απ'τα ύπουλα αρχισιχάματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, forumidis είπε Ούτε καν τα τρέιλερ έχουν ενδιαφέρον φέτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawhat_nikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζα πως η κοινοτητα εδω ηταν πολυ ιντελεκτουαλ για survivor, περα απο αυτο πολυ κατωτερο του περσινου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, strawhat_nikos είπε Νομιζα πως η κοινοτητα εδω ηταν πολυ ιντελεκτουαλ για survivor welcome to the dark side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μα το νήμα είναι ιντελέκτουαλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδια εγω να πω κατι ασχετο. Δεν ξερω αν εχει ξανα ειπωθεί αλλα μπορει κάποιος να αλλαξει το εικονίδιο του θεματος. Το βλεπω καθε πρωι και σκιαζομαι. Ειναι λιγο creepy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oulianov Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ έχω απορία, ποιοί είναι αυτοί στο εικονίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Oulianov είπε Και εγώ έχω απορία, ποιοί είναι αυτοί στο εικονίδιο; Mιας κι εγώ πόσταρα τη φωτογραφία, η κυρία είναι η Ιωάννα Τούνη, γνωστή απ'το My Style Rocks και τις φωτογραφίες της στο instagram. Υπήρχε φημολογία ότι θα έμπαινε στο σουρβάιβορ. Ο κύριος είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ηθοποιός, ο οποίος είναι ίδιος η Τούνη! Βέβαια κορόιδευα όταν ανέβασα τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πού να ήξερα ότι θα έμπαιναν στο παιχνίδι τόσο "όμορφες" γυναίκες, που η Τούνη μπροστά τους θα έμοιαζε σταρ Ελλάς Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Vassilis_24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε πού να ήξερα ότι θα έμπαιναν στο παιχνίδι τόσο "όμορφες" γυναίκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 33% τηλεθέαση με πρεμιέρα στον αντ1 και αδιάφορο αγώνισμα και έπαθλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 μακρυπουλια-μουτσινας . αλλη ορεξη δεν ειχαμε κυριακη βραδυ να βλεπουμε λοατ-friendly εκπομπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Yπερσίχαμα πρεμιέρα ant1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις