TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Anorymous είπε ηταν στις τασεις αν ειναι δυνατον Κάτι μου λέει πως όπου πηγαίνει πας και συ από πίσω... Ντάξει δεν σε παρεξηγώ, έχει ωραίο λωκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε Μπουσδούκου και ΣΙΑ Αν παει η μπουσδουκου εγω θα βλεπω εκτος του show και το pre και post game show..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θέλω να τη δω σε λασπομαχία με τη Σία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Εγώ θέλω να τη δω σε λασπομαχία με τη Σία Σιχάθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mylo είπε Σιχάθηκα Πού να σου πω ότι τάσσομαι στο πλευρό του Αnorymous κι ότι απ' όλες αυτές προτιμώ το γύφτικο υπερσίχαμα called Καυλαβάνη Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Survivor 1 "Στην περίπτωση των Μαχητών τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Κερδίζουν 550 ευρώ εβδομαδιαίως." Survivor 2 Στον αέρα της εκπομπής “Επιτέλους σαββατοκύριακο”, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως έχει μάθει ότι τα χρήματα που θα παίρνουν εβδομαδιαίως οι “Μαχητές” θα είναι λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και συγκεκριμένα θα είναι 250 ευρώ. Φραγκοφονιαδες φετος σε λιγο θα ζητησουνε να πληρωνουνε οι παιχτες βλεπω να εχουμε και προσφυγες παιχτων κατα την διαρκεια του παιχνιδιου Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από ant_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ant_ είπε Survivor 1 "Στην περίπτωση των Μαχητών τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Κερδίζουν 550 ευρώ εβδομαδιαίως." Survivor 2 Στον αέρα της εκπομπής “Επιτέλους σαββατοκύριακο”, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως έχει μάθει ότι τα χρήματα που θα παίρνουν εβδομαδιαίως οι “Μαχητές” θα είναι λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και συγκεκριμένα θα είναι 250 ευρώ. Φραγκοφονιαδες φετος σε λιγο θα ζητησουνε να πληρωνουνε οι παιχτες βλεπω να εχουμε και προσφυγες παιχτων κατα την διαρκεια του παιχνιδιου 250 ευρώ και θέλουν να σε κάνουν και κουμάντο στο που θα δώσεις συνέντευξη ή φωτογράφιση ή διαφήμιση μετά το παιχνίδι. πλάκα έχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, mylo είπε 250 ευρώ και θέλουν να σε κάνουν και κουμάντο στο που θα δώσεις συνέντευξη ή φωτογράφιση ή διαφήμιση μετά το παιχνίδι. πλάκα έχουν Κι όμως υπάρχουν κορόιδα που θα σκότωναν για μια τέτοια θέση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον πιστεύουν ότι δεν θα έχει την απήχηση του πρώτου και έχουν ρίξει τα κασέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Anorymous είπε προχθες του εκραζε και ελεγε η κολιδα θα τους παει δικαστικα και τωρα λεει οτι θηματε μονο τα θετικα, τι αρχισιχαμα ειναι αυτη. ειπε οτι αν μπορουσε να παρει και το παιδι της θα πηγαινε καθε χρονο, μου ηρθε να κανω εμετο υιός κολλιδάς μαζί με μανωλάκη, προβλέπεται να γίνουν σιχάματα δεύτερης γενιάς στο πολυαναμενόμενο (νοτ) survivor kids. Μόλις τώρα, Gtr34 είπε Μάλλον πιστεύουν ότι δεν θα έχει την απήχηση του πρώτου και έχουν ρίξει τα κασέ μάλλον είχαν εκατομμύρια αιτήσεις και κάνουν ό,τι γουστάρουν; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε μάλλον είχαν εκατομμύρια αιτήσεις και κάνουν ό,τι γουστάρουν; Οι πολλές αιτήσεις δεν σου εξασφαλίζουν την επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τι σχέση έχει το αν θα κάνει επιτυχία, δεν καταλαβαίνω. Οι μισθοί των μη-διάσημων είναι αμελητέοι για το κανάλι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος από τους μη-διάσημους φέτος που μπαίνει για τα μηνιαία λεφτά. Αυτό που είπε κάποιος πριν: και τσάμπα να ήταν, ή να πληρώνανε οι ίδιοι οι παίκτες, πάλι πολύς κόσμος θα κανε αίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 από τους μη-διάσημους δε νομίζω κανείς να αποχωρίσει λόγω χρημάτων του συμβολαίου καθώς αυτοί μπαίνουν για την "διασημότητα" που θα αποκτήσουν μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Με 250 οχι Νερι, μονο απο πανερι ψωνιζεις. Ολα τα ζωα θα εχουν παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Gtr34 είπε Μάλλον πιστεύουν ότι δεν θα έχει την απήχηση του πρώτου και έχουν ρίξει τα κασέ Ρίξαν το κασέ λόγω της επιτυχίας του πρώτου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις