Andre85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν και δεν άρχισα την παρακολούθηση του Survivor 2 απο την αρχή και απο τα λίγα επεισόδια που έχω δει,κανένας παίχτης δεν σε τραβάει . Η Ντίνα προσπαθεί να κάνει κάτι μόνο... Αλλά το μόνο σίγουρο είναι: "Ααχ...Μου λείπει η Ευριδίκη...Ας την βάλουν ΠΑΛΙ μέσα !!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Σίχαμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε ειχαμε τιποτα? μπα εκτος οτι ακούγεται πως στο αποψινό επεισόδιο η βουρλοπούλου σε κάποια φάση πέρδεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oulianov Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε Mε πιάνεις αδιάβαστο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω, Είναι δύο γριές φαφουτες και ρωτάει η μία την άλλη "κάνεις καμιά φιφα;" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να το δώσουν στόν Στελλάρα τον Κρητικό που είναι ο μόνος με ψυχή που συμπαθώ και τους έχει βάλει τα γυαλιά στούς φουσκωτούς και τα ζωάδια,και Την Ολγα συμπάθησα,γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατή. Διώξανε την κοκαλίτσα τα σιχάματα,πάει και το μαγείρεμα πάνε και οι ίντριγκες πάνε και τα βυζομπαλάκια που ήταν ωραία και σπάνια φέτος στήν ομάδα των μαχητών...τώρα ποιός θα τους ταίζει,ο Καζαμπούμπου ? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Oulianov είπε Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω, Είναι δύο γριές φαφουτες και ρωτάει η μία την άλλη "κάνεις καμιά φιφα;" Τελικά το είχα ακούσει αλλά ως γνήσιος ξεχασιάρης ανεκδοτάς δεν το ενθυμόμανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 σιχαμαρα loading... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forumidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Andre85 είπε Αν και δεν άρχισα την παρακολούθηση του Survivor 2 απο την αρχή και απο τα λίγα επεισόδια που έχω δει,κανένας παίχτης δεν σε τραβάει . Η Ντίνα προσπαθεί να κάνει κάτι μόνο... Αλλά το μόνο σίγουρο είναι: "Ααχ...Μου λείπει η Ευριδίκη...Ας την βάλουν ΠΑΛΙ μέσα !!!!!!!!!!!!!! Πλακα κανεις! Την Κολιδα ισως χωσουνε σε κανα δυο μηνες για να ξαναρχισει και καλα απο εκει που σταματησε αλλα και αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση ...δεν γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Φορτίζετε μπαταρίες ρε abominάρια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, forumidis είπε Πλακα κανεις! Την Κολιδα ισως χωσουνε σε κανα δυο μηνες για να ξαναρχισει και καλα απο εκει που σταματησε αλλα και αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση ...δεν γνωριζω η Κολιδα λεει τελικα δεν πηρε καν αποζημιωση για το ατυχημα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 εκανα μπανακι παρήγγειλα και ειμαι ετοιμος σιχαματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα μπανακι, εφαγα σπιτικο φαϊ και ειμαι ετοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 και γω είμαι έτοιμος να βάλω καμιά σειρά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forumidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, McNerd είπε η Κολιδα λεει τελικα δεν πηρε καν αποζημιωση για το ατυχημα ε; Θα τα βρουνε μωρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα τελειώσει η σούπα το ντέρμπι και θα πιάσουμε την σούπα το survivor Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από kargo130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις