Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν άρχισα την παρακολούθηση του Survivor 2 απο την αρχή και απο τα λίγα επεισόδια που έχω δει,κανένας παίχτης δεν σε τραβάει .

Η Ντίνα προσπαθεί να κάνει κάτι μόνο...

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι: "Ααχ...Μου λείπει η Ευριδίκη...Ας την βάλουν ΠΑΛΙ μέσα !!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε

Mε πιάνεις αδιάβαστο

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω, Είναι δύο γριές φαφουτες και ρωτάει η μία την άλλη "κάνεις καμιά φιφα;"

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το δώσουν στόν Στελλάρα τον Κρητικό που είναι ο μόνος με ψυχή που συμπαθώ και τους έχει βάλει τα γυαλιά στούς φουσκωτούς και τα ζωάδια,και Την Ολγα συμπάθησα,γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατή.

Διώξανε την κοκαλίτσα τα σιχάματα,πάει και το μαγείρεμα πάνε  και οι ίντριγκες  πάνε και τα βυζομπαλάκια που ήταν ωραία και σπάνια φέτος στήν ομάδα των μαχητών...τώρα ποιός θα τους ταίζει,ο Καζαμπούμπου ? 

Επεξ/σία από ELMastas

9 λεπτά πριν, Oulianov είπε

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω, Είναι δύο γριές φαφουτες και ρωτάει η μία την άλλη "κάνεις καμιά φιφα;"

Τελικά το είχα ακούσει αλλά ως γνήσιος ξεχασιάρης ανεκδοτάς δεν το ενθυμόμανε

• Like 1

1 ώρα πριν, Andre85 είπε

Αν και δεν άρχισα την παρακολούθηση του Survivor 2 απο την αρχή και απο τα λίγα επεισόδια που έχω δει,κανένας παίχτης δεν σε τραβάει .

Η Ντίνα προσπαθεί να κάνει κάτι μόνο...

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι: "Ααχ...Μου λείπει η Ευριδίκη...Ας την βάλουν ΠΑΛΙ μέσα !!!!!!!!!!!!!!

Πλακα κανεις! Την Κολιδα ισως χωσουνε σε κανα δυο μηνες για να ξαναρχισει και καλα απο εκει που σταματησε αλλα και αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση ...δεν γνωριζω

15 λεπτά πριν, forumidis είπε

Πλακα κανεις! Την Κολιδα ισως χωσουνε σε κανα δυο μηνες για να ξαναρχισει και καλα απο εκει που σταματησε αλλα και αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση ...δεν γνωριζω

η Κολιδα λεει τελικα δεν πηρε καν αποζημιωση για το ατυχημα ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...