tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Φροσκιδιο, απο σενα αναμενω σοβαροτητα και σθενος 1
Froskeas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Φροσκιδιο, απο σενα αναμενω σοβαροτητα και σθενος Μάλιστα κύριε κρυπτοτριτονιτε, σθένος και σοβαρότητα θα επιδείξω 7 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε εγώ αναμένω την επόμενη σελίδα-στόχο Την έχω επακριβώς ορίσει. Try read between the lines 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Froskeas είπε Την έχω επακριβώς ορίσει. Το ξέρω μπρε.. σε διαβάζω αφού! Φανατικός φροσκεαναγνώστης detected. 1
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 100 ✓ 111 ✓ 200 ✓ 222 ✓ 300 ✓ 333 την έχασα ✗ 400 ✓ βουρ για την 444 2
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Mπράβο ρε Σιχαμάηκ, κάνεις εξαιρετική σεζόν.
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Mπράβο ρε Σιχαμάηκ, κάνεις εξαιρετική σεζόν.
Froskeas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Mπράβο ρε Σιχαμάηκ, κάνεις εξαιρετική σεζόν. Επάξιος συνεχιστής της vsl σχολής (στο πιο τίμιο) 27 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, tritonas00 είπε μαζι το υπογραψατε? Έχω ένα γνωστό, που έχει ένα γνωστό, που ξέρει ένα γνωστό της και του το είπε 2 ώρες πριν, kirileman είπε Σας πόνεσε που είπε ωμές αλήθειες, ε; Ότι η εκπομπή δεν τραβάει με τους αδιάφορους χαρακτήρες; Ότι απαιτείται περισσότερη ίντριγκα και όχι μόνο αγωνίσματα; Ότι είναι ελάχιστοι οι παίχτες που προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου; Ότι αν αυτός ήταν υπεύθυνος σε ανταγωνιστικό κανάλι, θα έβαζε απέναντί του ένα American Gladiators και θα έσκιζε; Ότι με τον τρόπο που βγαίνει η πρώτη ατομική ασυλία, οι παίχτες επιλέγουν αντίπαλο με κριτήριο το πώς θα πάρουν περισσότερες νίκες για να πάρουν ασυλία και όχι με γνώμονα το καλό της ομάδας; Βάλτε τώρα Walking dead γιατί δεν βλέπω να σας παίρνει ο ύπνος απόψε, μετά από τέτοιο βιασμό. American gladiators, τι μου θύμισε, απίστευτη εκπομπή, είχα φτιάξει πίστες κι έπαιζα τ'αγωνίσματα, θα'χε μεγάλο ενδιαφέρον να κάναμε ένα Greek gladiators!
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Έχω ένα γνωστό, που έχει ένα γνωστό, που ξέρει ένα γνωστό της και του το είπε Φύγε ρε από δω.. Εχουμε καταλάβει πως είσαι δάχτυλος της παραγωγής.. Σιχαματζούν. Α σιχαματζούν
Miracle Worker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Απολαυστικος ο μανατζερ στο ΕΔΩ. Οταν μιλαγε ο κατα τ` αλλα συμπαθης Παρθενης, πηγαινε να με παρει ο υπνος. Τεραστια η διαφορα ρεαλιτικης πχιοτητας. 9 ώρες πριν, ant_ είπε Φουσκωσε παλι περυσι ηταν σαν κακομοιρικο και τωρα ειναι διπλασιος απο τον βασαλο ετσι ειναι βοηθαει η φυσικη γυμναστικη Μπα, ο μανατζερ δεν πρεπει να παιρνει ντοπα. Κατευθειαν synthol.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2018 στις 6:53 ΜΜ, KilliK είπε ποιο ινσταγμα με τεφατζου και μισο κωλο; λινκ; Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, ιδού το ίνστα της ΤΕΦΑτζούς. Δυστυχώς λίγο κωλαράκι στην άκρη μας δείχνει αλλά που θα πάει. https://www.instagram.com/rodanthe__/ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από ZAKKWYLDE 1
kargo130 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZAKKWYLDE είπε Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, ιδού το ίνστα της ΤΕΦΑτζούς. Δυστυχώς λίγο κωλαράκι στην άκρη μας δείχνει αλλά που θα πάει. https://www.instagram.com/rodanthe__/ Ανηκει και αυτη στην γνωστη κατηγορια των ψωνιων του ινστα. Κριμα και ειχαμε αρχισει να πλαθουμε μια μυθολογια για το φτωχο κοριτσι των τεφαα .... 1
Miracle Worker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αυτη ειναι μοντελο και προπονητρια ρυθμικης γυμναστικης. Ολα ηταν ενα ψεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις