Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Το συμβόλαιό της λέει ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 μήνες, εκτός αν τη διώξουν οι συμπαίκτες της, στο τρίμηνο μπορεί και μάλλον θα φύγει από μόνη της...

μαζι το υπογραψατε?

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Ο ατζουν να βαλει την γκομενα του και καμια φιλη της στο παιχνιδι και να μην μας το παιζει χουαν αντονιο σαμαρανκ και νομιζει οτι διοργανωνει ολυμπιακους αγωνες.....

Τι γκόμενα του ο Τούρκος, τη γκόμενα του ο Σάκης.. 

• Like 1
Δημοσ.

Συνεντευξη ατζουν τον γεναρη...

" Δεν είσαι από τους παραγωγούς που ασχολούνται απλώς με το μπάτζετ και τα νούμερα. Επιβλέπεις κάθε λεπτομέρεια της δημιουργικής διαδικασίας. Πες μου για το κάστινγκ, τα άτομα που διαλέξατε στο πρώτο «Survivor». Κοίτα, το κάστινγκ είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της δουλειάς μου. Μπορώ να σου πω ότι πλέον είμαι κάτι σαν ειδικός σ’ αυτό. Σκέψου ότι μέσω των προηγούμενων εκπομπών μου έβλεπα χιλιάδες συμμετέχοντες. Πλέον, μέσα σε δύο λεπτά ξέρω τι θα μου δώσει το άτομο που έχω απέναντί μου. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα γνωρίζω αν έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν είναι καλό πάντρεμα με αυτό που οραματίζομαι."

Αμα εισαι υπεροπτης........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να γινει και εδω το All star Καποτε για να ξαναδουμε τον παναρα με το θρυλικο t-shirt με τα αστερα να καταστρωνει στρατηγικες και να λεει νεες θρυλικες ατακες οπως το "εμεις δεν το ξεραμε αυτο δεν το ξεραμε"

Περα απο το all-star ενα concept που εχει γινει και στο αμερικανικο ειναι το  heroes vs villains

απο το περσινο θα ειχαμε υποψηφιους

Ηeroes

Ντανος

βασαλος

χρανιωτης

σπαλιαρας

τσανγκ

Ελισαβετ

σαρα

παπαδοπουλου

λαουρα

villains

Χανταμπακης

Κυπριος

Μανατζερ

Χουτος

Μισθοφορος

Πασχαλη

οι φετινοι ειναι τοσο αχρωμοι αοσμοι αγευστοι που δεν μπορεις σε καμια ομαδα να τους βαλεις ουτε κατι καλο σου βγαζουνε ουτε κατι κακο

Επεξ/σία από ant_
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φουσκωσε παλι περυσι ηταν σαν κακομοιρικο και τωρα ειναι διπλασιος απο τον βασαλο

ετσι ειναι βοηθαει η φυσικη γυμναστικη :rolleyes:

Καλα τα λεει παντως για τους παιχτες φαντασματα φετος 

Επεξ/σία από ant_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, McNerd είπε

Και τι λεει το μονοκοτυληδονο; καντε ενα ριβιού.

Λέει βασικά αυτό που είχα σχολιάσει και εγώ προ ημερών (μάλλον, όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι), ότι στο survivor 2 οι παίχτες είναι αδιάφοροι τηλεοπτικά ως χαρακτήρες και ότι αυτό είναι που μετράει σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι και όχι το αγωνιστικό μέρος.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Ο Πανάρας είπε ότι γνωρίζει τον Αγόρου προσωπικά.

Η Βλαχάρα γιατί δεν είναι στο πάνελ; Φοβήθηκε μήπως της βιαστεί κανα όνειρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνει ρεσιτάλ. Μόλις είπε ότι ήθελε να φύγει και μια εβδομάδα νωρίτερα από το Σαρβάιβορ για να μείνει παραπάνω στην επικαιρότητα.
Και ότι έχει μελετήσει τα Σαρβάιβορ που παίζαν πριν 40(!) χρόνια.
Μπόνους εξομολόγηση, ότι στα νιάτα του είχε είδωλο τον Παρθένη.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστευω πρεπει να του δωσουνε θεση συμβουλου στο survivor

οτι ειπε ειναι σωστο για την σουπα που βλεπουμε φετος  

η βαλαβανη ειναι στο dancing with the stars για αυτο δεν ειναι εκει

Δημοσ.

Μεγάλη στιγμή όταν άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό. Αυτός και ο Ιούλιος Καίσαρας... ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Μπόνους εξομολόγηση, ότι στα νιάτα του είχε είδωλο τον Παρθένη.

Διακρίνω δεύτερη απελπισμένη προσπάθεια για τηλεοπτικό φλερτ, μετά την πανωλεθρία με τη Σάρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ακούσατε αυτό για τις ατομικές ασυλίες και τα ματσαρίσματα; Τι γλέντι είναι αυτό Πανάρα μου; Ο βιασμός του Σύμπαντος!

Επεξ/σία από kirileman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...