Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πάντως, μη δείτε ωραίο μπούστο, αμέσως να το στείλετε. Σιχάματα.

Είμαστε κατά των πλαστικών (βυζιών, συσκευασιών, σακούλων κτλ)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, eliasjuve είπε

Έπαιξε φούλ επίθεση από τα άκρα και έφαγε γκολ στην κόντρα. Ας είναι ελαφρύ το ανφόλοου, πλοκ και τιλίτ που τον δίκασε.

Δεν υπάρχει το παληκάρι , τρέχει να σώσει τα ασυμμάζευτα :

Ωστόσο, κάποιες μέρες μετά, έσπευσε να αναιρέσει τα λεγόμενα του στην εκπομπή, Φτιάξε καφέ να… στα πω, στην οποία και δήλωσε: «Επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα και έχει διαστρεβλωθεί λίγο αυτό και η Σάρα είναι ένα καλό παιδί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε με όλο αυτό. Με την Σάρα ούτε ραντεβού υπήρξε, εγώ στο μαγαζί της πήγα και υπήρχαν και άλλα παιδιά και άλλοι παίκτες. Δεν βγήκα ποτέ μαζί της. Τους γονείς της τους γνώρισα όπως τους γνώρισαν και τα άλλα παιδιά. Νομίζω ότι όλο αυτό, ίσως και ο τρόπος που το είπα, λίγο παρερμηνεύτηκε. Ωστόσο το ενδιαφέρον που υπήρξε, υπήρξε από τη δική μου πλευρά, δηλαδή ποτέ δεν είπα ότι η Σάρα ανταποκρίθηκε, ή ότι η Σάρα είχε την ίδια άποψη. Είναι μια όμορφη κοπέλα, όπως ξέρουμε όλοι, ότι είναι ένα καλό παιδί το ξέρουμε όλοι. Παρόλα αυτά πήρε μια έκταση που δεν χρειάζεται και η Σάρα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να διαχειρίζεται τα προσωπικά της πολύ σωστά, πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στη ζωή της που δεν το ξέρω, δεν με αφορά κιόλας. Εγώ είπα κάτι που της το εξέφρασα και μέσα στο παιχνίδι, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα και καλή και όλο ήταν από τη δική μου πλευρά, οπότε όλο αυτό με τα φλερτ αυτά δεν ισχύουν».

Για αυτό θα είσαι πάντα ο μάνατζερ της καρδιάς μας, Τσανγκ και πολύ σου είναι :lol:

Χθες ένοιωσα σαν να βλέπω το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Η αρχηγαρα πήγαινε στα συμβούλια ταλιμπαν κάι έκανε επιθέσεις σε όλες τις κατευθύνσεις.

32 λεπτά πριν, Weiss είπε

Δεν υπάρχει το παληκάρι , τρέχει να σώσει τα ασυμμάζευτα :

Ωστόσο, κάποιες μέρες μετά, έσπευσε να αναιρέσει τα λεγόμενα του στην εκπομπή, Φτιάξε καφέ να… στα πω, στην οποία και δήλωσε: «Επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα και έχει διαστρεβλωθεί λίγο αυτό και η Σάρα είναι ένα καλό παιδί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε με όλο αυτό. Με την Σάρα ούτε ραντεβού υπήρξε, εγώ στο μαγαζί της πήγα και υπήρχαν και άλλα παιδιά και άλλοι παίκτες. Δεν βγήκα ποτέ μαζί της. Τους γονείς της τους γνώρισα όπως τους γνώρισαν και τα άλλα παιδιά. Νομίζω ότι όλο αυτό, ίσως και ο τρόπος που το είπα, λίγο παρερμηνεύτηκε. Ωστόσο το ενδιαφέρον που υπήρξε, υπήρξε από τη δική μου πλευρά, δηλαδή ποτέ δεν είπα ότι η Σάρα ανταποκρίθηκε, ή ότι η Σάρα είχε την ίδια άποψη. Είναι μια όμορφη κοπέλα, όπως ξέρουμε όλοι, ότι είναι ένα καλό παιδί το ξέρουμε όλοι. Παρόλα αυτά πήρε μια έκταση που δεν χρειάζεται και η Σάρα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να διαχειρίζεται τα προσωπικά της πολύ σωστά, πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στη ζωή της που δεν το ξέρω, δεν με αφορά κιόλας. Εγώ είπα κάτι που της το εξέφρασα και μέσα στο παιχνίδι, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα και καλή και όλο ήταν από τη δική μου πλευρά, οπότε όλο αυτό με τα φλερτ αυτά δεν ισχύουν».

Για αυτό θα είσαι πάντα ο μάνατζερ της καρδιάς μας, Τσανγκ και πολύ σου είναι :lol:

Ζητάει επαναληπτικό στην έδρα του αλλά το ματς έχει ήδη κριθεί. Λες και διαβάζεις δηλώσεις Μουρίνιο μετά την ήττα. Είναι στ' αλήθεια μάνατζερ το παλικάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Σήμερα έχει ρε παιδιά επεισόδιο;

Ναι. Ο ζουλου πειραιωτης μετεμορφωθει σε Μόργκαν φριμαν

Επεξ/σία από mylo

11 ώρες πριν, ant_ είπε

Εξακολουθει ακομα και τωρα  μηνες μετα το τελος του το περσινο survivor να εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο το φετινο...

Έξω φρενών η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Εσκενάζυ άδειασε τον Αργιανίδη: Ούτε φλερτ, ούτε ραντεβού και unfollow στο Instagram!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Η Σάρα Εσκενάζυ έγινε έξαλλη και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε, καθώς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω».

10 ώρες πριν, redykt είπε

"Ναι , παρακαλω, αστυνομια εκει ; Σαρα Εσκεναζυ λεγομαι. Θα ηθελα να καταγγειλω τον βιασμο των ονειρων μου"

Λίγη ώρα μετά, στο τμήμα: για πες μας «κούκλα» μου τι συνέβη?

ήμασταν μαζί για ποτό, περνούσαμε πολύ ωραία, ήταν όλα πάρα πολυ ωραία, ήταν τέλεια, ήταν υπέροχα ήταν πάρα πολυ ωραια (ώσπου στο τέλος μου βιασε τα ονειρα κύριε πολισμάνε μου)

• Like 2

O φραουλιτσας που λετε να φτασει?Δεν εχει περασει μηνας κ εχει ξεφουσκωσει οσο δν παει..

Χτικιαρικο θα γινει..Δεν του ειχαν πει για τα φαρμακα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...