mylo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Α ρε Παναρα ακόμα και τώρα μαζί σου ασχολούνται. Το θέμα είναι να ασχολούνται αλλά να μην γελανε μαζί σου. Εδώ μόνο γελάμε 1
eliasjuve Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει.. Πανάρα σε ξεβράκωσε η γίδα. Θα πρέπει να έχει υπόψη της η Σάρα ότι το να γελάς σαν ξεκουρδισμένο χάχανο σε όποιον βρεθεί μπροστά σου μπορεί να θεωρηθεί φλερτ ασχέτως του πόσο γλοιώδης γυμνοσάλιαγκας κι αν είναι ο άλλος. 1
g_alkis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, eliasjuve είπε Εντάξει.. Πανάρα σε ξεβράκωσε η γίδα. Θα πρέπει να έχει υπόψη της η Σάρα ότι το να γελάς σαν ξεκουρδισμένο χάχανο σε όποιον βρεθεί μπροστά σου μπορεί να θεωρηθεί φλερτ ασχέτως του πόσο γλοιώδης γυμνοσάλιαγκας κι αν είναι ο άλλος. Μπορεί να θεωρηθεί φλερτ αν είσαι 14 ετών ή/και αν έχεις να πας με γυναίκα από τότε που γεννήθηκες 3
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλά ρε παιδί μου τί γίνεται με αυτό το Instagram. Βλέπεις τη ΤΕΦΑτζού τώρα, μας δίχνει μισό κώλο. Δείχτο όλο κοπέλα μου να γουστάρουμε...αααα μα πιά. 2
kargo130 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/thleorash/thletheash-to-master-chef-nikhse-to-survivor.5055308.html Δεν τραβάει ούτε με κάρο Με τοσο αδιαφορους παικτες που εβαλαν λογικο ειναι. Ακομα και εμεις ζοριζομαστε να πεταξουμε καμια βλακεια της προκοπης μιας και το θεαμα ειναι μηδαμινο. Τον παζελ βαρεθηκαμε να το κοροιδευουμε, Εβαλαν μια σπυροπουλου και κανει το 1/3 απο τα "run" των αλλων. Επειγοντως χρειαζονται καποια αλλαγη. Μας οδηγουν σε master chef 9 με 10, στις μετριες τουρκαλιτσες του αντ1 10 με 11 και σε βαθυ υπνο για το υπολοιπο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από kargo130
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ZAKKWYLDE είπε Καλά ρε παιδί μου τί γίνεται με αυτό το Instagram. Βλέπεις τη ΤΕΦΑτζού τώρα, μας δίχνει μισό κώλο. Δείχτο όλο κοπέλα μου να γουστάρουμε...αααα μα πιά. Και το άλλο μισό το ίδιο είναι
mylo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εσείς που κατέχετε insta βάλτε όλο τον λωκο να δούμε και εμείς 1
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ZAKKWYLDE είπε Καλά ρε παιδί μου τί γίνεται με αυτό το Instagram. Βλέπεις τη ΤΕΦΑτζού τώρα, μας δίχνει μισό κώλο. Δείχτο όλο κοπέλα μου να γουστάρουμε...αααα μα πιά. ποιο ινσταγμα με τεφατζου και μισο κωλο; λινκ;
Weiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, eliasjuve είπε Εντάξει.. Πανάρα σε ξεβράκωσε η γίδα. Ήταν κίνηση υψηλού ρίσκου στα πλαίσια της στρατηγικής του για να πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά του. Δυστυχώς και εδώ τραυματίας
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kargo130 είπε Με τοσο αδιαφορους παικτες που εβαλαν λογικο ειναι. Ακομα και εμεις ζοριζομαστε να πεταξουμε καμια βλακεια της προκοπης μιας και το θεαμα ειναι μηδαμινο. Τον παζελ βαρεθηκαμε να το κοροιδευουμε, Εβαλαν μια σπυροπουλου και κανει το 1/3 απο τα "run" των αλλων. Επειγοντως χρειαζονται καποια αλλαγη. Μας οδηγουν σε master chef 9 με 10, στις μετριες τουρκαλιτσες του αντ1 10 με 11 και σε βαθυ υπνο για το υπολοιπο. To σίριαλ του ΑΝΤ1 πάντως 9-10 είναι πολύ καλύτερο απ'το τραγικό φέτος master chef. Mετά από αρκετά χρόνια που βγήκε ελληνικό σίριαλ που να βγάζει και λίγο γέλιο...
eliasjuve Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Weiss είπε Ήταν κίνηση υψηλού ρίσκου στα πλαίσια της στρατηγικής του για να πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά του. Δυστυχώς και εδώ τραυματίας Έπαιξε φούλ επίθεση από τα άκρα και έφαγε γκολ στην κόντρα. Ας είναι ελαφρύ το ανφόλοου, πλοκ και τιλίτ που τον δίκασε.
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ωραια ποδια μηδεν βυζι Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως, μη δείτε ωραίο μπούστο, αμέσως να το στείλετε. Σιχάματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις