Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

1 λεπτό πριν, forumidis είπε

Τι ειναι αυτα τα - γιατι βλεπω πως εχω και εγω ενα!

Σε καλό δρόμο είσαι και συ...μείνε ανήσυχος d015.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Anorymous είπε

Την περιμένει ήδη ασθενοφόρο από το Δαφνί στο αεροδρόμιο να την παραλάβει

Έλα πες την αλήθεια κατά τύχη ήρθες στο θρεντ :P

Χαχα, όχι ντάξ είχα δει ένα δύο επεισόδια αλλά είναι και πολλοί οι παίκτες και δε θυμάμαι καλά τα ονόματα 

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/thleorash/thletheash-to-master-chef-nikhse-to-survivor.5055308.html

Αναφορά σε κείμενο

Έτσι, κατά μέσο όρο το Master Chef σημείωσε ποσοστό 25.5%, την ώρα που το Survivor ως τις 22.30 περιορίστηκε στο 22.9%. Το πρόγραμμα του Star βρέθηκε μπροστά στα περισσότερα τέταρτα, αγγίζοντας ως και το 30,4%. Το Survivor άλλωστε προβάλλει επί τρία τέταρτα highlights του περασμένου επεισοδίου. Ωστόσο και με την προβολή του νέου επεισοδίου, το Master Chef διατήρησε τα ποσοστά του και πέρασε μπροστά πριν το κλείσιμο με 25,9%, έναντι 23,1% για το reality επιβίωσης.

Αντοχή όμως δείχνουν και οι σειρές του Alpha, "Το Σόι σου" και "Τατουάζ". Η κωμική σειρά κατέγραψε 19,6% στα νεανικά κοινά και 22% στο γενικό Σύνολο και το "Τατουάζ" κατέγραψε 18,2% και 21% αντίστοιχα. Φαίνεται από τους πίνακες τηλεθέασης πως το Survivor ανεβάζει στροφές μετά τις 23.30, απόντος του ανταγωνισμού. Έτσι στο σύνολο προβολής του που ξεπερνά τις τρεις ώρες, το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ καταγράφει ποσοστό 38,1% στο δυναμικό κοινό και 29% στο γενικό σύνολο.

Δεν τραβάει ούτε με κάρο

• Like 2

9 ώρες πριν, forumidis είπε

Τι ειναι αυτα τα - γιατι βλεπω πως εχω και εγω ενα!

Δες το σαν κάρμα. Όποιος φτάσει +50.000 θα μπορέσει να δουλέψει το παλιό insomnia στην επόμενη ζωή.

8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Ακόμα να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν με τα "highlights" είναι βλακεία και χάνουν τηλεθέαση έτσι; Τουλάχιστον ας βάλουν μόνο 10 λεπτά maximum, όχι 30-40 λεπτά που είναι τώρα...

• Like 1

Εξακολουθει ακομα και τωρα  μηνες μετα το τελος του το περσινο survivor να εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο το φετινο...

Έξω φρενών η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Εσκενάζυ άδειασε τον Αργιανίδη: Ούτε φλερτ, ούτε ραντεβού και unfollow στο Instagram!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Η Σάρα Εσκενάζυ έγινε έξαλλη και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε, καθώς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω».

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...