Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Με τις περσινές εντυπώσεις που άφησε και τις απίστευτες χορηγίες(μη λέμε εταιρείες τώρα) και την φήμη του, εγώ σας λέω ότι όχι "ακυρώνουν" οι διάσημοι αλλά "σφάζονται" για μια θέση. Αυτό που γίνεται τώρα είναι καθαρά επικοινωνιακό.

EDIT: Επίσης τις εντυπώσεις πέρσι και τα βλήματα όλων τα κέρδισαν οι άσημοι και όχι τόσο οι διάσημοι. Ντάνος, κύπριος, πειρατής, κλπ κλπ.

Ξεχνάς Σπαλ Χαλβαδακη και Παπαδοπουλου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, mylo said:

Ξεχνάς Σπαλ Χαλβαδακη και Παπαδοπουλου 

Επειδή πέρσι άρχισα να το βλέπω 1,5 μήνα πριν τελειώσει, πραγματικά οι μόνοι διάσημοι που "χαράχτηκαν" στην μνήμη μου ήταν Σπαλιάρας, Βαλαβάνη και Μπο(άντε και Χρανιώτης). Από άσημους Σάρρα, Ντάνος, Βασάλος,  Πρίαμος, Αναγνωστόπουλος και Πάνος. Εγώ προσωπικά το έβλεπα λόγω των άσημων και του Σπαλιάρα που τον "πουλήσανε" οι δικοί του και ήθελα δικαίωση.

Θέλουν να τους ξεζουμίσουν.

«Οι παίκτες πήγαν, πέρασαν τον στίβο, τους επέλεξαν ότι ναι εσείς κάνετε. Πάνε περνάνε τα ιατρικά τεστ και ψυχολογικά και μια χαρά. Πάνε συμφωνούν το βδομαδιάτικο. Τα συμβόλαια όμως; Τα συμβόλαια δόθηκαν στους μισούς και λίγο παρά πάνω χθες! Και σήμερα που μιλάμε, έχουν ραντεβού τουλάχιστον τρεις διάσημοι να πάνε να πάρουν το συμβόλαιο τους και να το υπογράψουν. Είναι πολύ τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι εντέχνως τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένος παίκτης είναι μέχρι τις 12 το βράδυ στο γραφείο του δικηγόρου του και ο δικηγόρος του λέει αυτό το «συμβόλαιο γαλέρας» δεν το υπογράφεις. Είναι οκ στα χρήματα, αλλά όλοι οι άλλοι όροι, που είναι πως τους διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, τι κάνουν μετά το Survivor, που μπορούν να βγουν, τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά, θα πρέπει να πάρουν έγκριση από κάποιους; Τι θα γίνει αν τραυματιστούν όπως για παράδειγμα έγινε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ειρήνη Κολιδά; Φέρει η παραγωγή του Acun ευθύνη; Σε όλα αυτά, εγώ από ότι μαθαίνω μιλώντας με αρκετούς παίκτες, οι δικηγόροι τους σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Το επιχείρημα είναι πως πρόκειται για το Survivor που έκανε επιτυχία, για αυτό και τα βδομαδιάτικα έχουν πέσει και μάλιστα πολύ.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Ιωάννα Πηλιχού που είχε ανακοινωιθεί και από την εκπομπή της Ντορέττας. Εγώ μαθαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τώρα που μιλάμε, δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή. Μέχρι και Τρίτη μαθαίνω θα φύγουν οι τελευταίοι. Το θέμα είναι με τα συμβόλαια που έχουν δοθεί για υπογραφή. Και δεν είναι η μόνη. Είναι από ότι μαθαίνω, αυτή που μάλλον λέει τελικά όχι», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία…''

Ρε το Γίλι.. μεγάλος τρολάς τελικά :lol:

Επεξ/σία από TriLoBiTe

1 λεπτό πριν, guido είπε

Μπορεί τελικά να μην πάει κανείς και να βάλουν τον Αρναουτογλου να μιλαει μονος του για 6 μήνες

"Απιστευτο"...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...