Bermudakias33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Παιδια, αυτη θα βγει μεγάλο παλτο... Θα γελασουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει αφού θα έχει Ελευθερία Ελευθερίου καλά θα περάσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, g_alkis είπε Σιχαμα. Ή μαλλον προ-σιχαμα. υποβοσκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Έπρεπε να περιμενουν μέχρι το 19 για να βγεί το 2. Πολύ μικρό το διαστημα από το πρώτο κατά τη γνώμη μου, για αυτό πιστεύω το πιθανοτερο να πάει άπατο. Εβγαλε πόσα λεφτά ο ΣΚΑΙ και λέει δεν βγαζω αλλο ενα αμέσως αμέσως, χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Just now, oneiricocelot said: Έπρεπε να περιμενουν μέχρι το 19 για να βγεί το 2. Πολύ μικρό το διαστημα από το πρώτο κατά τη γνώμη μου, για αυτό πιστεύω το πιθανοτερο να πάει άπατο. Εβγαλε πόσα λεφτά ο ΣΚΑΙ και λέει δεν βγαζω αλλο ενα αμέσως αμέσως, χαχα Είμαστε στην 38η σελίδα μιλώντας για ένα Reality που δεν άρχισε καν... και όπως βλέπεις πολλοί ασχολούμαστε με αυτό και η μίση Showbiz και τα κανάλια... ενώ άλλα Reality φτάσανε με το ζόρι 40 σελίδες εν ενεργεία... άρα το συμπέρασμα είναι ότι... ναι! θα "πάει άπατο" σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Είμαστε στην 38η σελίδα μιλώντας για ένα Reality που δεν άρχισε καν... και όπως βλέπεις πολλοί ασχολούμαστε με αυτό και η μίση Showbiz και τα κανάλια... ενώ άλλα Reality φτάσανε με το ζόρι 40 σελίδες εν ενεργεία... άρα το συμπέρασμα είναι ότι... ναι! θα "πάει άπατο" σίγουρα. Χαχα τώρα να πω ότι εχεις άδικο θα πω ψέμματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά το ότι θα κρατήσει 6 μήνες και θα παίζονται 3ωρα επεισόδια 5 φορές τη βδομάδα, δεν σας ανηχυσεί λίγο; Εγώ θα προσπαθήσω να βλέπω μόνο 1-2 επ τη βδομάδα, δε θέλω να γίνω "τζάνκι" όπως πέρισι, κλεισμένος μέσα κάθε βράδυ να τρώω σκουπίδια και να βλέπω σιχάματα. Στην πρεμιέρα πάντως πιστεύω θα σπάσουν τα κοντέρ, θα κάνει τρελά νούμερα. Ήδη εμείς έχουμε κανονίσει πού θα το δούμε και τι φαγητά θα έχουμε (σπιτική πίτσα) 10 hours ago, MakeGreeceSexyAgain said: Εντάξει αφού θα έχει Ελευθερία Ελευθερίου καλά θα περάσουμε. Bad news φίλε, ακύρωσε η τάπα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, tritonas00 είπε πηλιχου τελειωσες Survivor 2: Αναταραχή με τα συμβόλαια! Ακυρώνεται η συμμετοχή της Ιωάννας Πηλιχού μετά το σχόλιο του tritonas00; 19 λεπτά πριν, McNerd είπε Ρε παιδιά το ότι θα κρατήσει 6 μήνες και θα παίζονται 3ωρα επεισόδια 5 φορές τη βδομάδα, δεν σας ανηχυσεί λίγο; Εγώ θα προσπαθήσω να βλέπω μόνο 1-2 επ τη βδομάδα, δε θέλω να γίνω "τζάνκι" όπως πέρισι, κλεισμένος μέσα κάθε βράδυ να τρώω σκουπίδια και να βλέπω σιχάματα. Στην πρεμιέρα πάντως πιστεύω θα σπάσουν τα κοντέρ, θα κάνει τρελά νούμερα. Ήδη εμείς έχουμε κανονίσει πού θα το δούμε και τι φαγητά θα έχουμε (σπιτική πίτσα) Bad news φίλε, ακύρωσε η τάπα. Ισχύει. Σαν να έχεις part-time δουλειά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικα αυτη την βδομαδα θα δειξουν κανονικο trailer με τους παιχτες Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, McNerd είπε Ρε παιδιά το ότι θα κρατήσει 6 μήνες 1 μηνα κεντρο 4 παραμεθοριο και τελευταιο μηνα πισω κεντρικα λελε? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, McNerd είπε δε θέλω να γίνω "τζάνκι" όπως πέρισι, κλεισμένος μέσα κάθε βράδυ να τρώω σκουπίδια και να βλέπω σιχάματα. Ξερεις τι ειναι το PVR ή το WEB TV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, tritonas00 είπε πηλιχου τελειωσες Δεν θα πάει είπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Bermudakias33 said: Ξερεις τι ειναι το PVR ή το WEB TV; Προτεινεις να τα βλεπω την αλλη μερα ή ολα μαζι το σ/κ; Δεν αξιζει το σαρβ κατι τετοιο, οχι. Αυτο το κανω μονο με καμια σειρα. Το σαρβ αξιζει για το hype του σε ινσομνια, φεις κλπ, και τον χαβαλε του λάιβ επεισοδιου. Αλλιως ειναι τερμα βαρετο. Θα μου αρκουσαν και οι σκηνες- highlights. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από McNerd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, guido είπε Survivor 2: Αναταραχή με τα συμβόλαια! Ακυρώνεται η συμμετοχή της Ιωάννας Πηλιχού μετά το σχόλιο του tritonas00; Προηγήθηκα στο σχολιασμό της πηλίχου. Να τα λέμε όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 39 minutes ago, McNerd said: Προτεινεις να τα βλεπω την αλλη μερα ή ολα μαζι το σ/κ; Δεν αξιζει το σαρβ κατι τετοιο, οχι. Αυτο το κανω μονο με καμια σειρα. Το σαρβ αξιζει για το hype του σε ινσομνια, φεις κλπ, και τον χαβαλε του λάιβ επεισοδιου. Αλλιως ειναι τερμα βαρετο. Θα μου αρκουσαν και οι σκηνες- highlights. Ακριβώς αυτό! Εγώ αν δεν το πετύχαινα live να το βλέπω μ'εσάς μαζί (σιχάματα <3 ) δεν έβαζα να το δω άλλη μέρα. Ο χαβαλές είναι το θέμα! Σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά το Σαβουράιβορ κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις