McNerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mylo είπε Καλύτερα η breakdance να φύγει Μαυρα μαντάτα: είναι από Κυπρο οπότε θα μεινει καιρό. Τελείως αφόρητη, ειχε κάνει μπαμ ήδη από το τρέηλερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Κοκαλίτσα πάει φορ πρέσιντεντ η κοπέλα,εγώ την συμπαθώ κατά βάθος,εκτός απο το οτι σπάει μπάλες που μπορεί να φτιάξει με λίγο στρώσιμο και καλές αναλογίες έχει οπτικά και μαγειρεύει και απο όλα ! γιαυτό μην την πειράζετε οι κακοί άνθρωποι,κράζετε θαυμάζετε,θα σέβεστε ! κλπ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 ΚΟΚΑΛΙΤΣΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (της υπομονής μας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 ελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχισε Αντε να δούμε τη θα κάνουν σήμερα ελπίζω να κερδίσουν κάτι οι διάσημοι σύντομα γιατί δεν έχουν τίποτα,ούτε προμήθειες ούτε ψαροσύνεργα ούτε sleeping bags και ανέσεις και μου την σπάει που όλο χάνουν στο παρά τσάκ ! Αιντε γερά underdogs Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiasistoss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ELMastas είπε Αρχισε Αντε να δούμε τη θα βάλουν σήμερα ελπίζω να κερδίσουν κάτι οι διάσημοι που δεν έχουν τίποτα ούτε προμήθειες ούτε sleeping bags και ανέσεις και μου την σπάει που όλο χάνουν στο παρά τσάκ ! Αιντε γερά underdogs Για ασυλία παίζουν σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 σκαι γαμω το κερατο μου το τραγιο, θα πεθανω αναποδα ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Power of love θα αρχίσει. Θα γελάσουμε με τα παρατράγουδα. Σκαι μας φέρνεις σε εποχές ένδοξου ΠΑΣΟΚ με τα ρεαλιτυ. Well played Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Froskeas είπε Καλησπέρα τα λεβεντόπαιδα (και λεβέντισσες αν και χλωμο να έχουμε πλεον) ράντομ απορίες εν τάχει μόνο εμένα μου τη δινει κυριολεκτικά να βλέπω αυτό το ζωον τη βουρλοπούλου? μονο εμένα μου αρέσει συγκλονιστικά η βιργινία ΑΛΛΑ από το λαιμό και πάνω? μονο εμενα δεν με εκνευρίζει ο βλακαμανίδης διατί πολύ απλά τον έχω στο μιουτ? υγ: η πήχου μονο σε εμένα φαινεται οτι ομόρφυνε κατά ένα δέκατο του χιλιοστού στην κλίμακα κουασιμόδοου? - έχουμε 2-3 1) Σε όλους 2) Δεν θυμάμαι ποια ειναι 3) Nice υ.γ. Μαλλον καποιο μπασιστα σου θυμίζει και τη συμπάθησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Heineken , pizza, zoro και μια άλλη ροζ στολή. Σιγά ρε jumbo με τις ποικιλίες σου.... 1 λεπτό πριν, guido είπε - έχουμε 2-3 1) Σε όλους 2) Δεν θυμάμαι ποια ειναι 3) Nice υ.γ. Μαλλον καποιο μπασιστα σου θυμίζει και τη συμπάθησες Παίζουμε και μπάσο εδώ μην μας κακολογεις. Τόσα ακούμε στα ανέκδοτα για τους μπασιστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Παρόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, D4rkshadow είπε Αντε να χασουν οι μαχητες σημερα μπας και φυγει το σιχαμα η κακαλιτσα Μακάρι να μείνει. Όλοι αυτήν θα ψηφίσουν, θα'χει τζέρτζελο αν μείνει. Αν και βλέπω πάλι τους διασήμους να χάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μια νίκη πήρε η Κοκαλιτσα και έγινε υπεύθυνη εστίασης στους μαχητές. Άλλες 5 νίκες και θα γίνει Τούρκος στη θέση του Τούρκου παραγωγού! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Θέλω νίκη διάσημων με νίκες βυζοπουλενας και ατομική ασυλία κοκαλιτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορεί κάποιος να σπείρει την διχόνοια,να κινήσει τα νήματα, έστω να στοχοποιήσουν κάποιον.Αμαν πιαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις