cupra20vt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Κατι πηρε το αυτι μου οτι η Χατζιδου ειχε σχεση με φραουλιτσα.. ρε τι σιχαματα ειναι αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, cupra20vt είπε Κατι πηρε το αυτι μου οτι η Χατζιδου ειχε σχεση με φραουλιτσα.. ρε τι σιχαματα ειναι αυτα... εκει μας φτασαν οι αλητες να βαζουμε βυσμα την γκομενα μας για να μπουμε στο σερβαιβορ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ο Βασάλος φάντασμα ήταν πέρσι στην αρχή. Και τελικά έφτασε τριάδα, πήρε αυτοκίνητο και έβγαλε και γκόμενα. Μη βιάζεστε. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από DeadOrganPlayer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ο μπεταντζής ζήτημα να έχει πει δεκα λεξεις ως τώρα. Εχει πει: Τον κυριο Μουρουτσο. Και μολις τον κερδισε: Τους ξεσκισα, ε; ε; Μου αρεσει οτι υπαρχει ειδικο διωρο ΕΔΩ Survivor και στην υπολοιπη εκπομπη παλι για survivor μιλανε. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Miracle Worker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ο μπεταντζής ζήτημα να έχει πει δεκα λεξεις ως τώρα. Μαζί με την ολγαρα στα πρώτα της βηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ο "αρχηγός" σας τώρα τα μαζεύει κακήν κακώς (αν δώσεις βάση μόνο στο ηχητικό νομίζεις ότι παίρνουν συνένρευξη από τον Τρύφωνα Σαμαρά) Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από McNerd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 o βασαλος περυσι ομως ηταν σαν σημειο αναφορας οτι υπηρχε και ενας φουσκωτος στο παιχνιδι ασχετα οτι αρχικα ηταν φαντασμα οποτε ειχε ηδη ρολο και μονο σαν παρουσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Όσο μιλούσε ο Βασάλος στης αρχές μόνο γκρίνιαζε γιατί είχε πεθάνει στην πείνα... Οπότε υποθέτω απέφευγαν να το δείχνουν και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ant_ είπε Aκομα για ενα περιεργο λογο εχει υψηλα νουμερα τηλεθεασης μαλλον ο κοσμος δεν μπορει να πιστεψει οτι ειναι τοσο σουπα το φετινο και το βλεπει με την ελπιδα οτι κατι θα γινει ειμαι σιγουρος οτι και εδω τα ατομα που το βλεπουνε αν τους πεις να αναφερουν εστω τα 12 απο τα 24 ονοματα των παιχτων που ειναι στο παιχνιδι μεσα σε 1 λεπτο βαρια βαρια να πουνε τα 6 αχρωμοι αοσμοι αγευστοι πραγματικα απορω με το καστιγνκ αντε στους "διασημους" πηρανε τα φαντασματα τσιλη-δριμωνακο γιατι εφαγαν ακυρα απο πραγματικους εστω διασημους στους μαχητες που ειχανε χιλιαδες αιτησεις ποια μυαλα επελεξαν αυτους τους 2? που και ολοκληρη εβδομαδα να λειπουνε απο το παιχνιδι κανεις δεν θα το παρει χαμπαρι Τον υδραυλικό στην αρχή τον παρουσίαζαν κι ως το νέο Ντάνο, τρομάρα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω τι με συγκινεί περισσότερο. Το σορτσάκι της Ξένιας, το μπούστο, τα κοτσιδάκια της; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν ξέρω τι με συγκινεί περισσότερο. Το σορτσάκι της Ξένιας, το μπούστο, τα κοτσιδάκια της; Τα τραγούδια της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν ξέρω τι με συγκινεί περισσότερο. Το σορτσάκι της Ξένιας, το μπούστο, τα κοτσιδάκια της; η δισκογραφία της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, guido είπε η δισκογραφία της Πιο πιθανό η ακτινογραφία της, παρά αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, McNerd said: ο "αρχηγός" σας δεν ειναι απλα ενας αρχηγος . ειναι στρατηλατης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, redykt είπε δεν ειναι απλα ενας αρχηγος . ειναι στρατηλατης ! εκείνο το γκρούπ στο φβ υπάρχει ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις