Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iωάννα Πηλιχού το νέο όνομα που ακούγεται για τους διασήμους, η κόρη του Μπέζου στο "ευτυχισμένοι μαζί" , παλιά τσιρλίντερ του Παναθηναϊκού...

Dir9MZ2.jpg

Επεξ/σία από Vassilis_24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

H πηλιχου εχει κλεισει νομιζω δεν ακουγεται απλα

Survivor 2: Η τελική εξάδα με τους άνδρες Διάσημους

Στέλιος Κρητικός,Δημήτρης Βλάχος, Νάσος Παπαργυρόπουλος,Μιχάλης Μουρούτσος, Νέρι Καστίγιο  Γιάννης Δρυμωνάκος

Οι περσυνοι

Xανταμπακης,χουτος,μπο,χρανιωτης,κοκκινακης,σπαλιαρας

Απογοητευση τα ονοματα αν υπολογισουμε την περσινη επιτυχια  ειδικα ο  παπαργυροπουλος και ο δρυμωνακος ειναι αγνωστοι στο περισσοτερο κοινο.Τους περσινους κουτσα στραβα τους ξεραμε ολους απο τους αντρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ant_ είπε

H πηλιχου εχει κλεισει νομιζω δεν ακουγεται απλα

Survivor 2: Η τελική εξάδα με τους άνδρες Διάσημους

Στέλιος Κρητικός,Δημήτρης Βλάχος, Νάσος Παπαργυρόπουλος,Μιχάλης Μουρούτσος, Νέρι Καστίγιο  Γιάννης Δρυμωνάκος

Οι περσυνοι

Xανταμπακης,χουτος,μπο,χρανιωτης,κοκκινακης,σπαλιαρας

Απογοητευση τα ονοματα αν υπολογισουμε την περσινη επιτυχια  ειδικα ο  παπαργυροπουλος και ο δρυμωνακος ειναι αγνωστοι στο περισσοτερο κοινο.Τους περσινους κουτσα στραβα τους ξεραμε ολους απο τους αντρες

Πολύ πιο γυμνασμένοι οι φετινοί και νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος, να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί με τα τέρατα που σίγουρα θα έχουν και φέτος οι Τούρκοι, 1 ολόκληρο μήνα με αυτούς θα παίζουμε φέτος...

Μουρούτσος, ε; Αρχισίχαμα απ'το ξεκίνημα ο αγαπητικός της Κωλάουρας...

Επεξ/σία από Vassilis_24

16 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Πολύ πιο γυμνασμένοι οι φετινοί και νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος, να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί με τα τέρατα που σίγουρα θα έχουν και φέτος οι Τούρκοι, 1 ολόκληρο μήνα με αυτούς θα παίζουμε φέτος...
Μουρούτσος, ε; Αρχισίχαμα απ'το ξεκίνημα ο αγαπητικός της Κωλάουρας...

Μονο εγω βρισκω βαρετο το συναπαντεμα με τους γειτονες;; Ιντριγκα θελουμε κυριως και οχι βλαμμενους να νομιζουν οτι εκπροσωπουν την σημαια

• Like 4

1 λεπτό πριν, kargo130 είπε

Μονο εγω βρισκω βαρετο το συναπαντεμα με τους γειτονες;; Ιντριγκα θελουμε κυριως και οχι βλαμμενους να νομιζουν οτι εκπροσωπουν την σημαια

Σίγουρα όχι μόνο εσύ, οι της παραγωγής όμως θέλουν να μαζέψουν κόσμο στις οθόνες τους και από τις 2 χώρες που θα φανατιστούν κι αυτοί για τη σημαία!
Και θ'αναγκαστούμε για λίγο να υποστηρίξουμε τα σιχάματα...

Το κακό είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχει και Σπαλ φέτος, κάποιος που να μας κάνει και λίγο να γελάμε, μεγάλο φάουλ της παραγωγής...

3 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Θα πρεπει να προσελκυσει και ουγκ κοινο

10 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το κακό είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχει και Σπαλ φέτος, κάποιος που να μας κάνει και λίγο να γελάμε, μεγάλο φάουλ της παραγωγής...

Φυσικά και υπάρχει. Μπορει να μην ειναι Σπαλ αλλά ο Νερι της καρδιάς μας, πιστευω οτι θα είναι όλα τα λεφτά :P

14 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Όχι μόνο εσύ, οι περισσότεροι.
Πέρισυ είχε συμπέσει με την ελληνοτουρκική κόντρα στο φάιναλ φορ.
Πάντως το τουρκογιουνάν γλέντι είχε πολύ πλάκα, καμάκι χειρότερο και από ταινία δεκαετίας 80', και τα ίδια τραγούδια στα ελληνικά και στα τουρκικά από τον Φαίδωνα, άλλα κλεμμένα, άλλα κατόπιν αδείας.

o μουρουτσος δεν ειχε παει και στο dancing with the stars?

γυρολογος reality 

πραγματι γεματο φουσκωμενους αναβολικακιδες ειναι οι ομαδες

γεμισε βασαλους το παιχνιδι φετος

δεν υπαρχει ενας ηθοποιος(ενταξει τον κρητικο δεν το θεωρω ηθοποιο) η ενας τραγουδιστης 

ειναι φουλ αθλητικο

θελει και κατι Out of the box Οπως περυσι με τον μπο και τον χρανιωτη 

ενας λιγο ποιο ευσωμος ενας λιγο μεγαλυτερος

κατι ποιο ανθρωπινο τελος παντων και καθημερινο

• Like 1

6 minutes ago, ant_ said:

99% παλτά δηλαδή

10 λεπτά πριν, ant_ είπε

o μουρουτσος δεν ειχε παει και στο dancing with the stars?

γυρολογος reality 

δεν υπαρχει ενας ηθοποιος(ενταξει τον κρητικο δεν το θεωρω ηθοποιο) η ενας τραγουδιστης 

ειναι φουλ αθλητικο

θελει και κατι Out of the box Οπως περυσι με τον μπο και τον χρανιωτη 

ενας λιγο ποιο ευσωμος ενας λιγο μεγαλυτερος

κατι ποιο ανθρωπινο τελος παντων και καθημερινο

Kι ο Βλάχος υποτίθεται ότι είναι και ηθοποιός...

Από τραγουδιστές, λέγεται ότι μπαίνουν 2 τραγουδιάρες...

Η Ελευθερίου I7fLFaJ.jpg

και η Ξένια των REC tQmiV09.jpg

• Thanks 1

ο Ατζούν στο πρώτο θέμα για το κάστινγκ απαντάει:

- Δεν είσαι από τους παραγωγούς που ασχολούνται απλώς με το μπάτζετ και τα νούμερα. Επιβλέπεις κάθε λεπτομέρεια της δημιουργικής διαδικασίας. Πες μου για το κάστινγκ, τα άτομα που διαλέξατε στο πρώτο «Survivor». Κοίτα, το κάστινγκ είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της δουλειάς μου. Μπορώ να σου πω ότι πλέον είμαι κάτι σαν ειδικός σ’ αυτό. Σκέψου ότι μέσω των προηγούμενων εκπομπών μου έβλεπα χιλιάδες συμμετέχοντες. Πλέον, μέσα σε δύο λεπτά ξέρω τι θα μου δώσει το άτομο που έχω απέναντί μου. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα γνωρίζω αν έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν είναι καλό πάντρεμα με αυτό που οραματίζομαι. Ολα τα παιδιά που διαλέξαμε ήταν ένα κι ένα. Κι εμείς, όμως, νιώσαμε έκπληξη που ο κόσμος εν τέλει ταυτίστηκε με τους Μαχητές και όχι με τους Διάσημους.

Όνομα μεγάλο ήταν και ο Ζαμπίδης αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε,άρα καλά τα ονόματα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...