Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, McNerd είπε Να απολυθούν οι υπεύθυνοι τι απλα απολυση και εληξε το θεμα εγω θελω να τους διαπομπεσουν δημοσια τουλαχιστον 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε Ειχε λεει υφος. Ε, και; Βαλτην εκει να γινει της Ποπης! επρεπε να μπει και το πρωτο επαθλο να ειναι μια σαμπανια χαχαχα 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε Ειχε λεει υφος. Ε, και; Βαλτην εκει να γινει της Ποπης! επρεπε να μπει και το πρωτο επαθλο να ειναι μια σαμπανια χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/25/2017 στις 6:51 ΜΜ, ny_ είπε Χριστε μου οχι πάλι, αυτή η μάστιγα... Μην δίνετε τηλεθέαση σε σκουπίδια. Αν δεν σαρέσει μην το βλέπεις. Εμείς γιατί μπουκωνόμαστε με τα ποδόσφαιρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αυτη ειναι η διαφορα του τουρκου με το βοθροκαναλο του ρωσομπλιετ. ο τουρκος εριξε ενα κλωτσιδι στη βιζιτου, ο μενιος θα την ειχε σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Gambron είπε Όπου βλέπω στο wall μου Survivor στο FB κατευθείαν διακοπή παρακολούθησης Μην σταματάς εκει. Κάνε και ignore τους σάπιους εδώ μέσα που το βλέπουν. Εγώ δεν μετραω. όταν το βλέπω έχω στο άλλο monitor "the wire" για να επέρχεται κοσμική ισορροπία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Πότε ξεκινάει αυτή η μλκια παραγωγάρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, g_alkis είπε Αυτη ειναι η διαφορα του τουρκου με το βοθροκαναλο του ρωσομπλιετ. ο τουρκος εριξε ενα κλωτσιδι στη βιζιτου, ο μενιος θα την ειχε σιγουρα. Γιατί ρε σε χαλάγε να έπαιζε κανονικό survivor μέχρι τις 12 και μετά να γινόταν τσόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 πάντως, από τα μέχρι στιγμής ονόματα η τζούλια είναι μακράν η ποιο διάσημη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μποϊκοτάζ στο survivor επειδή έκοψαν την Τζούλια. ΝΤΡΟΠΗ Σίχαμα Ατζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mylo είπε πάντως, από τα μέχρι στιγμής ονόματα η τζούλια είναι μακράν η ποιο διάσημη... και οχι μονο στην ελλαδα 8 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Μποϊκοτάζ στο survivor επειδή έκοψαν την Τζούλια. ΝΤΡΟΠΗ Σίχαμα Ατζουν ας ελπίσουμε ότι την έκοψαν γιατί πήραν την Ina Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Anorymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Anorymous είπε ας ελπίσουμε ότι την έκοψαν γιατί πήραν την Ina Μπα αυτή μας βγήκε κύρια μόνο με τον σύζυγό γ@μιετ@ι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Μπα αυτή μας βγήκε κύρια μόνο με τον σύζυγό γ@μιετ@ι. Ας παρουν και τον σύζυγο πιο το προβλξμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε τον Ατζούν, μας βγήκε λίγο γυναικωτός μου φαίνεται, έκοψε την Τζουλάρα, μαθαίνω τώρα ότι τελικά κόπηκε κι η Ιωάννα Μπέλλα από τους μαχητές... Με το γούστο του, όπως πέρσι προμόταραν τη Βαλαβάνη, φέτος σίγουρα θα είναι με την μποξέρ... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 7/1/2018 στις 1:34 ΠΜ, billsnake21 είπε Λογικά(??) την Βάσω Λασκαράκη πρέπει να εννοεί,την πρώην του Τσιμιτσέλη Μπαρεμπιμπτόντως, καθόλου μα καθόλου καβ-λασκαρακη ετούτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε Ρε τον Ατζούν, μας βγήκε λίγο γυναικωτός μου φαίνεται, έκοψε την Τζουλάρα, μαθαίνω τώρα ότι τελικά κόπηκε κι η Ιωάννα Μπέλλα από τους μαχητές... Με το γούστο του, όπως πέρσι προμόταραν τη Βαλαβάνη, φέτος σίγουρα θα είναι με την μποξέρ... λες να τον μελώνει τον μπακλαβα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Anorymous είπε λες να τον μελώνει τον μπακλαβα ? Τι λες εσύ όταν κόβει την και περνάει την ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις