Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Ναι μωρε, λιγος της πεφτει ο Παναρας, που εχει κανει πιο πολλες δουλειες και απο τον Γιαννη Πλουταρχο. Αυτη πηγε 30 χρονων και τι εχει κανει; "Ηθοποιος"; Της πηρε ο μπαμπας ενα μαγαζι που σιγα μην το δουλευει η ιδια. Εγω θα της προτεινα να τυλιξει αμεσα ενα προκομενο παιδι σαν τον Παναρα, πριν τα καλλη αρχισουν να ξεθωριαζουν. Γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g_alkis είπε

Από την ισπανική υποχώρηση έχει να χώσει ο μάνατζερ. Να τον έχουν χώσει πολύ πιο πιθανό.

λοατ+ριζα 54 εις την νιοστη καραμπινατο

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο φράουλας μπορεί να φαίνεται για ένα όρθιο χοιρομέρι,μία γυμνασμένη μοσχαροκεφαλή με τατουάζ αλλά έχει πολλά θετικά.Μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα από άποψη αποδόσεων και είναι μονίμως στην τσίτα.Δεν ξέρω αν ξεφουσκώσει αργότερα(κυριολεκτικά και μεταφορικά) αλλά ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ με διαφορά είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Και επειδή ορισμένοι το κράζουμε για την εμφάνιση του και αυτό ξεφεύγει από το παιχνίδι,ο άνθρωπος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ είναι και εργάζεται ώς μετρ/μοντέλο.Μπορεί να τον κατηγορούμε για φάρμακα αλλά η αλήθεια είναι πως άσχετα αν  παίρνει ή όχι,έχει ιδρώσει περισσότερο από οποιονδήποτε που τον κράζει.Οι περισσότεροι βλέπουν ένα κουνουπίδι με πόδια,εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που κάνει αυτό που του αρέσει,είναι ευχαριστημένος και ζει την ζωή του.Αυτός ο άνθρωπος θα δώσει ένα ενδιαφέρον στο ξεπεσμένο παιχνίδι,οπότε ελπίζω να φτάσει μέχρι τέλους,ακόμα και να νικήσει γιατί με τέτοια τατουάζ δεν νομίζω μελλοντικά να βρίσκει δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο φράουλας μπορεί να φαίνεται για ένα όρθιο χοιρομέρι,μία γυμνασμένη μοσχαροκεφαλή με τατουάζ αλλά έχει πολλά θετικά.Μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα από άποψη αποδόσεων και είναι μονίμως στην τσίτα.Δεν ξέρω αν ξεφουσκώσει αργότερα(κυριολεκτικά και μεταφορικά) αλλά ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ με διαφορά είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Και επειδή ορισμένοι το κράζουμε για την εμφάνιση του και αυτό ξεφεύγει από το παιχνίδι,ο άνθρωπος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ είναι και εργάζεται ώς μετρ/μοντέλο.Μπορεί να τον κατηγορούμε για φάρμακα αλλά η αλήθεια είναι πως άσχετα αν  παίρνει ή όχι,έχει ιδρώσει περισσότερο από οποιονδήποτε που τον κράζει.Οι περισσότεροι βλέπουν ένα κουνουπίδι με πόδια,εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που κάνει αυτό που του αρέσει,είναι ευχαριστημένος και ζει την ζωή του.Αυτός ο άνθρωπος θα δώσει ένα ενδιαφέρον στο ξεπεσμένο παιχνίδι,οπότε ελπίζω να φτάσει μέχρι τέλους,ακόμα και να νικήσει γιατί με τέτοια τατουάζ δεν νομίζω μελλοντικά να βρίσκει δουλειά.

Άσχετα αν έχει κλέψει ή όχι, έχει ιδρώσει περισσότερο από οποιονδήποτε τον κράζει...
Άσχετα αν πρόδωσε την πατρίδα ή όχι, έχει ιδρώσει περισσότερο από οποιονδήποτε τον κράζει...

Όχι φίλε μου, δεν είναι καθόλου άσχετο, αυτή είναι η νοοτροπία που μας έφτασε ως εδώ, νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλό μας, υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά, είτε επηρεάζουν μόνο αυτόν που τα κάνει είτε και τον περίγυρό του...

Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα, δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάποια δοκιμασία που να θέλει έστω κι ελάχιστο μυαλό, ας μην είμαστε βιαστικοί.
Κι ο Ηλίας τα έχει πάει εξαιρετικά κι η Δαλάκα το ίδιο, το σαρβάιβορ όμως, για τους τηλεθεατές, δεν είναι μόνο τ'αγωνίσματα, αν ήταν ο Σπαλ θα είχε φύγει πέρσι απ'τον πρώτο μήνα.
Δε μας ενδιαφέρει να βλέπουμε μόνο καλούς αθλητές και μέχρι στιγμής ο φραουλίτσας, εκτός από μερικές κραυγές, είναι από τους πλέον αδιάφορους παίκτες πλην των αγωνισμάτων.
Κανείς δεν τον έχει κράξει για την εμφάνισή του, για μια επιλογή του έχει φάει κράξιμο κι από αυτό που γράφεις στο τέλος, δε βλέπω να διαφωνείς ούτε κι εσύ κι ας τον κράζεις στην αρχή του ποστ σου πολύ χειρότερα απ' ό,τι έχει κάνει οποιοσδήποτε άλλος σε αυτό το τόπικ...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ.

Να προσθεσω κι εγω οτι αμα ηθελε καποιος να δει πορωμενους αθλητες (φαρμακωτους ή μη ) που παθιαζονται με αυτο που κανουν , θα εβαζε σε επαναληψη τους ολυμπιακους , δε θα εβλεπε σαρβαιβορ και μαλιστα το ελληνικο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λιγότερο ατυχέστατη η σύγκριση, του να παίρνεις συμπληρώματα για να φτιάξεις το σώμα σου όπως θές, με το να κλέψεις / βιάσεις / προδώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κακό ή όχι, μόνο στον εαυτό σου ενω στα άλλα είσαι απλώς ένα σκουπίδι που κάνεις κακό σε άλλους.

Καμία βιομηχανία δε θα σε αναγκάσει βίαια / δε θα σου βάλει τα χάπια στο στόμα, με το έτσι θέλω, επιλογή σου είναι να προβείς στην αγορά τους.

Δεν ξέρω κανα ευγενικό κλέφτη / βιαστή / προδότη, να σε ρωτάει πρώτα, πριν προβεί στην επαίσχυντη πράξη του.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dhmak είπε

Το λιγότερο ατυχέστατη η σύγκριση, του να παίρνεις συμπληρώματα για να φτιάξεις το σώμα σου όπως θές, με το να κλέψεις / βιάσεις / προδώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κακό ή όχι, μόνο στον εαυτό σου ενω στα άλλα είσαι απλώς ένα σκουπίδι που παίρνεις άλλους στο λαιμό σου.

Δεν κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου φυσικά, γιατί συντηρείς μια βιομηχανία παραοικονομίας, η οποία δυναμώνει και συνεχίζει να προσεγγίζει κι άλλα νέα παιδιά, παρασύρεις κι εσύ ο ίδιος άλλα νέα παιδιά να κάνουν το ίδιο με το παράδειγμά σου, ενώ χάνει έσοδα και το κράτος...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου φυσικά, γιατί συντηρείς μια βιομηχανία παραοικονομίας, η οποία δυναμώνει και συνεχίζει να προσεγγίζει κι άλλα νέα παιδιά, παρασύρεις κι εσύ ο ίδιος άλλα νέα παιδιά να κάνουν το ίδιο με το παράδειγμά σου, ενώ χάνει έσοδα και το κράτος...

ΣΟΚ πρώτη φορά το ακούσατε στο ινσόμνια. οι πρωτεΐνες και οι κρεατίνες δεν φορολογούνται στη χώρα μας. δγιαδοστε!!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Lazlow είπε

ΣΟΚ πρώτη φορά το ακούσατε στο ινσόμνια. οι πρωτεΐνες και οι κρεατίνες δεν φορολογούνται στη χώρα μας. δγιαδοστε!!

Δυστυχώς ούτε οι εξυπνάδες δε φορολογούνται στη χώρα μας...

Δε μιλήσαμε για πρωτεϊνη, για φάρμακα μιλήσαμε, από αυτά που σε πλησιάζει και σου δίνει ο γυμναστής σου νόμιμα και αφού τα χτυπήσει φυσικά στην ταμειακή και σου δώσει απόδειξη, πραγματικά αναρωτιέμαι πολλές φορές, αν μερικοί ζείτε σε άλλη χώρα και απλά μας τρολάρετε...

Αναφορά σε κείμενο

Θέματα ποινικής αντιμετώπισης ντόπινγκ

Άρθρο 128 Θ

Ποινικές διατάξεις

(Προστέθηκε με το άρθρο 60 Ν.3057/2002 και αντικαταστάθηκε ως κατωτέρω με το άρθρο 18 παρ.4 Ν. 3708/2008)

1. Όποιος χορηγεί σε αθλητή φυσική ή χημική ουσία ή βιολογικό ή βιοτεχνολογικό υλικό ή εφαρμόζει σε αυτόν μέθοδο που απαγορεύονται από την κοινή απόφαση του άρθρου 128Γ΄ του παρόντος, με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής του διάθεσης, ικανότητας και απόδοσής του, κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων ή εν όψει της συμμετοχής του σε αυτούς, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) έως πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη. Η επιβολή μόνο της χρηματικής ποινής με την παραδοχή ελαφρυντικών περιστάσεων αποκλείεται. Σε αυτόν που καταδικάστηκε επιβάλλεται και η απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος σχετικού με τον αθλητισμό. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών, εάν ο υπαίτιος διαπράττει τις ανωτέρω πράξεις είτε κατ” επάγγελμα είτε με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.

Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών, εάν ο υπαίτιος διαπράττει τις ανωτέρω πράξεις είτε κατ” επάγγελμα είτε με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.

1. Αθλητής που χρησιμοποιεί φυσική ή χημική ουσία ή βιολογικό ή βιοτεχνολογικό υλικό ή επιτρέπει την εφαρμογή σε αυτόν μεθόδου που απαγορεύονται από την κοινή απόφαση του άρθρου 128Γ΄ του παρόντος, με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής του διάθεσης, ικανότητας και απόδοσής του, κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων ή εν όψει της συμμετοχής του σε αυτούς, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη. Η κατοχή από αθλητή ουσίας ή υλικού του προηγούμενου εδαφίου που δεν έχει καταχωρηθεί νομίμως στο δελτίο υγείας του τιμωρείται με χρηματική ποινή τουλάχιστον πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.
  2. Στην περίπτωση της παραγράφου 1, όταν ο αθλητής είναι ανήλικος, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και ισόβια στέρηση της άδειας άσκησης σχετικού με τον αθλητισμό επαγγέλματος, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ποινής που επιβλήθηκε.
  3. Όποιος κατασκευάζει, εκχυλίζει, παρασκευάζει, αποθηκεύει, διακινεί, εμπορεύεται, προμηθεύεται ή παρέχει οικονομικά μέσα με οποιονδήποτε τρόπο για την προμήθεια των ουσιών και μεθόδων της παραγράφου 1 με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής διάθεσης, ικανότητας και απόδοσης αθλητών, κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων ή εν όψει της συμμετοχής τους σε αυτούς, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη. Αν ο δράστης τελεί τις πράξεις αυτές μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή με σκοπό να χορηγηθούν οι ουσίες ή να εφαρμοστούν μέθοδοι σε ανήλικους αθλητές, επιβάλλονται οι ποινές της παραγράφου 3 του παρόντος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...