Froskeas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, g_alkis είπε Σιχαθηκες ηδη; τόσο, που από την πολλή τη σιχασιά έκαμα αναγραμματισμό στη λέξη ΚΑΡΑΚΑΤΑΣΙΧΑΜΑΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tι σιχάματα λέτε, εκεί μείνατε; Τουλάχιστον, μπορεί να μην ξέρω τους διασήμους, στους ασήμους όμως είδα μια γνωστή φυσιογνωμία... Κανονίστε να τη βγάλετε έξω πρώτη, όπως συνηθίζετε με τις κοπέλες με προσόντα... Έχει κι εμπειρία από παιχνίδια επιβίωσης Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τρομπαρισμένα είναι; Δεν μπορώ να διακρίνω, θα πρέπει να τα δω εν κινήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Froskeas είπε τόσο, που από την πολλή τη σιχασιά έκαμα αναγραμματισμό στη λέξη ΚΑΡΑΚΑΤΑΣΙΧΑΜΑΤΑ το σιχαμένο αβαταρ σου το έφαγε η αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) . https://www.youtube.com/watch?v=xTbsSuF9Vdc Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Bermudakias33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε . https://www.youtube.com/watch?v=xTbsSuF9Vdc Aπ'το κακό στο χειρότερο, απ΄την Ελεορώγα στην ατάλαντη γερομπεμπέκα που έκανε καριέρα χάρη στο Σεργουλόπουλο. Τελικά η τηλεόραση λειτουργεί σαν το δημόσιο, αν μπεις, δύσκολα φεύγεις... Τουλάχιστον, θα πάει ασορτί με τα σιχάματα τα οποία θα σχολιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, g_alkis είπε Τρομπαρισμένα είναι; Δεν μπορώ να διακρίνω, θα πρέπει να τα δω εν κινήσει. Eδώ είσαι... https://www.youtube.com/watch?v=JxX4TZJ3b5A&t=275s Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 11:48 ΜΜ, HALF EVIL είπε Εσύ δεν είσαι που μας κράζεις ότι βλέπουμε σκουπίδια; ναι για πες...και εγώ και άλλοι. σε τρώει να ανοίξουμε συζήτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vision είπε ναι για πες...και εγώ και άλλοι. σε τρώει να ανοίξουμε συζήτηση; Τι άλλο είναι σκουπίδι για εσένα; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Bermudakias33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 παιδιά όχι εδώ, πηγαίντε κάπου αλλού να τα πείτε. εδώ δίπλα έχω ανοίξει ένα άλλο νήμα για τον λιάγκα που δεν θα μείνει πολύ ανοιχτό, ευκαιρία να μεταφερθείτε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Eδώ είσαι... https://www.youtube.com/watch?v=JxX4TZJ3b5A&t=275s Δεν μετακινούνται με την καμία. Δεν έκανε καλή δουλειά ο πλαστικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Και της Κολλιδά πέρισι τίποτα, πέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, vision είπε ναι για πες...και εγώ και άλλοι. σε τρώει να ανοίξουμε συζήτηση; Όχι ιδιαιτέρως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σιχαμα αναβαθμιση α σι... oh wait 22 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Tι σιχάματα λέτε, εκεί μείνατε; Τουλάχιστον, μπορεί να μην ξέρω τους διασήμους, στους ασήμους όμως είδα μια γνωστή φυσιογνωμία... Κανονίστε να τη βγάλετε έξω πρώτη, όπως συνηθίζετε με τις κοπέλες με προσόντα... Έχει κι εμπειρία από παιχνίδια επιβίωσης Ωπ ωπ η πετρουκαβλακη ειναι αυτη ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τι λες ρε φροσκη, αυτή θα είναι καμία πενηντάρα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις