Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Αν εμπαινε στους μαχητες θα επεφτε μαλλιοτραβηγμα με κοκαλιτσα εντος 2 ημερων

Εντος 2 ωρων χαλαρα..θα ειχε ξεκινησει απο ξενοδοχειο η κοντρα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλεπεται αυτο το σκουπιδι. Κανονικα τα επαθλα πρεπει να ειναι πρωτεινες κ σιλικονη..:lol: Επισης επειδη τυγχανει να γνωριζω εναν παικτη τον νικο θωμα τον μαυρο, ξερω ποσες μουφες ειπε για να τον διαλεξει η παραγωγη ...αστεια ατομα αδιαφορο concept. long live netflix :rolleyes:

Μόλις τώρα, vargas είπε

Δεν βλεπεται αυτο το σκουπιδι. Κανονικα τα επαθλα πρεπει να ειναι πρωτεινες κ σιλικονη..:lol: Επισης επειδη τυγχανει να γνωριζω εναν παικτη τον νικο θωμα τον μαυρο, ξερω ποσες μουφες ειπε για να τον διαλεξει η παραγωγη ...αστεια ατομα αδιαφορο concept. long live netflix :rolleyes:

Ρε φιλε δεν ηθελα να το αναφερω, αλλα τα ιδια μου ειπε και ενας φιλος μου που σπουδαζαμε μαζι οτι τον ξερει και χαρακτηριστικα μου ειπε: Φαντασου με τι κριτηρια παιρνουν ατομα στο παιχνιδι που πειραν αυτο τον παπατζη.

Ετοιμαστείτε για τρελά σκηνικά σήμερα με τον Ουγκανο ΤατουΦραουλιτσα 

Έδειξε μια σκηνή τώρα στο "Εδώ Survivor". Πέθανα στο γέλιο με τον πιθηκα τατουατζη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Αν εμπαινε στους μαχητες θα επεφτε μαλλιοτραβηγμα με κοκαλιτσα εντος 2 λεπτών

f word

Επεξ/σία από kirileman

37 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν ειναι κινηματογραφιστης μηπως; Λεω εγω τωρα

10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Επειδη ειμαι ασχετος για πειτε μου ποια ειναι η βυζιδου;

Διάβασμα όλες τις σελίδες του thread δις, όλα τα επεισόδια και την προεκπομπη τρις και την επόμενη βδομάδα θα εξεταστείς από τον κύριο απουσιολογο

Spoiler

Έλα και λίγο μουσικούλα για την αναμονή..

58 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Δεν ειναι κινηματογραφιστης μηπως; Λεω εγω τωρα

Ούτε ξέρει τι είναι. Καταρχήν στον Πειραιά κύκλοφορει με ύφος πολλών καρδιναλίων κ όσες φορές έχει τύχει να μιλήσουμε στο δρόμο δεν βγάζεις νόημα από τα λεγόμενα του .... Εγω ξέρω ότι έχει ένα μπαρ στην Τρούμπα με όντως ωραίο μουσικό ύφος αλλά μπόμπες ποτά κ απόδειξη δεν κόβουν όσο κ αν το ζητήσεις. Να μ πεις τι σχέση έχει αυτό με το παιχνίδι ; Έχει για μένα , διότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε τέτοια παιχνίδια είναι ακριβώς τέτοιες προσωπικότητες.  Έλληναραδες με φουλ βλαχομαγκια κ ανύπαρκτη παιδεία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...