Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Je suis insomniac survivor! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 να φέρουμε ξένους διαιτητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, billdanos είπε Νομίζω πως αυτό φταίει που γράφετε χαζομάρες. Η ωρα προβολής... μιας και κοιμάστε ενώ παρακολουθείτε και γράφετε ταυτοχρονα. Με τα κλειστά κλαμπ σάντουιτς τι παίζει; Έχουμε κάπου τους όρους χρήσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 εγώ δεν κατάλαβα όταν είναι κλειστό τι σημαίνει αυτό, ότι απλώς τα μέλη περνάνε από έγκριση ή ότι και το τσατ το βλέπουν μόνο τα μέλη; χτες γίνανε όλα τόσο ξαφνικά, δεν πρόλαβα να καταλάβω, μόνο ένα screenshot μου έμεινε από τα settings μου ως μοντερέιτωρ αν ψήνεται κάποιος να ρωτήσει τον poulinos μήπως ανοίξουμε εκεί μέσα στο οφφτόπικ κλαμπ του ένα υπο-νήμα αλλά να το κρατήσουμε κόσμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε αν ψήνεται κάποιος να ρωτήσει τον poulinos μήπως ανοίξουμε εκεί μέσα στο οφφτόπικ κλαμπ του ένα υπο-νήμα αλλά να το κρατήσουμε κόσμια γιατι να τρεχουμε και να μην κρατησουμε το παρον θρεντ σε κοσμιο επιπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 για να ειναι κλειστο και απομονωμενο και να μην ενοχλει κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψηφίζω παραμονή κι εγώ 40 μόλις μέρες μείναν ας μείνουμε στο παρόν κι απ του χρόνου - να μας έχει καλά ο ύψιστος του Αγόρου - βλέπουμε 🐒 Βέβαια έχει κι αυτό pros and cons. Όσο πλησιάζει προς τον τελικό το έργο θα έχουμε intruders που θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν την προσπάθεια μας (road to 3k) με οφφτοπικ-σποιλερζ-βωμολοχιες άνευ τακτ κ.α. Άρα μια δημιουργία κλαμπ σε παράδρομο της Εθνικής οδού Αϋπνίας θα είχε μελλοντικό κέρδος Im confused Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από xaratsi 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο intruders που θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν την προσπάθεια μας (road to 3k) με οφφτοπικ-σποιλερζ-βωμολοχιες άνευ τακτ κ.α. αυτό συνέβη το σαββατοκυριακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Εγώ λέω να χρίσει ο πιλ βοηθό του τον γουίδο ή τον Βασίλη_24 ή κάποιον άλλο good guy αμέμπτου (έως τώρα) ηθικής, ώστε να μην επιβαρύνεται ο ίδιος και να προστατεύεται το θρετ 24/7 από τους εισβολείς με τις τετραπλές προσωπικότητες, αλλά και από εμάς τα αλάνια που ξεχνιόμαστε καμιά φορά με τις άκυρες φωτος και τα βίντεος που ανεβάζουμε. Αλλο είναι να σου λέει ξερωγώ πχ. ο πιτόγυρος "συμμαζέψου" στο φιλικό και άλλο να σκάει ο πιλ με λουκέτα και χειροπέδες. Ας πούμε σε ένα χλαμπ θα ήταν εφικτό αυτό, και οι good guys θα έκαναν απλώς διαγραφές από το χλαμπ όποιον το ξεφτίλιζε, χωρίς να ενοχλούνται οι μοντς που κρατάνε ολόκληρο φόρουμ Ωστόσο, έχετε δίκιο, λίγες εβδομάδες έμειναν ως το τέλος αυτής της φαρσοκωμωδίας-παιχνιδιού 26 λεπτά πριν, xaratsi είπε Άρα μια δημιουργία κλαμπ σε παράδρομο της Εθνικής οδού Αϋπνίας θα είχε μελλοντικό κέρδος πολύ σωστή αλληγορία πάνω στο ζήτημα, έκθεση είχες γράψει καλά στις πανελλήνιες; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 36 minutes ago, McNerd said: για να ειναι κλειστο και απομονωμενο και να μην ενοχλει κανεναν Είτε ανοιχτό είτε κλειστό, οι κανόνες του insomnia ισχύουν παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Είτε ανοιχτό είτε κλειστό, οι κανόνες του insomnia ισχύουν παντού. Σίγουρα, αλλά δεν θα μπαίνατε εσείς οι μοντς, που έχετε τόση δουλειά, στον κόπο να κάνετε moderation, θα το έκαναν κάποιοι αξιόπιστοι από εμάς (όχι εγω ), έπειτα η απομακρυνση εκ της λέσχης κάποιου ανόητου θα ήταν ευκολότερη γενικώς, και τέλος αν ανέβαιναν βίντεο με ακυρίλες όπως χτες (και σόρι για την απερισκεψία μου) δεν θα ήταν ορατά τοις πάσι μέχρι την οριστική διαγραφή των Κράτησες κάνα screenshot από το χτεσινό; Θα ήθελα να χα ένα ως σουβενίρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 εντάξει φάγαμε 5 μήνες, πάμε σεμνά και ταπεινά για τον ένα μήνα ακόμα. ρεπορτ στα τρολλ, μην τους κάνετε quote κτλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 4 minutes ago, McNerd said: Κράτησες κάνα screenshot από το χτεσινό; Θα ήθελα να χα ένα ως σουβενίρ Άλλο κουμπί έπρεπε να πατήσω χθες αλλά πάλι τη γλίτωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Άλλο κουμπί έπρεπε να πατήσω χθες αλλά πάλι τη γλίτωσες... όχι στα πυρηνικά, Κιμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Άλλο κουμπί έπρεπε να πατήσω χθες αλλά πάλι τη γλίτωσες... 13 λεπτά πριν, McNerd είπε όχι στα πυρηνικά, Κιμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις