TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Froskeas είπε στόχος ΝΑ ΜΗΝ ξανακλείσει Πάνε κοιμήσου ήσυχος, είμαι εγώ τώρα εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Εγω παντα σοβαρα γραφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, McNerd είπε Πιο πολυ μου αρεσε το χλαμπ, αν εξαιρεσεις οτι ημουν μοντ και ειχε πολυ δουλεια Δεν μας είπες τι συνέβη και το εκλεισες όμως.. 30 λεπτά που χάθηκες; τι συμφωνίες έκανες κάτω από το τραπέζι; γιατι το πρώτο ποστ μετά την σκούπα είναι δικό σου; α; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Superuser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Πάνε κοιμήσου ήσυχος, είμαι εγώ τώρα εδώ Δεν μπορώ, τελώ υπό καθεστώς άπλετης υπερέντασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Πάνω που μπήκα στο λαθραίο... Δε σας χάλασε μαχητές μία ακόμα ανατροπάρα! Καμία ψυχή... Με χάλασε λίγο το φιλικό κλίμα στην αρχή με το ποδοβόλεϊ, να μην επαναληφθεί, θέλουμε τους παίκτες των 2 ομάδων να σφάζονται, όχι χαριεντισμούς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Superuser είπε Δεν μας είπες τι συνέβη και το εκλεισες όμως.. 30 λεπτά που χάθηκες; τι συμφωνίες έκανες κάτω από το τραπέζι; χτυπαγε την πορτα του χλαπ ο πιλ και δεν του ανοιγα. ακολουθησε απειλητικο εξωδικο. τελος, εγινε εφοδος και το σφραγισαν σε χρονο μηδεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Δεν μπορώ, τελώ υπό καθεστώς άπλετης υπερέντασης Μπορείς και παραμπορείς, Πλεξοτανίλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 περιπετειωδης μερα σημερα με πολλα ιβέντς αλλα δεν μπορουσα να την πεσω πριν ριξω μια τελευταια ματια και ναι ο αγωνας τωρα δικαιωθηκε back home at last Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 ειδε κανεις σαρφαιφον να μας πει τι εγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Superuser είπε Δεν μας είπες τι συνέβη και το εκλεισες όμως.. 30 λεπτά που χάθηκες; τι συμφωνίες έκανες κάτω από το τραπέζι; Αυτα τα 30 λεπτά παίζει να ειναι το 2ο μεγαλύτερο (κι άλυτο) μυστήριο του εικοστού πρώτου αιώνα μετά από εκείνο με τα λεπτά πριν το τελικό μουντιάλ μπραζουίλ φρανς σχετικά με τον ρονάλτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 10 minutes ago, McNerd said: Εγω παντα σοβαρα γραφω. Δεν σε βλεπω να εξηγεις ομως πως εσυ εισαι ο υπεύθυνος για το λουκέτο. Επειδη σας τη χαρίσαμε απειρες φορές μέχρι τώρα και αντί να καταλάβετε ...το διασκεδάζετε, στην αμέσως επόμενη αφορμή το λουκέτο θα είναι οριστικό. Φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει club ενώ εχει κλειδώσει αυτό εδώ μιας και δεν θα αξιοποιήσετε αυτή τη λειτουργία για να προσπεράσετε την εφαρμογή των κανόνων. Έχουν κλειδωθεί άλλα λιγότερο τραγικά τοπικς και αντί να εκτιμήσετε την ανοχή μας σε αυτο εδω, ξεσαλωνετε ακόμη περισσότερο. Θα παίξουμε λοιπόν όπως επιθυμείτε και σας αρμόζει. Άλλο η πλάκα και αλλο η μλκια... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, McNerd είπε ειδε κανεις σαρφαιφον να μας πει τι εγινε; τί να σου πω, ολοι σορβάιβορ βλεπαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε ειδε κανεις σαρφαιφον να μας πει τι εγινε; Οι σαρφάηφορς κέρδισαν σαμπουάν και μια ντουζιέρα και οι μαηταί πεϊνιρλί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 ΖΟΥΜΕ στιγμές Μαστερ Τσεπ Α Ε Ρ Α αδερφιααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Πάω για ύπνο ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις