Froskeas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τιπ σλιπ.. Spoiler Πώς στο διάτανο βάζουμε φωτος εντός σπόιλερ? Μην φάμε και κανα μπαν, είμαστε και σεσημασμένοι κιόλα.. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) OMG Αγαπώ Δαλάκα περισσότερο τώρα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, Froskeas είπε Τιπ σλιπ.. Απόκρυψη περιεχομένων Πώς στο διάτανο βάζουμε φωτος εντός σπόιλερ? Μην φάμε και κανα μπαν, είμαστε και σεσημασμένοι κιόλα.. Χάθηκε μια 5k ανάλυση? Τσ.τσ.τσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 39 minutes ago, Froskeas said: Τιπ σλιπ.. Reveal hidden contents Πώς στο διάτανο βάζουμε φωτος εντός σπόιλερ? Μην φάμε και κανα μπαν, είμαστε και σεσημασμένοι κιόλα.. πριν πατησεις το + για να μπει η φωτο στο κειμενο, να φροντισεις ο κερσορας που αναβοσβήνει να βρισκεται μεσα στο στο spoiler frame. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, Froskeas είπε Τιπ σλιπ.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πώς στο διάτανο βάζουμε φωτος εντός σπόιλερ? Μην φάμε και κανα μπαν, είμαστε και σεσημασμένοι κιόλα.. Το είχα ανεβάσει κι εγώ. Είναι παραπλανητική η φωτό, αυτό που νομίζεις ότι βλέπεις είναι το κοτσιδάκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Το είχα ανεβάσει κι εγώ. Είναι παραπλανητική η φωτό, αυτό που νομίζεις ότι βλέπεις είναι το κοτσιδάκι.... My whole life is a lie 🤥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Το είχα ανεβάσει κι εγώ. Είναι παραπλανητική η φωτό, αυτό που νομίζεις ότι βλέπεις είναι το κοτσιδάκι.... Φίλε σιχάδελφε, επίτρεψέ μου να σε πληροφορήσω ότι η συγκεκριμένη φωτό αποτελεί σκριν σοατ απο βιντεο σε ταχύτητα 0,25 κι ΑΦΟΥ στο μεταξύ απέρριψα 3-4 παραπλήσια σκριν σόατ. Θέλω δε (ακραδάντως ) να ενδυθώ το μανδύα της ελπίδας, φαντασίας συνάμα και της ΠΙΣΤΗΣ του να θεωρώ πως τούτο το μικροσκοπικό σάρκινο φυστίκιον είναι πράγματι η ρ@@α της δίδος δαλάκαινας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Να ανέβει σε 10κ ανάλυση για να κάνουν έκτακτο συμβούλιο οι μύστες για να αποφασίσουν αν οντως βλέπουμε ρογ@ η όχι. Πάντως έχει γίνει σαν μπαλόνι τι σκ@τα τρώνε εκεί μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτωντας την επίμαχη σκηνη ξανα και ξανα κατω απο πραγματικα αντίξοες συνθήκες (απειλές από γυναικα για δικηγορους και διαζυγια) κατέληξα στο εξής συμπερασμα: είναι όντως αυτό που νομίζουμε Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από gtajunkie 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, gtajunkie είπε κοιτωντας την επίμαχη σκηνη ξανα και ξανα κατω απο πραγματικα αντίξοες συνθήκες (απειλές από γυναικα για δικηγορους και διαζυγια) κατέληξα στο εξής συμπερασμα: είναι όντως αυτό που νομίζουμε Άρα δεν έγινε παλινδρομική κίνηση για ενα κοτσιδακι 😲 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, scarface5323 είπε Άρα δεν έγινε παλινδρομική κίνηση για ενα κοτσιδακι 😲 όχι βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Απο τις ορμονες(;) εχει γινει σαν αεροστατο παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Χαραμιζεστε εσεις ρε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Χαραμιζεστε εσεις ρε.... Άμα δεν ήταν τα τζιπιαρντι και αυτά τώρα θα σου έλεγα και ομάδα αίματος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, geoperket είπε χαιρετώ την ομάδα ,είμαι νεος εδώ έχετε πολυ πλάκα. θέλω να απαντήσω στο παλικαράκι. λοιπον...φοβερη διαπίστωση... και τι έγινε? η ουσία ποια είναι...το φόρουμ και ο μοντουλας ειναι αμερόληπτος? γιατι το σχόλιο με προσβλητικό χαρακτηρισμό δεν διεγράφη? αρα λοιπόν το φορουμ ειναι μαγαζάκι (εσεις και εσεις). Καλως ήρθες,δεν θα αναφερθώ ούτε στο "παλικαρακι",ούτε στο ότι νομίζετε πως σε κάθε θρεντ υπάρχει και από ένας μοντ που κάθεται 24/7/365 μέσα,απλά να τονίσω ότι δεν τοποθετηθηκα καν στο αν έπρεπε να διαγραφεί η όχι γιατί δεν είναι δουλειά μου,αυτα υ.γ.: όλο ξεφυτρώνουν καινούργια μελοι από χθες για να τοποθετηθούν πάνω στο ίδιο θέμα..,μπράβο καλό αυτό Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από scarface5323 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις