phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Σαλταφέρου σκίστηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε Νομίζω τους ρίχνει και με λέιζερ στα μάτια Θα βγει ανακοίνωσή σε λιγο χαχα κλαιω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Ειναι τοσο γελοιος που πριν οταν πηγαινε να ριξει ο αλλος την στιγμη εκεινη βαρουσε γρηγορο παλαμακι για να κανει στιγμαιο θορυβο αλλα αφου δεν τον μαζευουνε και ειναι ενα μετρο μεσα στο οπτικο πεδιο περα απο την κορδελα(και οι αλλοι πισω μπαινουνε αλλα εκεινους δεν τους βλεπει αυτος που ριχνει) βρισκει και τα κανει ο κουνιστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ant_ είπε Ειναι τοσο γελοιος που πριν οταν πηγαινε να ριξει ο αλλος την στιγμη εκεινη βαρουσε γρηγορο παλαμακι για να κανει στιγμαιο θορυβο αλλα αφου δεν τον μαζευουνε και ειναι ενα μετρο μεσα στο οπτικο πεδιο περα απο την κορδελα(και οι αλλοι πισω μπαινουνε αλλα εκεινους δεν τους βλεπει αυτος που ριχνει) βρισκει και τα κανει ο κουνιστος Μυριζει κεκλεισμενων και πρόστιμο... χαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ash Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Σιχασπέρες,σαν να γίνεται σφαγή εκεί στο Σουρβάικο!Κοίτα να δεις που ο Ταλιρο**μης ο Λαχματσούν τους φόρτωσε όλους μαζί σε κάνα γκαζάδικο για να του βγει με των τσάμπα!Τούρκε κομπιναδόρε ουυυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insοmnidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, skatoula1 είπε ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ Κοίταξε τον στόχο και πέτυχε τον Χάρη... πού νομίζουν ότι βρίσκονται? στο δημοτικό? Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά? Όλα ο Μουρούτσος τα σκέφτηκε? ασε... ολο το πικπα χειροκροτα! Ταπερακια με κεφτεδες αραγε τους πηγαν; Πως τα παω μαμα; Ροδανθη μου εισαι ισαξια! μονο εγω γραφω; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από insοmnidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δειτε τον κουνιστο τι κανει πρεπει να του πεταξουνε κανα σακι στην μαπα να κατσει στην θεση του 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, guido είπε Νομίζω τους ρίχνει και με λέιζερ στα μάτια Θα επιτρεπεται Ξεχαστηκα και δεν ειδα game ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Βούλω ρε τάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, ant_ είπε Δειτε τον κουνιστο τι κανει πρεπει να του πεταξουνε κανα σακι στην μαπα να κατσει στην θεση του και ειμαι σιγουρος οτι ολη η ομαδα του θα συμφωνει οτι αυτο που κανει δεν ειναι μεμπτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ash Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Έλα Φραουλίτσα περαστικά. άντε να κλάψεις στην γωνία σου,σίχαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε και ειμαι σιγουρος οτι ολη η ομαδα του θα συμφωνει οτι αυτο που κανει δεν ειναι μεμπτο. Δεν προσβαλλει κανεναν. Ετσι θα πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, KilliK είπε και ειμαι σιγουρος οτι ολη η ομαδα του θα συμφωνει οτι αυτο που κανει δεν ειναι μεμπτο. η σιωπη τους σημαινει συναινεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Τωρα που βγηκε ροδο-νασος βλεπω να τους φτανουνε και να πηγαινει 9-9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Λήχτε το, ούτως ή άλλως με μοιχαλίδα στο παρασκήνιο δεν έχαναν οι ντεμέκ στον αιώνα τον άπαντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις