Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωνω με φιλο Ash για Γκοτση, Μελινα και Δαλακα. Οσον αφορα τον Γκοτση αυτα που λες ειναι υπονοιες γιατι δεν εχει βγει κατι καθαρα απεναντι του μονο χαρακτηρισμοι απο Ευχουλη σε φαση θυματοποιησε κτλ.. οσον αφορα για το θεμα με Μελινα ξερουμε οτι δεν μιλανε γιατι πολυ απλα την καλυψε και μετα το παιζει υπερανω αφου εριξε ενα κλαμα. Για την Δαλακα σαν αθλητης περιμενα καλυτερη συμπεριφορα συνολικη οχι σαν 15χρονω ειμαι ο καλυτερη ή μου φταιει ο αναδρομος Ερμης κτλ. Για τις αθλητικες επιδοσεις της συμφωνο ειναι αψογη. Σαν χαρακτηρας ομως ειναι για κουτουλιες και ειναι και καντηλαναφτης γιατι οποτε ξεκιναει μια κουβεντα καποιος για τους μαχητες απο διπλα σιγονταρει και υπονομευει. I agree with the rest though!

Δημοσ.

Σχετικο με survivor το παρακατω

Βρηκα κατι σουβλακια μανιταριων ετοιμα περασμενα στο καλαμακι για ψησιμο

Στις οδηγιες λεει για φουρνο αλλα ολοκληρο φουρνο για 4 καλαμακια;..

Αμα τα βαλω στην τοστιερα θα γινουνε;

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε

Διαφωνω με φιλο Ash για Γκοτση, Μελινα και Δαλακα. Οσον αφορα τον Γκοτση αυτα που λες ειναι υπονοιες γιατι δεν εχει βγει κατι καθαρα απεναντι του μονο χαρακτηρισμοι απο Ευχουλη σε φαση θυματοποιησε κτλ.. οσον αφορα για το θεμα με Μελινα ξερουμε οτι δεν μιλανε γιατι πολυ απλα την καλυψε και μετα το παιζει υπερανω αφου εριξε ενα κλαμα. Για την Δαλακα σαν αθλητης περιμενα καλυτερη συμπεριφορα συνολικη οχι σαν 15χρονω ειμαι ο καλυτερη ή μου φταιει ο αναδρομος Ερμης κτλ. Για τις αθλητικες επιδοσεις της συμφωνο ειναι αψογη. Σαν χαρακτηρας ομως ειναι για κουτουλιες και ειναι και καντηλαναφτης γιατι οποτε ξεκιναει μια κουβεντα καποιος για τους μαχητες απο διπλα σιγονταρει και υπονομευει. I agree with the rest though!

Και πολύ καλά κάνεις γιατί αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας,δεν θα υπήρχε αντίλογος ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα. Ο Γκότσης δυστυχώς πέρα από υπόνοιες έχει δείξει άσχημα στοιχεία, όταν όλη η ομάδα τον είχε παραμελήσει, μόνο η Μελίνα τον στήριζε. Ξέχασες τι του σέρνανε όταν είχε πάει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα? Συμφωνώ απόλυτα ότι η παραγωγή έχει θολώσει τα νερά σχετικά με τον παίκτη,και δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Το να είσαι κώλος και βρακί με κάποιον, να τον κόβεις και να τα βρίσκεις με αυτόν που τρωγόσουν στην αρχή εμένα μου δείχνει πολλά πράγματα για το τι είναι ο Ηλίας πραγματικά. Και επαναλαμβάνω, ΣΑ και ΟΥΓΚ θα τον βγάλουν σέντρα, περιμένετε 1-2 ασυλίες ακόμη.

Η Δαλάκα πράγματι πολλές φορές ξεφεύγει, και τονίζει ίσως σε πολύ εκνευριστικό βαθμό το ΕΓΩ της. Δεν το κάνει κακοπροαίρετα ή με δόλο, απλά έτσι είναι. Όσο και να την  πηγαίνω,πρώτος την έχω κράξει ότι δεν μπορεί να αρθρώσει πρόταση με Υ-Ρ-Α όταν κάποιος της κάνει συζήτηση για κάποιο περιστατικό στην καλύβα ή το παιχνίδι γενικότερα.Παρά τα όποια ελαττώματά της προσωπικά θα ήθελα να την δω να κερδίζει, η απορία μου είναι αν θα κρατήσει χαρακτήρα ή θα καβαλήσει το καλάμι μετά το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Ash
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οσον αφορα Γκοτση Μελινα το αναποδο νομιζω συνεβαινε γιατι αυτην πιασανε αυτη εδωσε και Γκοτση και αυτος σταθηκε διπλα της και οταν αλλαξε ομαδα αυτη εκοβε βολτες στην Καλυβα των Μαχητων και δεν μιλουσε με κανενα. Εχει βγει και σχετικο αρθρο. Εκλαιγε τις προαλλες γιατι ο Γκοτσης της τα χωσε. Οσον αφορα ΟΥΓΚ και Γκοτση, ο 2ος ειπε οτι ο 1ος του ζητησε συγγνωμη γιατι πιστεψε τον κλεφτοκαρυδα ΟΜΟ και ακολουθουσε εκεινο το Banner. Οσο για Δαλακα δεν θα θελα με τιποτα να κερδισει γιατι απλα δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας της, να το βλεπα απο Μουρουτσο που εχει και ενα χρυσο παει στο διαολο αλλα απο μια κοπελια που οι επιδοσεις της ειναι επιπεδο χομπιστα οχι. Ηδη νομιζω φιλε καβαλησε το καλαμι λογω του οτι ειναι πολυ καλη αθλητικα εκει μεσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλέ τι λογοδιάρροια σας έπιασε όλους... είμαι και τσιγκούνης δεν θέλω να πάω περίπτερο να πάρω ποπκορν, ακριβό βγαίνει :P

Επεξ/σία από Torasu
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε

Οσον αφορα Γκοτση Μελινα το αναποδο νομιζω συνεβαινε γιατι αυτην πιασανε αυτη εδωσε και Γκοτση και αυτος σταθηκε διπλα της και οταν αλλαξε ομαδα αυτη εκοβε βολτες στην Καλυβα των Μαχητων και δεν μιλουσε με κανενα. Εχει βγει και σχετικο αρθρο. Εκλαιγε τις προαλλες γιατι ο Γκοτσης της τα χωσε. Οσον αφορα ΟΥΓΚ και Γκοτση, ο 2ος ειπε οτι ο 1ος του ζητησε συγγνωμη γιατι πιστεψε τον κλεφτοκαρυδα ΟΜΟ και ακολουθουσε εκεινο το Banner. Οσο για Δαλακα δεν θα θελα με τιποτα να κερδισει γιατι απλα δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας της, να το βλεπα απο Μουρουτσο που εχει και ενα χρυσο παει στο διαολο αλλα απο μια κοπελια που οι επιδοσεις της ειναι επιπεδο χομπιστα οχι. Ηδη νομιζω φιλε καβαλησε το καλαμι λογω του οτι ειναι πολυ καλη αθλητικα εκει μεσα.

O Γκότσης είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του και βρήκε ευκαιρία να το παίξει φίλος στη Μελίνα, που ήταν δυνατή παίκτρια, μπας και καταφέρει να σωθεί.
Μόνο εκείνη κι ο Χάρης του μιλούσαν, μέχρι που τον πήρε χαμπάρι κι ο Χάρης ότι ψάχνεται για να τσακώνεται και τον έκανε πέρα και αυτός.
Οπότε, ναι μεν, όπως το λες, της στάθηκε της Μελίνας, συμφεροντολογικά όμως και γι'αυτό με το που άλλαξαν οι ομάδες, εύκολα την έκανε πέρα.
Η Μελίνα επίσης του στάθηκε, πιο ειλικρινά όμως και γι'αυτό και πληγώθηκε με την αλλαγή της στάσης του.
Αυτά τουλάχιστον έχουν φανεί απ'τα λίγα που μας έχουν δείξει.

Μελίνα, Δαλάκα, Ηλίας και Νάσος, δείχνουν να έχουν το περισσότερο κοινό και να είναι οι επικρατέστεροι για την τετράδα, αν και ο Νάσος λόγω του ότι όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται και χειρότερος στα αγωνίσματα, συν του ότι πλέον άλλαξε και συμπεριφορά και αποφάσισε να εφαρμόσει τις υποκριτικές του ικανότητες, έχει χάσει λίγο από το ρεύμα που είχε, οπότε ίσως Τσίλης ή Φραουλίτσας να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν, αν και δεν το βλέπω τόσο εύκολο...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το εχει τσακωθει το λεει ο Ευχουλης το λεγε και ο ΟΜΟ οι υπολοιποι απλα πηγαιναν με το κυμα... Απο την μια μερα αλλαζαν στρατοπεδα οποτε δεν ξερουμε. Οσο για Μελινα αν ηταν τοσο συμφεροντολογος δεν θα την επιανε να μιλησουν και να της τα χωσει οταν αλλαξε ομαδα και το παιζε αυτη κλαιν μαιν. Το ποσο ειλικρινης ηταν η Μελινα το ξερει αυτη μονο δυστηχως. Ο Νασος δεν χρησιμοποιει υποκριτικες ικανοτητες. Ο ανθρωπος ξερει να μιλαει απλα τα πραγματα...οι περισσοτεροι μπορει να λενε "ωω μας ζαλισε κτλ" αλλα ξερει να χειριζεται την Ελληνικη. Γι αυτο και στο συμβουλιο τους εκανε και τους 3 Διασημους κολυμπηθροξυλα και ξυναν το καζανι τους γιατι δεν ειχαν τι να πουν. Παρολαυτα ετσι οπως εχει γινει μεχρι τωρα και εχουμε δει εγω τον παω πιο πολυ απο ολους.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά μιλάμε για μια πραγματική αθλήτρια 25 χρόνων εν ενέργεια που μόλις μέχρι πέρσι λάμβανε μέρος σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς και Πανευρωπαικους αγώνες ασχέτως χρόνων που έκανε. Είναι δυνατό να μην είναι η καλύτερη αθλητικά από όλους; Τώρα για το χαρακτήρα της προσωπικά δεν βάζω το χέρι στη φωτιά για κανέναν. Σε ριαλιτυ παίζουν , δεν τους βλέπουμε στην πραγματική ζωή.  Απλώς μερικές φορές γελάω με τη Δαλακω όταν χάνει ή όταν χάνουν οι συμπαίκτες της που είναι έτοιμη να αρχίσει να μοιράζει καρπαζιές. Ή όταν γυρίζουν στην καλύβα στρώνει στην προπόνηση τη φουκαριάρα τη Βιργινια . Επίσης διασκεδάζω με τον Χαρούλη που όταν δεν βρίσκει στόχο κοιτάζει την Δαλακαινα σαν δαρμένο σκυλί. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος μου πηρε τη φωτο αλλα  και στατικη που την εκανε τωρα απο gif που την ειχα ...εχει περισσοτερες αντιδρασεις απο εμενα...

...Τελικα φετος στο θεμα survivor ειμαι σχεδον παντου χρηστης προς αγνοηση! :P

ας τις βαζω εδω οπως  συνηθιζω και ας τις περνουνε γιατι το τουιτερ δε βλεπω να μου παει

4 ώρες πριν, Froskeas είπε

Για σιλάνς λίγο στο νήμα, για σιλάνς..

ξεκούραση τώρα, πριν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ στιγμή

...Λιγο... φασαρια καναμε μωρε :/ Σηκω αρχιζει :)

Επεξ/σία από insοmnidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

μια κοπελια που οι επιδοσεις της ειναι επιπεδο χομπιστα οχι

πρωταθλητρια με χρυσα μεταλια, ειναι χομπιστρια. μαλιστα. το ακουσαμε και αυτο.

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χομπίστρια ?

dalaka-768x409.jpg

Σερβάαααιβορς, σερβάαααιβορς ......  :lol:

Επεξ/σία από ELMastas
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός του οτι αχολείται απο μικρή με τον αθλητισμό έχει και μαύρη ζώνη στο taekwondo,είναι πυχιούχος (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μερικές από τις διακρίσεις της:

1η θέση στο Πανελλήνιο κορασίδων στα 400 εμπόδια
1η θέση στο Πανελλήνιο επτάθλου στην κατηγορία νεανίδων
2η θέση στο Πανελλήνιο νεανίδων στα 400 εμπόδια
1η θέση στο Πανελλήνιο νέων γυναικών στα 400 εμπόδια
1η θέση στο Πανελλήνιο γυναικών στα 400 εμπόδια
7η θέση στην Παγκόσμια γυμνασιάδα
6η θέση στις Ολυμπιακές ημέρες νεότητας
7η θέση στο Πανευρωπαϊκό κύπελλο ομάδων

1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών 2016, 100 μέτρα
1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών 2016, 400 μέτρα εμπόδια

10η θέση Πανευρωπαϊκό 2016 στο Άμστερνταμ, σκυτάλη 4×100

Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2016 στο Πιτέστι της Ρουμανίας:
1η θέση στα 200 μέτρα
1η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια
1η θέση 4 x 100
2η θέση 4 x 400

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...