McNerd Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Insomnia under construction και μπαρμπούτσαλα... Σαμποτάρουν τη νεκρανάσταση του Φροσκ. Τάρια φύγε, έχεις πρηστεί. 1
Ash Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Η Επίδειξη ξερολίασης από τον Νάσο στο συμβούλιο,ίσως είναι ο βασικός λόγος που το Ροδάνθη θα συνεχίσει τις διακοπές της στην Δομινικανή Δημοκρατία.
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η λογική (που έχουμε δει να εφαρμόζεται έως τώρα) επιβάλλει ότι θα φύγει η πιο αδιάφορη, δηλαδή Ντιάρια. Αν δε φύγει αυτή, ας φύγει παπανάσος, αν και μετά το χθεσινό γλεντοκόπι στους απέναντι, τον θέλω να συνεχίσει να τους βιάζει τα όνειρα. Αν είναι να τους τεντώσει, τον ανταλλάσσω με το Ροδανθάκι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από phanispal
rudigarcia222 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ειδα το χθεσινο επ μολις,δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο δινουν τοσο πολυ τηλεοπτικο χρονο στην κινηση του πανου μεσα απο την οπτικη δαλακα-τσιλι-μελινα και ειναι αυτονοητο να φανει ασχημα (ηταν βεβαια υπερβολικη κινηση που εγινε ομως στο τελος του αγωνισματος)ο πανος γενικα φαινεται παθητικος τυπος και νιωθω οτι εχασε πολυ απο την μεχρι τωρα εικονα του απο το χθεσινο ενω φυσικα οταν η κυρια δαλακα μειωσε/χλευασε τον νασο με την επιλογη να παιξει αντρας γυναικα περασε επισης αθορυβα- (γιατι το περιστατικο του πανου τηνει στο ρατσισμο μεταξυ δυο φυλων ) αναγνωριζω οτι η δαλακα ειναι κεφαλαιο για την εκπομπη ενω ο πανος ειναι απλα μια παρουσια αλλα το βρισκεται σωστο???ειμαι ο μονος που το παρατηρει αυτο???? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από rudigarcia222 1
mylo Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, KilliK είπε βγηκε το σποιλερ. θα πεσει γελιο σημερα. 😁 Θεωρώ δεδομένη την παραμονή του πεβερλι. Τώρα ανάμεσα στη Ρουφ και τη Ροδάνθη δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη Ροδάνθη απλά και μόνο γιατί έχει βγάλει έξω τόσους και τόσους. Εκτός αν τελείωσαν τα λεφτά για sms από τους φαν, αν έχει φανς. Η Ρουφ δε νομίζω να έχει ούτε έναν φαν εκτός του παππού οπότε... 1
Torasu Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, vlasiospakis said: What happened with Ash? Στάχτη και μπούρμπερη. 5 hours ago, McNerd said: Τάρια φύγε, έχεις πρηστεί. Όχι μόνο, αλλά σιχάθηκα καταστάσεις με sugar daddy Κρίμα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Torasu 1
guido Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ρε το χαλασατε χθες; μου βγαζει τελευταια σελιδα του θρεντ σαν πρωτη και δεν μπορώ να κανω quote
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ρε το χαλασατε χθες; μου βγαζει τελευταια σελιδα του θρεντ σαν πρωτη και δεν μπορώ να κανω quote
guido Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ^ απο κινητο η σταθερο; δεν μου δουλεύει ουτε απο κινητο. βαριεμαι να κανω τωρα clean cache κτλ edit: βρε phanispal με τρολλαρεις; 😄 δεν με εχεις κανει παραθεση, αλλα παραθεση απο τον editor Αναφορά σε κείμενο fake παράθεση Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από guido
Προτεινόμενες αναρτήσεις