ELMastas Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε O Hλίας κάνει το καλό παιδί μπροστά από τις κάμερες, πίσω απ'τις κάμερες όμως το στόμα του παίρνει φωτιά... Ετσι ακριβώς ! Και η Εύη κρυφακούει και πάει και κουτσομπολεύει όπως έλεγε ο Σώζοντας και ο Ηλίας που είναι το καλό παιδί και βρίζει και κάνει Bulying στον χαρούλη ευχούλη και στήν Μελίνα που μετά κλαίει !!! Εντωμεταξύ χθες είχαμε μία ακόμα δικαίωση του Σώζονα για την κουτσομπόλα και ανακατώστρα Σάλτα που πήγε απ'την καλύβα των διασήμων και κρυφάκουγε η οχιά... Σι Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από ELMastas
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Τι παίχτηκε σε γενικές γραμμές; http://www.thetoc.gr/people-style/article/melina---survivor-me-poion-tsakwthike-pisw-apo-tis-kameres-prin-katarreusei 14 ώρες πριν, redykt είπε ναι το διαβασα μολις. τραγικες καταστασεις απο πλευρας ατζουν. μας εχει φτασει στο σημειο να τα μαθαινουμε απο τις πηγες του youweekly ο μογγολος. μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο που γινεται φετος. ο τουρκος ειναι ο μεγαλος παραγωγος που εχει τοσα πετυχημενα ριαλιτι σοου στο εξωτερικο συν το περσινο στην ελλαδα, και στην νεα σεζον το μονο που κανει απο την αρχη ειναι να σαμποταρει το ιδιο του το προιον. αντι να μας δειχνει ολο αυτο το παρασκηνιο που παιζεται εκτος αγωνισματων, καθεται και δειχνει bait trailers με μονταρισμενα πλανα οτι και καλα τσωκονονται στο παιχνιδι οι δυο ομαδες η μου δειχνει τα ποντικια στην καλυβα. μα ειναι σοβαρα πραματα αυτα; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. meanwhile in instagram Spoiler 1
Superuser Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, stratosberyk είπε και ΑΝΕΥ.... ω ρε μαναμ ποδαρες
redykt Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 εφαγα φλασια. ο g_alkis ζει ; εγραφε αρκετα καυστικα αλλα συναμα πετυχημενα σχολια. 1
McNerd Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, redykt είπε εφαγα φλασια. ο g_alkis ζει ; εγραφε αρκετα καυστικα αλλα συναμα πετυχημενα σχολια. Παίρνουν εξιτήριο μαζί με Φρο σε 2 μέρες. Ελπίζω να περάσουνε από δω καμιά βόλτα, εγώ έχω ήδη στρώσει Spoiler
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, McNerd είπε Παίρνουν εξιτήριο μαζί με Φρο σε 2 μέρες. Ελπίζω να περάσουνε από δω καμιά βόλτα, εγώ έχω ήδη στρώσει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Φρο έχει δηλώσει από ντόιτσε βελε ποτέ επιστρέφει. Ο Τζι δεν γνωρίζουμε ημέρες ποινής.
McNerd Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 πότε επιστρέφει δηλαδής ο φρο; να βάλω μια ηλεκτρική στα γρήγορα;
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 κλαμα, ειχε σχεδον μεσημεριασει και η Ροδανθη ξυπνησε τελευταια και ηρθε στο συμβουλιο που κανανε οι μαχητες. παντως σωστος ο μουρου, δεν μπορει να μιλας για ταπεινοτητα αλλα να γκαριζεις μεσα στο παιχνιδι. 1
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε πότε επιστρέφει δηλαδής ο φρο; να βάλω μια ηλεκτρική στα γρήγορα; Σε δύο όπως είπες 1
McNerd Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, guido είπε Σε δύο όπως είπες ας ελπίσουμε να συμπεσει με τη Σελίδα 1
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, insοmnidis είπε ποιος ειναι ο φρο; Ένας από το χωριό δεν τον ξέρεις
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, guido είπε Ένας από το χωριό δεν τον ξέρεις α!. νομιζα πως λεγατε για το παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις