Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, phanispal είπε

Χαίρομαι που δεν τότε δεν ασχολούμουν με αυτά.

Λυπάμαι που τώρα έχω λιγότερο μυαλό απ' ότι τότε.

are you me?  :P

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

τελευταιο μνμ μου εδω

γυρναμε απο τη δουλεια (εκτος απτον σωκρατη του pol, αυτος γυρναει απο οαεδ) και θελουμε να κανουμε λιγο χαβαλε, να ξεσκασουμε, να πουμε 2 μ@λ@κιες, παντα καλοπροαιρετα

αν ειναι να μας βγαινει ξινο, τι να το κανω, θα πεθανω να ησυχασω

η λεξη για την οποια εφαγα ban:

1. Την εχω πει 5000 φορες πριν αλλα φαινεται τωρα ενοχλησε

2. Εχει αναφερθει ξανα και ξανα μετα, αλλα εκει δεν βλεπω κυρωσεις...

Ευγε και καλη συνεχεια.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Αυτό που τον παγιδέψαν με την παλικαριά του και βάραγε τον ίδιο του τον στόχο, δηλαδή το 21.
Το κάναν αγανακτισμένοι τηλεθεατές. Την βρήκαν έξω και την δείραν.
Υπήρχε πραγματικά πολύς κόσμος θυμωμένος, θυμάμαι αφού μαθεύτηκε ότι την πλάκωσαν, μπαίνω για μια αίτηση στην γραμματεία της σχολής, οι δυο γυναίκες που εργάζονταν ήταν 50+. Είχαν αφηνιάσει. Καλά της κάναν, να βρουν την άλλην και να την δείρουν και αυτή, στην εντατική να την στείλουν.

ετσι ακριβως ηταν τα πραγματα.

Το πρωτο σορβάιβορ ηταν κατι πρωτογνωρο και ειχε τρομερη τηλεθεαση και πολυς κοσμος ειχε πορωθει

και εκτος απο την ορθουλα που τις εφαγε, αν δεν ηταν ο βαλασης να παει στη κρητη στον λαμπρινακη, θα τον ειχαν σταυρωσει κυριολεκτικα τον κρητικο οι ιδιοι του οι συμπατριωτες

1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζαμε ότι ο Βαλάσης δεν θα ήταν στον τελικό, πριν ξεκινήσει καν να προβάλλεται, σπόιλερ Τατιάνας και Λαμπίρη. Απλά δεν ξέραμε το πως θα χάσει.

αυτο δεν το ηξερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gtajunkie είπε

ετσι ακριβως ηταν τα πραγματα.

Το πρωτο σορβάιβορ ηταν κατι πρωτογνωρο και ειχε τρομερη τηλεθεαση και πολυς κοσμος ειχε πορωθει

και εκτος απο την ορθουλα που τις εφαγε, αν δεν ηταν ο βαλασης να παει στη κρητη στον λαμπρινακη, θα τον ειχαν σταυρωσει κυριολεκτικα τον κρητικο οι ιδιοι του οι συμπατριωτες

αυτο δεν το ηξερα

Ζωα τηλεθεατες.

Meanwhile ο Βαλασης δηλωσε και ο ιδιος οτι παραδεχεται τον Λαμπρινακη ως τον καλυτερο παικτη πλεον και οτι επρεπε να χε νικησει. (στο βιντεο με την Δαρμη καλεσμενη, που ειναι το μονο ενδιαφερον βιντεο κατ' εμε)

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

τελευταιο μνμ μου εδω

γυρναμε απο τη δουλεια (εκτος απτον σωκρατη του pol, αυτος γυρναει απο οαεδ) και θελουμε να κανουμε λιγο χαβαλε, να ξεσκασουμε, να πουμε 2 μ@λ@κιες, παντα καλοπροαιρετα

Ευγε και καλη συνεχεια.

Προς τιμήν (χρήση τελικού Ν για δόνηση εγκεφάλου) του αξιότιμου μέλους, αποχωρώ από το θρεντ, βαθύτατα συντετριμμένος...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, swkhj είπε

3c93e838-0c70-4abd-8329-d91fdd079cf8.png

image.png.38e2bae919a72301a138443ec9fe4da7.png

10 λεπτά πριν, kirileman είπε

Προς τιμήν (χρήση τελικού Ν για δόνηση εγκεφάλου) του αξιότιμου μέλους, αποχωρώ από το θρεντ, βαθύτατα συντετριμμένος...

Εγω δεν εφυγα ακομα (με αφορμη και του μπαν στο mantzaflaris) γιατι δεν με ξερει και ειπα οκ Aλλα παλια αβαταρ που γνωριζεστε καιρο να τρωνε μπαν χωρις λογο και αφορμη Ειναι λυπηρο αυτο Μαλλον θα την κανω και εγω

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, McNerd είπε

Ζωα τηλεθεατες.

Meanwhile ο Βαλασης δηλωσε και ο ιδιος οτι παραδεχεται τον Λαμπρινακη ως τον καλυτερο παικτη πλεον και οτι επρεπε να χε νικησει. (στο βιντεο με την Δαρμη καλεσμενη, που ειναι το μονο ενδιαφερον βιντεο κατ' εμε)

Ήταν ο 2ος καλύτερος μετά τον Ηλία; Ήταν.
Έκανε την καλύτερη κίνηση στρατηγικής; Αναμφισβήτητα.
Έπρεπε να κερδίσει; Όχι.

Να εξηγήσω. Στον ημιτελικό και στον τελικό τον πήγαν η Ορθούλα και η Ευαγγελία. Αν θέλαν μπορούσαν να τον στείλουν πολύ εύκολα πιο νωρίς. Και είχαν και ευκαιρία, είχε γίνει μέχρι και συμφωνία σε ένα έπαθλο με τη Δέσποινα.
Τον κράτησαν σαν δικλείδα ασφαλείας, στρατηγικά, επειδή τον αντιπαθούσαν όλοι. Σε τελικό πχ Ευαγγελία-Δέσποινα μπορούσε εύκολα να χάσει η κλίκα τα 200, σε τελικό με Νίκο ήταν βέβαιο ότι θα τον κέρδιζαν.

Δημοσ.

Τι να τα κανουνε τα λεφτα ρεεεεεε 

DirtyFeistyAlbino-max-1mb.gif

8 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Σε τελικό πχ Ευαγγελία-Δέσποινα μπορούσε εύκολα να χάσει η κλίκα τα 200

Και παλι πως θα εχαναν απαξ κι εφταναν μαζι στα 200κ; Απλα θα τα μοιραζοντουσαν.Που κι ετσι οπως ηρθε σιγουρα της εδωσε κατι.Το ''εργο'' ειχε κριθει απο νωρις...

1 ώρα πριν, McNerd είπε

Ζωα τηλεθεατες.

Κατω απ' το 21 τοποθετηθηκε κι ο Σουλης αναλυτικα,εχει ζουμακι κι εκει

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Και παλι πως θα εχαναν απαξ κι εφταναν μαζι στα 200κ; Απλα θα τα μοιραζοντουσαν.Που κι ετσι οπως ηρθε σιγουρα της εδωσε κατι.Το ''εργο'' ειχε κριθει απο νωρις...

Πως να το πω πιο απλά, ήταν μαριονέτα, αυτοφωράκιας, χρήσιμος ηλίθιος. Ούτε αυτός κατάλαβε τι κάνει η δυάδα ακριβώς.
Στο τέλος έβρεχε

Spoiler

ασυλίες ως τον τελικό σαν έπαθλα αλλά λόγω πολλαπλών επιλογών δεν την κέρδισε κανείς.

Δημοσ.

Στο πρωτο survivor δεν υπηρχε ψηφοφορια του κοινου

τωρα μπορει να ξεσπασει η κοινη γνωμη στην τηλεφωνικη ψηφοφορια

φανταστειτε πως θα ητανε πχ για τον χανταμπακη αν δεν υπηρχε ψηφοφορια κοινου ετρωγε τον ντανο με την κλικα που ειχε και  εφτανε μεχρι το τερμα του παιχνιδιου 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tritonas00 είπε

τελευταιο μνμ μου εδω

Ευγε και καλη συνεχεια.

Ρε τριτωνα.. της γης τον άξονα μου μέσα δηλ..

Τώρα κάνεις σαν ανύπαντρη γεροντοκόρη που της λένε δυο κουβέντες και τσατιζεται με το παραμικρό

Όλοι φλερταρουμε με το μπάνιο κάθε μέρα και το ξέρουμε..άλλοτε συγχωρούμαστε άλλοτε όχι

Ίσως ο αγαπητός κύριος μοδεράτορας να έκανε λάθος, ίσως όχι..άνθρωπος είναι

Αν είναι να τρελενόμαστε για τόσο ασήμαντα πράγματα στα σοβαρά τι (θα) πρέπει να κάνουμε;

Όπως είπες χαβαλέ κάνουμε και ως χαβαλέ πρέπει να το αντιμετωπίσουμε

My 2 cents -_-

Και για να μην ξεχνιόμαστε

Free frosky

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xaratsi είπε

Κατω απ' το 21 τοποθετηθηκε κι ο Σουλης αναλυτικα,εχει ζουμακι κι εκει

Μακάρι να κάνει κάνα επεισόδιο μαζί του ο Βαλάσης γιατί όντως έγραψε πολλά και ωραία πράγματα ο <<περίεργος>>. Το σημαντικότερο είναι ότι έχει κάποια επεισόδια οπότε μπορεί να τα δώσει στον πρώτο για να δούμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Προσωπικά επειδή φοβήθηκα μήπως του τα κατεβάζανε ή το μετάνιωνε στην πορεία,τα κατέβασα όλα και τα έχω έτοιμα προς Upload σε περίπτωση που κλείσει το κανάλι(Αν....).

Υ.Γ: Λευτεριά στους συναγωνιστές,συμφορουμίτες και σαρβαιβοριακούς συνομιλητές του thread. Και για να είμαστε ειλικρινείς όντως υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα στον παρών θέμα,τόσο στο τι γράφουμε όσο και την συχνότητα που το κάνουμε. Οπότε θα συμφωνήσω με Superuser,μην τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, στην τελική ένα BANάκι ήταν δεν έγινε και τίποτα από την στιγμή που δεν είναι μόνιμο.

Επεξ/σία από Ash
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτην η Ντορετα τι ανυπαρκτα αντανακλαστικα εχει. Φερε Χαρο εκτακτο να σχολιασει Σαλταφε. Μου φερνει φαντασμα και σημερα "εκπληξη"...καποιο συγεγνη. Μαλλον πληξη.

ΥΓ: Κουραγιο συννηματαιοι, δεν ξεχναμε τους μπανιαρισμενους μας. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...