lefter Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, KilliK είπε ουτε καν. τσουζει που νικησε. αν δε νικαγε, θα λεγανε αλλα μετα. γιαυτο ειπα οτι ο μεγαλος νικητης ειναι η Δαλακα. εδωσε πονο και βουλωσε στοματα. Η αν ηταν η Ροδανθη θα ελεγαν ολοι γελωντας ρε την Ροδανθη. Μεγαλη νικη Δαλακα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από lefter 1
gtajunkie Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, costacurta είπε Θα κάνω ένα ιδιαίτερο παραλληλισμό της Ροδανθης με τον Σονκοκου από το δημοφιλές DragonBall Usopp απο One Piece θα ταιριαζε?
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε ουτε καν. τσουζει που νικησε. αν δε νικαγε, θα λεγανε αλλα μετα. γιαυτο ειπα οτι ο μεγαλος νικητης ειναι η Δαλακα. εδωσε πονο και βουλωσε στοματα. Ενταξει, ντροπη τωρα. Ο Σουλης ο διακοσμητης εχει γραψει ιστορια στο survivor. Δες για τιμωρια τα παλια επεισοδια για την αναμορφωση σου. 1
μαστερ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καποτε ,πριν πολλα-πολλα χρονια ,επαιζα σκακι σε ομιλο. Ειμουν απλα καλος. Ειρθε ο μαιτρ της Ελλαδος και επαιξε σιμουλτανε με ολα τα παιδια της λεσχης Ο μονος που τον νικησε ειμουν εγω. Την επομενη μερα με νικησαν ισα με πεντε παιδια απο τον ομιλο. Καπως ετσι ειναι και η Ροδανθη:κοιμηθηκε ο θεος. 2
Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Η μπλουζα του Αγορου ειχε ιδιο χρωμα με του Ηλια και του Πανου, καποτε;
Ash Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Ντάρια ράψτο ρε κορίτσι μου, σκατοκουτσομπόλα και ανακατώστρα!Εξελίσσεται σε ένα από τα πιο σιχαμερά πουλέν του Λαχματσουν 1
mylo Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, KilliK είπε ουτε καν. τσουζει που νικησε. αν δε νικαγε, θα λεγανε αλλα μετα. γιαυτο ειπα οτι ο μεγαλος νικητης ειναι η Δαλακα. εδωσε πονο και βουλωσε στοματα. Δεν έχει να κάνει με το αν νίκησε ή αν έχασε. Είναι λάθος επιλογή φουλ εγωιστική και δεν έπρεπε να συμφωνήσει η ομάδα της. Στη τελική αν είναι τόσο καλή ας το κάνει αυτό και στους αγώνες στο οακα να δούμε
costacurta Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, gtajunkie είπε Usopp απο One Piece θα ταιριαζε? SOKEGINGGGG ΥΓ ΜΑΓΚΕΣ Εννοείται τρολαρουμε ειδικά όταν βλέπω παρόμοια ποστ μου δίνουν ώθηση να το τερματίσω. 2
KilliK Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mylo είπε Δεν έχει να κάνει με το αν νίκησε ή αν έχασε. Είναι λάθος επιλογή φουλ εγωιστική και δεν έπρεπε να συμφωνήσει η ομάδα της. Στη τελική αν είναι τόσο καλή ας το κάνει αυτό και στους αγώνες στο οακα να δούμε απο την στιγμη που το συζητησε πρωτα με την ομαδα της προκειμενου να συμφωνησουν με την επιλογη της, δεν την κανει εγωιστικη. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από KilliK
gtajunkie Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, costacurta είπε SOKEGINGGGG ΥΓ ΜΑΓΚΕΣ Εννοείται τρολαρουμε ειδικά όταν βλέπω παρόμοια ποστ μου δίνουν ώθηση να το τερματίσω. Sogeking, θα σε μαλωσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις