Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

οχι, Τανι, φταιει οτι η πιστα ηταν πανευκολη και ευνοουσε τους ταχυτατους μαχητες. επισης οι διασημες επρεπε να παιξουν περισσοτερα ματσαρισματα μετα τον τραυματισμο της Βιργι.

για βαλε το πιτσιρικι να τρεξει σε μια πιο μεγαλη πιστα με μεγαλυτερα εμποδια, να δουμε ποσες νικες θα κανει. εχτες εβαλε τα κλαματα στα δυσκολα.

Χαλαρά τελικό η Ροδάνθη

• Like 1
Δημοσ.

οχι, Τανι, φταιει οτι η πιστα ηταν πανευκολη και ευνοουσε τους ταχυτατους μαχητες. επισης οι διασημες επρεπε να παιξουν περισσοτερα ματσαρισματα.

Από το λίγο που είδα, νομίζω ότι κρίθηκε (πάλι) στο στόχο.

Δημοσ.

για βαλε το πιτσιρικι να τρεξει σε μια πιο μεγαλη πιστα με μεγαλυτερα εμποδια, να δουμε ποσες νικες θα κανει. εχτες εβαλε τα κλαματα στα δυσκολα.

ετσι ακριβως

σημερα απλα ηταν τυχερη

"Every dog has its day"

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Από το λίγο που είδα, νομίζω ότι κρίθηκε (πάλι) στο στόχο.

επειδη η Ροδανθη εφτασε γρηγορα και ειχε την ευκαιρια, αφου η διαδρομη ηταν πιο μικρη και με πιο ευκολα εμποδια. σε πιο απαιτητικες διαδρομες και με πιο δυσκολο στοχο χανοταν. οπως πχ εχτες.

Δημοσ.

δαλακα και μελινα αν μπορουσαν θα τη δολοφονουσαν τη ροδανθη

οι φατσες τους ειναι ολα τα λεφτα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

επειδη η Ροδανθη εφτασε γρηγορα και ειχε την ευκαιρια, αφου η διαδρομη ηταν πιο μικρη και με πιο ευκολα εμποδια. σε πιο απαιτητικες διαδρομες και με πιο δυσκολο στοχο χανοταν. οπως πχ εχτες.

Ο εύκολος στόχος είναι εύκολος για όλους. Και η Ροδάνθη δεν νομίζω ότι έφτανε πρώτη. Απλώς οι παίχτες με μούσκουλα αδυνατούσαν να ελέγξουν σωστά το χέρι τους, αυτό είδα.

Δημοσ.

Ροδάνθη πες στο συμβούλιο πως είσαι λίγο καλύτερη από τις άλλες γυναίκες.

Οι αλήθειες πρεπει να λέγονται

• Like 1
Δημοσ.

οριστε το πιτσιρικι, την ψωνισε κιολας. κατσε να πεσει σε δυσκολη πιστα και θα προσγειωθει αποτομα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μελίνα/Δαλάκα θα πέφτουν για ύπνο και θα βλεπούν ροδανθοεφιαλτες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...