Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kirileman είπε

Χαλαρά.

Πείτε μου ότι καταφέρατε να το κλειδώσετε. Δεν σας είπα να γράφετε σωστά;

κάποιος Μύστης είχε προφητεύσει το κλείδωμα της 2.100

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

Χαλαρά.

Αυτό θα γίνεται πλέον κάθε φορά που θα γράφονται απαράδεκτα πράγματα μιας και οι "ευγενικές" προσπάθειες δεν έπιασαν τόπο. Θα κλειδώνει οποιαδήποτε στιγμή και να είναι και θα ανοίγει αναλόγως (αν ας πούμε με πάρει ο ύπνος θα ανοίγει την επόμενη ημέρα). Προφανώς αν αυτό αρχίσει να γίνεται όλο και πιο συχνά, θα κλειδώσει για πάντα.

Και όλα αυτά γίνονται με την πολύτιμη συμβολή σας! Ευχαριστούμε και πάλι! :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Χαλαρά.

νομίζαμε πως αναφερόσουν στην ορθογραφία μας

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αυτό θα γίνεται πλέον κάθε φορά που θα γράφονται απαράδεκτα πράγματα μιας και οι "ευγενικές" προσπάθειες δεν έπιασαν τόπο. Θα κλειδώνει οποιαδήποτε στιγμή και να είναι και θα ανοίγει αναλόγως (αν ας πούμε με πάρει ο ύπνος θα ανοίγει την επόμενη ημέρα). Προφανώς αν αυτό αρχίσει να γίνεται όλο και πιο συχνά, θα κλειδώσει για πάντα.

Και όλα αυτά γίνονται με την πολύτιμη συμβολή σας! Ευχαριστούμε και πάλι! :)

Μου θυμίζεις στρατό τώρα. Έκανε κάτι κάποιος, τον έβαζαν οι εκπαιδευτές να κάτσει στην καρέκλα μπροστά από όλους, του έφερναν και ένα καφεδάκι και οι υπόλοιποι καψόνι στο λιοπύρι. "Για τον Φροσκέα, κύριοι"... Δεν αρκεί ο φόβος του μπαν;

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, kirileman said:

Μου θυμίζεις στρατό τώρα. Έκανε κάτι κάποιος, τον έβαζαν οι εκπαιδευτές να κάτσει στην καρέκλα μπροστά από όλους, του έφερναν και ένα καφεδάκι και οι υπόλοιποι καψόνι στο λιοπύρι. "Για τον Φροσκέα, κύριοι"... Δεν αρκεί ο φόβος του μπαν;

Αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Τι άλλο να κάνω όταν γράφει ένας την @##@#@!@ του και τρέχετε όλοι να του κάνετε quote? Σιγά μην κάτσω να σβήνω με τις ώρες... Κλειδώνω και πέφτω για ύπνο! :P 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Τι άλλο να κάνω όταν γράφει ένας την @##@#@!@ του και τρέχετε όλοι να του κάνετε quote? Σιγά μην κάτσω να σβήνω με τις ώρες... Κλειδώνω και πέφτω για ύπνο! :P 

Το πατάς και κοιμάσαι, δηλαδή! :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το πατάς και κοιμάσαι, δηλαδή! :P

Ούτε ο Κιμ τόσες ανυπαρκτες ενοχές!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, aris1986 said:

Ούτε ο Κιμ τόσες ανυπαρκτες ενοχές!

Είμαι ένα δικό σας δημιούργημα! Χαρείτε με τώρα! :) 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τελευταία παρέμβαση για όσους δεν είναι σε θέση να καταλάβουν:

Το ότι δεν βλέπετε τα μηνύματα για τα οποία τιμωρήθηκαν χρήστες ή κλείδωσε το τοπικ, είναι επειδή έχουν αφαιρεθεί προφανώς. Αυτό έλειπε να μένουν και σε κοινή θέα ταυτόχρονα! Ξεκαθάρισα πως αναφέρομαι σε ΧΥΔΑΙΟΥΣ χαρακτηρισμούς και όχι σε χαζομαρίτσες τύπου "βλάκας, άχρηστη, σίχαμα" κλπ. 

Πριν κάνετε λοιπόν την επανάστασή σας και θυμηθείτε τη Δημοκρατία, σκεφτείτε λίγο περισσότερο...

:) 

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...