phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ταναπού όλα δαλάκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, mylo είπε Και το δικό μου όταν την βλεπω ψηλά είναι.... να μη ρωτήσω ποιό, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Η δαλακα δεν ειχε ριξει ακυρο στον χλαπατσα τον χαρη για να τον παρουνε στο Nba? και ελεγε οτι ειχε ακουσει να λεει οτι θελει να τραυματισει και δεν θελει να εχει καμια σχεση με τετοια ατομα και τωρα τον διαλεξε ενω μπορουσε να παρει τον αγορου οτι να ναι.. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, ant_ είπε Η δαλακα δεν ειχε ριξει ακυρο στον χλαπατσα τον χαρη για να τον παρουνε στο Nba? και ελεγε οτι ειχε ακουσει να λεει οτι θελει να τραυματισει και δεν θελει να εχει καμια σχεση με τετοια ατομα και τωρα τον διαλεξε ενω μπορουσε να παρει τον αγορου οτι να ναι.. Σωστός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μελίγδα βλέπω να πουλάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, ant_ είπε Η δαλακα δεν ειχε ριξει ακυρο στον χλαπατσα τον χαρη για να τον παρουνε στο Nba? και ελεγε οτι ειχε ακουσει να λεει οτι θελει να τραυματισει και δεν θελει να εχει καμια σχεση με τετοια ατομα και τωρα τον διαλεξε ενω μπορουσε να παρει τον αγορου οτι να ναι.. ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 ο κωλος της Δαλακας εγινε πιο μεγαλος η ειναι ιδεα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Torasu είπε Δάκρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον. Σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, KilliK είπε ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον. Όταν ο Ηλίας επέλεξε το Νάσο, η Δαλάκα πήρε τον Χάρη. Θα μπορούσε να πάρει τον Αγόρου εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το έκανε... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, patsi είπε Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. σωστα, και γω περιμενα να διαλεξει αγορου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 minutes ago, KilliK said: ο κωλος της Δαλακας εγινε πιο μεγαλος η ειναι ιδεα μου; T H I C C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, patsi είπε Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. Δεν την ειχε. Τον Αγορου τον διαλεξε πρωτος ο Ηλιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις