ant_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ενδιαφερον θα εχει μονο αν τους πει οτι η πρωτη επιλογη που θα κανουνε πρεπει να ειναι απο την αντιπαλη ομαδα αν πει παιρνεται απο οπου θελετε ενας ενας ειναι μια τρυπα στο νερο οι μαχητες που ειναι περισσοτεροι μενουνε ακριβως ιδιοι και οι αλλοι παιρνουνε 2 ατομα απο τους μαχητες που θα ειναι οτι εχει απομεινει (Δηλαδη κανας κωσταρας-ροδανθη)
Torasu Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Superuser said: Καλημέρες.. Πως είπατε προψες; Δεν θα το ξαναδείτε; Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο πάντως 2 hours ago, sstratos said: Εαν η Δαλάκα διαλέξει πρώτη , και την ενδιαφέρει το καλό της ομάδας της , πρέπει να πάρει την Μελίνα κατευθείαν !! Μονο και μόνο με αυτη την κίνηση θα κερδίζει το 95% των μονομαχιων στα κορίτσια Και έτσι θα χαθεί και παντελώς το ενδιαφέρον με τις γυναίκες... 2 hours ago, ELMastas said: Αυτά είναι,θα γίνει χαμός ! Επιτέλους κάτι ενδιαφέρων,ελπίζω μόνο να διαλέξει πρώτη η Δαλάκα και να μην διαλέξουν συναισθηματικά τους ίδιους άμπαλους στούς διάσημους. Εδώ θα φανεί το πόσο δήθεν είναι κάποιοι που το παίζουν δεμένοι συναισθηματικά με κάποια άτομα. Λευτεριά στον φρόσκη Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Torasu Εισχώρηση μηνύματος 1
ELMastas Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Οπως το βλέπω εγω υπάρχουν η στρατηγικές στήν επιλογή δεν ξέρουμε αν θα είναι υποχρεωτικό κάθε πρώτος η 2ος παίκτης να είναι απο αντίπαλη ομάδα. H Δαλάκα δεν χρειάζεται να πάρει πρώτα Μελίνα,αν όμως πάρει και πάρει οποιονδήποτε απο τα αγόρια ο Ηλίας μετά παίρνει την Ευη και φτιάχνει σχεδόν αήττητη ομάδα γυναικών αφού θα έχουν σχεδόν σίγουρες 3 νίκες εναντίων ντάριας βιργινίας και ροδάνθης βέβαια θα συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα με τα αγόρια αν οι υπόλειποι είναι ίδιοι.. Αν όμως για αρχή πάρει κάποιον πολύ δυνατό όπως Πάνο,τότε ο Ηλίας θα πάρει σίγουρα την Μελίνα,που είναι κολλητή του και τότε μπορεί να τους αποτελειώσει η Δαλάκα παίρνοντας τον Χάρη η τον Φραουλίτσα και μετά παίρνει και την Ευη και τους άλλους που θα έχουν μείνει,έτσι, θα έχει μια πολύ πιο γερή ομάδα και που δεν θα χρειάζεται και κουβάλημα απο τις γυναίκες.
4saken Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Άσχετο αλλά εθεάθη Κολιδα (κατά 90%) στην Κέρκυρα.Καλοοοο
sstratos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τώρα που το ξανά σκέφτομαι η Δαλακα θα κάνει λάθος διαλεγοντας την μελιγδα διότι έτσι κινδυνεύει να χάνει την ατομική ασυλια λόγο mvp
aris1986 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε Νέο επεισόδιο σε δύο λεπτά; Νέο ρεκόρ Αυτό είδα και εγώ, μάλλον θα μπήκαν ινσομνια καινθανειδαν κράξιμο δυνατό, αλλά εγώ πιστός στο hells kitchen 1
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δαλακω σιχαμα ευη ψ@λα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από tritonas00
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 οι Μαχητες τα κανανε πανω τους. Ροδανθη και Τσοπανη. ετοιμαστε βαλιτσες. ηρθε η ωρα σας.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δεν παίζει να αλλάξουν σχεδόν καθόλου, απλά θα πάνε 1-2 μαχητές στους άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις