Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Σε όλο το παιχνίδι παίζουν 2 φορές οι άντρες μία οι γυναίκες και τώρα στο 7-9 αποφάσισαν να βάλουν τις γυναίκες ενώ είναι η σειρά των ανδρών.

Σίχαμα Ατζούν.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μπράβο ρε ΕΥΗ ΣΑ σίχαμα!Τους σέρνετε όλους σήμερα στις πλάτες σας σκυλιά του πολέμου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pitogiro είπε

Σε όλο το παιχνίδι παίζουν 2 φορές οι άντρες μία οι γυναίκες και τώρα στο 7-9 αποφάσισαν να βάλουν τις γυναίκες ενώ είναι η σειρά των ανδρών.

Σίχαμα Ατζούν.

Νομίζω στο 9 - 7 θεωρείται Γ γύρος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, pkgeo85 είπε

Μακάρι να φάει σουτ ο Χάρος (αν και ούτε τον Μουρούτσο γουστάρω), αλλά ο χάρος ρε φούστη μου δεν παλεύεται. 

Φρουρα φρουρα!!!

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 4
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ.

Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ.

Δεν ισχύει.

Ο Σαμ και ο Ντιν Γουιντσεστερ τον νίκησαν

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guido είπε

Δεν ισχύει.

Ο Σαμ και ο Ντιν Γουιντσεστερ τον νίκησαν

OK μου πήρε 27.5 μιλισεκοντ αλλά κατόπιν αντελήφθην ότι αναφερόσουν στο σουπερνάτουραλ, ήτοι μια σειρά που δεν είδα πάνω από τα πρώτα 1,5 επεισόδια

Δημοσ.
Just now, g_alkis said:

Θελω χαρο με κρητικο σε τορετα μηπως και δουμε φαπες

φιξεντ

Δημοσ.

Ο Σώζων έχεσε εκεί που κάθονται οι συμπαίχτες του. :):):) 

«Εκεί που καθόμαστε το βράδυ και ξαπλώναμε στον κορμό και βλέπαμε τα αστέρια και καθόμασταν και κουβεντιάζαμε τα βράδια, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του! Ενώ υπήρχε τουαλέτα και έχουμε πει ότι εδώ καθόμαστε και καθόμασταν όλοι, έκανε την ανάγκη του»

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jangos είπε

Εκεί που καθόμαστε το βράδυ και ξαπλώναμε στον κορμό και βλέπαμε τα αστέρια και καθόμασταν και κουβεντιάζαμε τα βράδια

ε, ειδε αποχωρητηριο και εκανε το χοντρό του, και λοιπον?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...