Froskeas Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pkgeo85 είπε [..] αλλά ο χάρος ρε φούστη μου δεν παλεύεται. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. 7 λεπτά πριν, pkgeo85 είπε [..] αλλά ο χάρος ρε φούστη μου δεν παλεύεται. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. 7 λεπτά πριν, pkgeo85 είπε [..] αλλά ο χάρος ρε φούστη μου δεν παλεύεται. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. 7 λεπτά πριν, pkgeo85 είπε [..] αλλά ο χάρος ρε φούστη μου δεν παλεύεται. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Froskeas Ελα τωρα που θα το διορθωσω, το αφήνω ως έχει φορ τε λουλζ 1
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. τι θες να πεις, μιλα ξεκαθαρα
Froskeas Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, tritonas00 είπε τι θες να πεις, μιλα ξεκαθαρα Είπα κ’ ελάλησα (να διαβάζεις πάντα ΚΑΙ τις υποσημειώσεις) 1
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Να σε ρωτήσω κάτι, μήπως ξέρεις. Στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας, νίκησε κανείς ποτέ το Χάρο; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Vassilis_24
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tritonas00 είπε τι θες να πεις, μιλα ξεκαθαρα Μήπως εννοεί ότι ουδείς ποτέ στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε τον Χάρο; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από kirileman
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δηλαδη ο χαρος ειναι ανικητος, αυτο θελει να μας πει? δεν καταλαβαινω Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από tritonas00
pkgeo85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Ουδείς πότε στα ιστορικά χρονικά της πανανθρωπότητας δεν ενίκησε το Χάρο. ΟΥΔΕΙΣ. Το Χάρο μπορεί....τον Παλαίστρο όμως;
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Froskeas είπε =κανένας Αυτος που ειπε ο Οδυσσεας στον Πολυφημο? Η αλλος?
redykt Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 φερτε ιρον παρπι και βαλτε τη μαζι με ροδάνθη. γελια μέχρι δακρύων ναζι τοφαλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις