Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Λουρούτσο σίχαμα ετοιμάσου για τον οριστικό λούτσο

the final loutsos

σωμα με σωμα

http://www.athensmagazine.gr/article/survivor/342113-survivor-pshfoforia-poios-paikths-thelete-na-parameinei-sto-survivor

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.

Θα είναι ονειρεμένο το βράδυ αν πουλάρει και μείνει μέσα χάρος με τους υπολοίπους να έχουν διαλυμένη ψυχολογία.

Αλλά το βλέπω δύσκολο, ο τηλεοπτικός χρόνος του χάροντα τις τελευταίες 2-3 μέρες πιστεύω ότι έχει κρίνει το αποτέλεσμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ενθαρυντικά τα πράγματα για την ωρα στις οποιες ψηφοφορίες. Με τόσα που έχει ακουσει ο Μουρούτσος, θα περίμενες κανείς οτι οι ψήφοι θα ήταν 90-10, αλλά για την ωρα προηγείται ο Χάρος και με διαφορά.

Βέβαια τέτοιες ψηφοφορίες έχουμε ξαναδει (περίπτωση γιουφτρας) αλλά δεν έπεφταν μέσα. Φέτος βέβαια, για έναν περίεργο λόγο, συνήθως βγαίνουν οκ, οπότε αν φύγει ο Χάρος, θα φτάσει επιτέλους στον τελικό ο πολυαγαπημένος μου Μουρούτσος, ωστε να σκάσουν οι οχτροί του.

Δημοσ.

Δε θα σκάσει κανένας οχτρός του, όσο πιο πολύ μένει μέσα τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η πίεση του κόσμου και το κράξιμο, οπότε όταν βγει θα περάσει καλά, όπως ο κομπάρσος που έδειξε μια έκπληξη.

Δημοσ.

Πέρα από τη πλάκα, τουλάχιστον αν ειναι να κερδίσει κάποιος, ας το πάρει ο Παπανάσος που ειναι και καλό παιδί και δεν αποτελεί σίχαμα. Αμα ειναι να το σηκώσουν Χάροι και φραουλίτσοι...

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά εμένα δε με απασχολεί ποιος και αν θα σηκώσει κάτι, τουλάχιστον απ' τη στιγμή που δε βλέπω κάποιον εκεί να έχει σεβαστή (οικονομική) ανάγκη, όπως π.χ. ο άνεργος στο περσινό που πούλαρε μόνος του.

Αλλά και ο Παπανάσος να το πάρει που δεν ξέρει πόσα έχει, δεν ξέρω κι αυτό πόσο νόημα έχει. Όχι ότι είναι μεγάλο το έπαθλο βέβαια, αλλά λέμε.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Πέρα από τη πλάκα, τουλάχιστον αν ειναι να κερδίσει κάποιος, ας το πάρει ο Παπανάσος που ειναι και καλό παιδί και δεν αποτελεί σίχαμα. 

Σε ένα βαθμό συμφωνώ. 

Απλά σε ένα παιχνίδι που και η κουτσή Μαρία παίζει θέατρο, κρατάω μικρό καλάθι για αυτό που μας παρουσιάζει ένας επαγγελματίας ηθοποιός.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guido είπε

Σε ένα βαθμό συμφωνώ. 

Απλά σε ένα παιχνίδι που και η κουτσή Μαρία παίζει θέατρο, κρατάω μικρό καλάθι για αυτό που μας παρουσιάζει ένας επαγγελματίας ηθοποιός.

Ένας τι; Μπα σε καλό σου

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, KilliK είπε

RIP Death :mellow:

Δεν προκυπτει κάτι τέτοιο για την ωρα. Μη βλέπεις που τρολάρω εγω παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Antretng είπε

Στo insomnia εχουμε διαφωνισει για smartphones, καμερες, gpu, cpu, ηχεια, εταιρειες... ο Χαρος ομως ενωνει. 

Χαρος connecting insomniacs

Χωρίς Insomnia δεν θα έβλεπα Survivor, χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την παρέα!Οπότε ναι, Ο ΧΑΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

Σιχαμέρες σε όλους,πάμε για την νίκη σήμερα!Μιχαλάρα μου καλή επιστροφή

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

όσο πιο πολύ μένει μέσα τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η πίεση του κόσμου

τα φαρμακεια κανουν παρτυ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...