g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Λουρούτσο σίχαμα ετοιμάσου για τον οριστικό λούτσο 4
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, g_alkis είπε Λουρούτσο σίχαμα ετοιμάσου για τον οριστικό λούτσο the final loutsos σωμα με σωμα http://www.athensmagazine.gr/article/survivor/342113-survivor-pshfoforia-poios-paikths-thelete-na-parameinei-sto-survivor Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από tritonas00 1
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Θα είναι ονειρεμένο το βράδυ αν πουλάρει και μείνει μέσα χάρος με τους υπολοίπους να έχουν διαλυμένη ψυχολογία. Αλλά το βλέπω δύσκολο, ο τηλεοπτικός χρόνος του χάροντα τις τελευταίες 2-3 μέρες πιστεύω ότι έχει κρίνει το αποτέλεσμα. 2
g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καθίστε μην φύγει ο Παπανάσος τελικά και ψαχνόμαστε 1
pontez2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ενθαρυντικά τα πράγματα για την ωρα στις οποιες ψηφοφορίες. Με τόσα που έχει ακουσει ο Μουρούτσος, θα περίμενες κανείς οτι οι ψήφοι θα ήταν 90-10, αλλά για την ωρα προηγείται ο Χάρος και με διαφορά. Βέβαια τέτοιες ψηφοφορίες έχουμε ξαναδει (περίπτωση γιουφτρας) αλλά δεν έπεφταν μέσα. Φέτος βέβαια, για έναν περίεργο λόγο, συνήθως βγαίνουν οκ, οπότε αν φύγει ο Χάρος, θα φτάσει επιτέλους στον τελικό ο πολυαγαπημένος μου Μουρούτσος, ωστε να σκάσουν οι οχτροί του.
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δε θα σκάσει κανένας οχτρός του, όσο πιο πολύ μένει μέσα τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η πίεση του κόσμου και το κράξιμο, οπότε όταν βγει θα περάσει καλά, όπως ο κομπάρσος που έδειξε μια έκπληξη.
pontez2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Πέρα από τη πλάκα, τουλάχιστον αν ειναι να κερδίσει κάποιος, ας το πάρει ο Παπανάσος που ειναι και καλό παιδί και δεν αποτελεί σίχαμα. Αμα ειναι να το σηκώσουν Χάροι και φραουλίτσοι... 1
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Προσωπικά εμένα δε με απασχολεί ποιος και αν θα σηκώσει κάτι, τουλάχιστον απ' τη στιγμή που δε βλέπω κάποιον εκεί να έχει σεβαστή (οικονομική) ανάγκη, όπως π.χ. ο άνεργος στο περσινό που πούλαρε μόνος του. Αλλά και ο Παπανάσος να το πάρει που δεν ξέρει πόσα έχει, δεν ξέρω κι αυτό πόσο νόημα έχει. Όχι ότι είναι μεγάλο το έπαθλο βέβαια, αλλά λέμε.
guido Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, pontez2 είπε Πέρα από τη πλάκα, τουλάχιστον αν ειναι να κερδίσει κάποιος, ας το πάρει ο Παπανάσος που ειναι και καλό παιδί και δεν αποτελεί σίχαμα. Σε ένα βαθμό συμφωνώ. Απλά σε ένα παιχνίδι που και η κουτσή Μαρία παίζει θέατρο, κρατάω μικρό καλάθι για αυτό που μας παρουσιάζει ένας επαγγελματίας ηθοποιός. 1
g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, guido είπε Σε ένα βαθμό συμφωνώ. Απλά σε ένα παιχνίδι που και η κουτσή Μαρία παίζει θέατρο, κρατάω μικρό καλάθι για αυτό που μας παρουσιάζει ένας επαγγελματίας ηθοποιός. Ένας τι; Μπα σε καλό σου 3
pontez2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, KilliK είπε RIP Death Δεν προκυπτει κάτι τέτοιο για την ωρα. Μη βλέπεις που τρολάρω εγω παραπάνω. 1
Ash Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, Antretng είπε Στo insomnia εχουμε διαφωνισει για smartphones, καμερες, gpu, cpu, ηχεια, εταιρειες... ο Χαρος ομως ενωνει. Χαρος connecting insomniacs Χωρίς Insomnia δεν θα έβλεπα Survivor, χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την παρέα!Οπότε ναι, Ο ΧΑΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ Σιχαμέρες σε όλους,πάμε για την νίκη σήμερα!Μιχαλάρα μου καλή επιστροφή 7
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, phanispal είπε όσο πιο πολύ μένει μέσα τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η πίεση του κόσμου τα φαρμακεια κανουν παρτυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις