phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δε σε πιάνουμε πουθενά. Τόσο καιρό κρίνεις αγωνιστικά, κράζεις αυτούς που διακοπάρουν και δε φέρνουν νίκες, αλλά ο κομπάρσος για κάποιο λόγο θεωρείς ότι έπρεπε να παραμείνει. Άσε που το έχεις πιάσει από την αρχή λάθος το θέμα, πρόκειται για ευτελές reality με αγωνίσματα πιο αστεία κι απ' το κάστρο του Τακέσι, και κάθεσαι και κρίνεις αγωνιστικά, αλλά κι αυτό το κάνεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά. 4
McNerd Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε σε πιάνουμε πουθενά. Τόσο καιρό κρίνεις αγωνιστικά, κράζεις αυτούς που διακοπάρουν και δε φέρνουν νίκες, αλλά ο κομπάρσος για κάποιο λόγο θεωρείς ότι έπρεπε να παραμείνει. Άσε που το έχεις πιάσει από την αρχή λάθος το θέμα, πρόκειται για ευτελές reality με αγωνίσματα πιο αστεία κι απ' το κάστρο του Τακέσι, και κάθεσαι και κρίνεις αγωνιστικά, αλλά κι αυτό το κάνεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Το Καστρο του Τακεσι ειχε κανονες τουλαχιστον 2
pontez2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε σε πιάνουμε πουθενά. Τόσο καιρό κρίνεις αγωνιστικά, κράζεις αυτούς που διακοπάρουν και δε φέρνουν νίκες, αλλά ο κομπάρσος για κάποιο λόγο θεωρείς ότι έπρεπε να παραμείνει. Άσε που το έχεις πιάσει από την αρχή λάθος το θέμα, πρόκειται για ευτελές reality με αγωνίσματα πιο αστεία κι απ' το κάστρο του Τακέσι, και κάθεσαι και κρίνεις αγωνιστικά, αλλά κι αυτό το κάνεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σε εμένα αναφέρεσαι? Κρινω αγωνιστικά εγω? Εγω απεχθάνομαι τα αγωνισματα και τον φράουλα! Μιλάς σε άνθρωπο που υποστηρίζει τον Μουρουτσο και ήταν υπερ της Λάουρας και κατά της γιουφτρας Ασε που γενικα σας τρολαρω. Νομιζα οτι ηταν τρολοθρεντ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από pontez2
MRSA Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Big Brother. Big Brother. Big Brother. George Orwell ftw. Συνεχίστε.
redykt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 hours ago, g_alkis said: Δεν θα ριχνουμε καμια ματια στα τσουλιδια του αντ1; ναι. μονο με γλωσσιδη δε βγαίνει το βράδυ
HALF EVIL Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, MRSA είπε Big Brother. Big Brother. Big Brother. George Orwell ftw. Συνεχίστε. Ποιανής είσαι εσύ ;
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγάλε Χάρο, μόνο εσύ δίνεις μαθήματα ζωής! (Και τους τρολάρεις όλους :P) Ό,τι άξιζε απ'το χθεσινό επεισόδιο και πέρασαν λίγο στα ψιλά. Στο 5:20, ο Χάρος λέει στην Εύη ότι ξεχωρίζουν τα μπατζάκια του και να πάει να το διαπιστώσει, αν θέλει Στο 7:20, o Xάρος αναφέρεται στον Τσίλη, ως αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοιλιά στο παιχνίδι, χαχαχα! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Vassilis_24 5
raynor748 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 5/6/2018 στις 12:46 ΜΜ, KilliK είπε και κερδισε το επαθλο ενω η αλλη εχει ηδη 4 συμβολα; εκτος και αν η Δαλακα συνεχιζει για να παει κατευθειαν τελικο. οτι ναναι, αλλαζουν τους κανονες οπως γουσταρουν ενω τα αγωνισματα που λεγανε οτι θα γινουν, οπως αυτα με τους Τουρκους, δεν γινανε ποτε. και τωρα αντι να φερουν τους συγγενεις στον Δομινικο, πανε τους παιχτες στην Ελλαδα. γυφτοπανηγυρο κανονικο. ειναι επειδη παιζει με την Ροδανθη συνεχεια. Τι Δομίνικος, τι Δομοκός...ιδιο πράμα
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, g_alkis είπε Έχει σήμερα τον κομπάρσο η Ντορέτα; εχει δύο μήνες ακόμα αναρρωτική, οπότε ίσως μην πάει.
Le Perv Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, McNerd είπε Το Καστρο του Τακεσι ειχε κανονες τουλαχιστον To καστρο του Κακετση
ELMastas Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στα Highlights Τιτανοτεράστιος ο Σώζοντας έβαλε στήν Θέση της την Ευη που πάλι πήγε να του την βγει και τόλμησε να πει για παντελόνια ! Κατά τα άλλα Τεράστια στεναχώρια η Δαλάκα και ολοι οι φάν αυτής ! πως τα κατάφεραν οι αλητάμπουρες και τις έφαγαν τα σύμβολα έτσι ? άλλαξαν Και στήν μέση περίπου των παιχνιδιών και τους στόχους ! Πάνω που το είχε βρεί έβαλαν αυτά τα τετράγωνα με τα σακιά... και στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν τελικό,έπρεπε να βάλουν 2 κύβους,όπως είχαν κάνει και την άλλη φορά που το έπαιξαν όταν ήταν 9-9 οι ομάδες. Bullying ο σίχαμαΧάρης "ο διπλωμάτης"που τελικά είναι μεγάλη λίγδα και σιγανό ποταμάκι,καλά τον έχω κόψει εγω,όλο βάζει και αυτός μπροστά τα παιδιά και την οικογένεια του,σαν τον Κρητικό ένα πράμα.... Δεν φτάνει που εφαγε και το κοτόπουλο με πατάτες την έκανε ταράτσα και μετά την λέει και στήν Ροδάνθη οτι δεν έτρεξε και παίρνει μεγάλα κομμάτια καρύδας και μετά αφού είδε πως έκανε μούτρα το γύρισε στο πείραγμα ! Εγω πάντος θέλω στο εγγύς μέλλον αφού φύγουν καμμιά ροδάνθη και κάνα 2 ακόμα να κάνουν ένωση πιο γρήγορα ώστε να δούμε 1 ομάδα με τον Χάρο μέσα σε όλους να κάνει νέα πράματα και ελεύθερο να αλλωνίζει αφού θα έχει γίνει ατομικό,το φαντάζεστε ? θα γίνει ψιλοχαμός Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από ELMastas 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις