Ash Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Λαχματσούν αποδείχθηκες χειρότερος φραγκοφονιάς κι από τον Βίτορ Μπόλπα Φερέιρα Ριβάλντο! ''Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς'' Ξανά και ξανά, replay button please!Σάλτα ΠΟΝΑΣ?
mantzaflaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε οριστε. το λεει ξεκαθαρα ο ποντιος. περισσοτερα συμβολα = περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισετε τα επαθλα. και "να κερδισετε ενα εισιτηριο που σας παει κατευθειαν στον τελικο" και σημερα κερδισε το ενα επαθλο η γκομενα που δεν ειχε παρει ουτε ενα συμβολο. ειναι τραγικοι λεμε. Εδω δεν ξερανε τι θα κανανε και με τον Κρητικο ...Που ισως να ηταν και αυτος ενας λογος που τον σουταρισε η παραγωγη! 1
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ουτε εγω πιστευω οτι εφυγε μεσω ψηφων ο κρητικος. μαλλον τον εδιωξε ο τουρκος, αφου ειχε παρει εξιτηριο για 2 μηνες λογω τραυματισμου. τι να τον εχει, για τουριστα; 1
Ash Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε like ούτε Subscribe ούτε comment, απλά λιώστε στα γέλια!Δεν άντεξα και το ανέβασα τσακάλια μου Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Ash 5
Froskeas Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα τι ανεπανάληπτα ξεφτυλίκια διαβάζω ότι κάνει ο μογγολατζούν?? Ειμαστε σοβαροι??? ε παρε αμα ειναι ολο το τιμ και στειλτους στην κουρουτά να ολοκληρωθεί η παρωδία (ετοιμος ειμαι να δηλώσω αποχώρηση και να μετακομισω από αυριο στο κέημ ο λαφ) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Froskeas Ξέχασα απτα νεύρα μου μια δεξιά παρένθεση ναπούμε 5
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ελα τι ανεπανάληπτα ξεφτυλίκια διαβάζω ότι κάνει ο μογγολατζούν?? Ειμαστε σοβαροι??? ε παρε αμα ειναι ολο το τιμ και στειλτους στην κουρουτά να ολοκληρωθεί η παρωδία (ετοιμος ειμαι να δηλώσω αποχώρηση και να μετακομισω από αυριο στο κέημ ο λαφ) και δεν υποχωρουμε αν δεν δικαιωθουμε 1 ώρα πριν, redykt είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τζωρτζαρος στη σασα πολλα ++
redykt Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 7 minutes ago, tritonas00 said: πολλα ++ ξωκλήσι κανονικο ναουμε
Froskeas Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, redykt είπε ξωκωλλήσι κανονικο ναουμε Φιξετ 1
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, Froskeas είπε Φιξετ πρεπει να υπερθεματισω
Froskeas Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, tritonas00 είπε πρεπει να υπερθεματισω Προτού τον άξονα της γης γ....υρίσω 1
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tritonas00 είπε πρεπει να υπερθεματισω Υπερθεματίζεις υπέρ το δέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις