Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαχματσούν αποδείχθηκες χειρότερος φραγκοφονιάς κι από τον Βίτορ Μπόλπα Φερέιρα Ριβάλντο!

''Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς'' Ξανά και ξανά, replay button please!Σάλτα ΠΟΝΑΣ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KilliK είπε

οριστε. το λεει ξεκαθαρα ο ποντιος. περισσοτερα συμβολα = περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισετε τα επαθλα. και "να κερδισετε ενα εισιτηριο που σας παει κατευθειαν στον τελικο"

και σημερα κερδισε το ενα επαθλο η γκομενα που δεν ειχε παρει ουτε ενα συμβολο. ειναι τραγικοι λεμε.

Εδω δεν ξερανε τι θα κανανε και με τον Κρητικο ...Που ισως να ηταν και αυτος ενας λογος που τον σουταρισε η παραγωγη!

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εγω πιστευω οτι εφυγε μεσω ψηφων ο κρητικος. μαλλον τον εδιωξε ο τουρκος, αφου ειχε παρει εξιτηριο για 2 μηνες λογω τραυματισμου. τι να τον εχει, για τουριστα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε like ούτε Subscribe ούτε comment, απλά λιώστε στα γέλια!Δεν άντεξα και το ανέβασα τσακάλια μου

Επεξ/σία από Ash
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα τι ανεπανάληπτα ξεφτυλίκια διαβάζω ότι κάνει ο μογγολατζούν?? Ειμαστε σοβαροι???

ε παρε αμα ειναι ολο το τιμ και στειλτους στην κουρουτά να ολοκληρωθεί η παρωδία

(ετοιμος ειμαι να δηλώσω αποχώρηση και να μετακομισω από αυριο στο κέημ ο λαφ)

Επεξ/σία από Froskeas
Ξέχασα απτα νεύρα μου μια δεξιά παρένθεση ναπούμε
  • Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Ελα τι ανεπανάληπτα ξεφτυλίκια διαβάζω ότι κάνει ο μογγολατζούν?? Ειμαστε σοβαροι???

ε παρε αμα ειναι ολο το τιμ και στειλτους στην κουρουτά να ολοκληρωθεί η παρωδία

(ετοιμος ειμαι να δηλώσω αποχώρηση και να μετακομισω από αυριο στο κέημ ο λαφ)

και δεν υποχωρουμε αν δεν δικαιωθουμε

1 ώρα πριν, redykt είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τζωρτζαρος στη σασα

πολλα ++

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...