Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KilliK είπε

so? η Δαλακα παιζει 3+ ματς σε καθε παιχνιδι. το goblin ειναι πιο ξεκουραστο με λιγοτερες συμμετοχες ενω χανει και απο Δαλακα και απο Ευη. εχτες δυο φορες εχασε και τις δυο φορες που επαιξε.

εχτες δυο παιχνιδια επαιξε το golbin και τα χασε και τα δυο. η Δαλακα επαιξε τρια με τρεις διαφορετικες παικτριες συμπεριλαμβανομενου και του goblin και τα κερδισε ολα. στο παιχνιδι της Ρουμανιας, χανει στο πρωτο ματς και της κοπηκε η μαγκια της κυπριας και δεν ξαναπαιξε.

αλλα σε ολα αυτα τσιμουδια ε; 

24 ώρες κράταει η μνήμη σου; :P

Προχτες στο έπαθλο επικοινωνίας η Μελίνα κέρδισε και τη Δαλάκα και τη Σαλταφέρτα...

Γενικά και οι τρεις τους είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αλλά η Δαλάκα επιλέγει να παίζει με τα σαπάκια των μαχητών. Σιγά μην πούμε και μπράβο που η αθλήτρια του στίβου κερδίζει τη Ροδάνθη και τη Φελίσια.

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να πάω για ύπνο γιατί δε θα καταφέρω να κοιμηθώ αν τη γλιτώσουν πάλι τα δύο μεγαλύτερα σιχάματα, κρητική βδέλλα και λουζερούτσος, που θα τη γλιτώσουν

Δημοσ.

ρε Δαλακα, οι αντιπαλοι εχουν αριθμητικη υπεροχη ενω σχεδον ολοι οι αντρες σας ειναι αχρηστοι. αν τυχει να παιξουν καλα, τοτε κερδιζετε στα σημεια. σημερα ο Τσιλης και ο Χαρος πηρανε νικες αλλα και ηττες. και εκει χασατε στο τελος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pitogiro είπε

Προχτες στο έπαθλο επικοινωνίας η Μελίνα κέρδισε και τη Δαλάκα και τη Σαλταφέρτα...

Γενικά και οι τρεις τους είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αλλά η Δαλάκα επιλέγει να παίζει με τα σαπάκια των μαχητών. Σιγά μην πούμε και μπράβο που η αθλήτρια του στίβου κερδίζει τη Ροδάνθη και τη Φελίσια.

Τη Φελίσια και εγώ θέλω να τη κερδίσω... Σε άλλο επίπεδο βέβαια... 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mylo είπε

Τη Φελίσια και εγώ θέλω να τη κερδίσω... Σε άλλο επίπεδο βέβαια... 

Δε θέλει κι ιδιαίτερη προσπάθεια, μην τρελαίνεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pitogiro είπε

so? δεν ειπα πουθενα οτι η Μελινα ειναι αχρηστη και χανει συνεχεια. αλλα εσυ καθε φορα πεταγεσαι και κανεις σαν να ειναι η Δαλακα η bitch της κυπριας. κατι που προφανεστατα δεν ισχυει.

δεν πειραζει, μην της λες μπραβο εσυ. το γεγονος παραμενει οτι η Δαλακα ειναι ο καλυτερος παικτης στο παιχνιδι αυτη τη στιγμη. ας διαλεγει και η cheerleader την Δαλακα και να την νικαει συνεχεια. oh wait... :rolleyes:

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...