Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ατζουν να κανεις το σταυρο σου  να πεφτεις στη μοκετα κανα δυο φορες τη μερα που τοσο καιρο το μαστερτσεπ παιζει 9 με 10.30

ατζουν καλο πατο μογγολε.

Επεξ/σία από redykt
i am on fire my man
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Τανιμάν. Παλιότερα με εκνεύριζε αλλά πλέον τον θεωρώ ψιλοιδανικό για Survivor. Έχει χιούμορ και καλή αντίληψη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Ο τελικος παιζεται ηδη. Το ανοιγμα των φακελων με το αποτελεσμα θα γινει τη Δευτερα.

Ναι, πότε μαθαίνουμε τον νικητή εννοούσα.

Λογικά όλη τη βδομάδα το σαρφ θα παέι άπατο, τα ταξίδια του γλωσσίδη και του τιμολέοντα εχουν απείρως μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

edit, μόλις θυμήθηκα ότι επόμενη εβδομάδα ξεκινάει και η τρασίλα game of love ίδιες ώρες με σαρφ. Τετέλεσται δηλαδή.

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Μια χαρά είναι ο Τανιμάν. Παλιότερα με εκνεύριζε αλλά πλέον τον θεωρώ ψιλοιδανικό για Survivor. Έχει χιούμορ και καλή αντίληψη. 

Χριστινα Μπομπα εσυ εισαι;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

Κοίταχτε παιδιά εγω συμφωνώ με τον φίλο και ότι και να λέμε για το Survivor και τον Τάνι τάνι,για το μεγαλύτερο μέρος του μέσου εώς πιο ηλικιωμένου τηλεθεατή δεν είναι κακός,τουλάχιστον μιλάει αρκετά καθαρά και δυνατά για να καταλαβαίνουν όλοι,οχι οτι είναι και ιδιαίτερα καλός,όμως σίγουρα υπάρχουν και πολύ χειρότεροι οπότε την δουλειά του την κάνει μια χαρά.

Για να δούμε τώρα που πήραν τα κρεβάτια οι μαχητές αν θα αλλάξει και η παράδοση και αν θα πάρουν και ασυλία οι διάσημοι,να δούμε και ποιός θα ψηφίσει ποιόν,εκτός της ροδάνθης που είναι στάνταρ,εγώ πάντος προτιμώ οι διάσημοι να την πάρουν αυτή την ασυλία,ώστε να έρθουν πιο κοντά σε αριθμούς οι ομάδες,τώρα βέβαια με τους 2 προβληματικούς στα γόνατα Νάσο,που δεν έχει ανακάμψει και τον μόνιμο τραυματία Κρητικό (και τον αορίστου χρόνου Μουρούτσο) δεν ξέρω τι θα γίνει....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Κοίταχτε παιδιά εγω συμφωνώ με τον φίλο

υπερθεματιζεις δηλαδη

με αλλα λογια εισαι υπερθεματιστης

ελ μαστας ο υπερθεματιστης

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

υπερθεματιζεις δηλαδη

με αλλα λογια εισαι υπερθεματιστης

tenor.gif

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Εχασες την αποκλειστικότητα από τον Μάστα τον Ελ (ξάδερφος του Σωκράτη  και δικός σου πλέον d015.gif )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να φυγεις απο κεντρο να πας σε μοναδα, και να σε περιμενει παλαιουρας ο κρητικος...

κακια φαρα

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...