Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Και που βγήκαν νικητές νομίζεις ότι του χρόνου θα βγάλουν Σαρβαιβορ 3; Λες να πυροβολήσουν τα πόδια τους; Καλύτερα κανα τύπου big brother the wall με φτωχό σπίτι/ πλούσιο σπίτι 2 ομάδες εκεί να δεις νούμερα με ρουφιανιές που θα πέσουν.

Νομίζω ότι στην Τουρκία παίζεται εδώ και κάποια χρόνια, βέβαια άλλος λαός.

Φέτος το ελληνικό δεν έχει προσωπικότητες, ξεκάθαρα εκεί χάνει, μπορεί το επόμενο να έχει καλύτερο cast

Δημοσ.
1 minute ago, phanispal said:

Νομίζω ότι στην Τουρκία παίζεται εδώ και κάποια χρόνια, βέβαια άλλος λαός.

Φέτος το ελληνικό δεν έχει προσωπικότητες, ξεκάθαρα εκεί χάνει, μπορεί το επόμενο να έχει καλύτερο cast

Αν θα υπάρξει επόμενο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Torasu είπε

Αν θα υπάρξει επόμενο.

Ναι, πιθανόν να μην υπάρξει, του χρόνου τουλάχιστον, αλλά το φετινό δε νομίζω πως έχει πατώσει ώστε να το αποκλείσουν.

Δημοσ.

Aν εχει γυρω στο 30% οπως εχει και τωρα θα υπαρξει

και αν εχει τουρκικο survivor βασικα

αφου ουσιαστικα ολα τα συνεργεια οι πιστες κλπ ειναι εκει ηδη 

οποτε υπαρχει και μικροτερο κοστος 

Δημοσ.

θα υπαρξει και του χρονου, δεν εχει πατωσει το φετινο απλως δεν κανει τα νουμερα του περσινου.

φυσικα ομως αν και του χρονου ειναι το ιδιο χαλι οπως τωρα, δεν θα εχει μελλον για πολυ ακομη. η υπομονη του τηλεθεατη εχει τα ορια της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έχει χιλιοειπωθεί ήδη θέλει ποιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες το παιχνίδι για καλύτερα νούμερα, όπως και λιγότερο κοψεραψε/μοντάζ.

Στο βωμό του βύσματος έχουν θυσιαστεί τα πάντα.

Υ.Γ. Μουχρούτσο λούτσο

Επεξ/σία από Torasu
Προσθήκη υστερόγραφου
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Torasu είπε

Όπως έχει χιλιοειπωθεί ήδη θέλει ποιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες το παιχνίδι για καλύτερα νούμερα, όπως και λιγότερο κοψεραψε/μοντάζ.

Στο βωμό του βύσματος έχουν θυσιαστεί τα πάντα.

Όπου υπάρχουν χρήματα,υπάρχει και δόλος νόμος😎

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...