Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Ο,τι πιο συγκλονιστικά εκ ΦΥΣΕΩΣ άσχημο έχει δει το πανελλήνιον μετά τη θείτσα απτο σικάγο

images?q=tbn:ANd9GcRU5rW3gh50pXRHmbBl3T2

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αποκάλυψη της Βραδιάς η Εύη που κέρδισε τις εντυπώσεις σε "πολλούς" τομείς.

Δεν ξέρω αν φταίει ο καμεραμάν η τα έκοψε κάνας μισογύνης απο το μοντάζ αλλά δεν έδειξαν σχεδόν καθόλου πλάνα απο γυναίκες όταν έκαναν ντούζ δείχνονας μόνο δαλάκα 1-2 δευτερόλεπτα και αγνοώντας κάποιες άλλες και μη δείχνοντας τίποτα,ενώ στούς άνδρες επικεντρώθηκαν σε τετραπλάσιο χρόνο ! Τα ίδια και με τα ελάχιστα και πτωχά πλάνα γυναικών στό πάρτυ.

Αρκετοί και αρκετές ήταν για Αριστα 3 εώς 1 Μπήκαν και τα κατσίκια τα περσινά ο Χράν που ούτε κοντά τους δεν πήγε βαριότανε την ζωή του και δεν μπόρεσε να πει σωστά ούτε ενα αρκετό απλό τραγουδάκι λές και ξέχασε την φωνή του στο σπίτι και το έπαιζε και τραγουδιστής...

Ο Μάριος ήταν αρκετά καλός στο τραγούδι ενώ ο έταιρος συμπαρουσιαστής Λιανός ούτε καν τραγούδησε αφού έβαλαν ενα απαράδεκτο Playback που πάσχιζε να υποστηρίξει ! Τιναφτόρε ? ούτε 2-3 Τραγούδια Live δεν μπορούνε να πούνε ....

O Κρητικός πάντος έχει καλή φωνή και το χει αρκετά με το τραγούδι,ίσως θα μπορούσε να κάνει και αυτό επάγγελμα στα ζόρια αλλά δεν έχει φάτσα για πίστα,ο Νάσος αντίθετα το χει γιατί έχει και καλή φωνή και είναι και παιδαράς οπότε θα είχε μεγάλο σουξέ,αν αποφάσιζε να ασχοληθεί.

Εδώ δε μιλάνε άντρες με γυναίκες, εσύ θες και πλάνα την ώρα που ξεβρωμιζουν; σίγουρα θα το έθεσαν ως όρο στην παραγωγή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιχαμάτιον μεγάλο η Βλαχαβάνη,στίς φωτό σου κόβει την όρεξη εντελώς... 

Κάποιος θα έπρεπε να κάνει καμμιά πλάκα χθές να βάλει κάνα ποντίκι σε κάποια κοπέλα εκεί που κάθεται (αληθινό η ψεύτικο)...:D

Τέλος πάντων για να δούμε λίγες σκηνές απο το σημερινό.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

αυτος ειναι ο καγιουλης  (ο κλοουν που ηταν με το καπελο χθες) Μετα απο οσα εχει κανει ισως ειναι στελεχος η κατι τετοιο του βικος!

https://www.instagram.com/johnkagioulis/?hl=el

αμα δει κανεις το βιογραφικο του θα κλ@σει ...Πως τα καταφερνουνε ρ @στη μου!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

αυτος ειναι ο καγιουλης  (ο κλοουν που ηταν με το καπελο χθες) Μετα απο οσα εχει κανει ισως ειναι στελεχος η κατι τετοιο του βικος!

https://www.instagram.com/johnkagioulis/?hl=el

αμα δει κανεις το βιογραφικο του θα κλ@σει ...Πως τα καταφερνουνε ρ @στη μου!

Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ? :huh:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ελα ντε τι είναι αυτός δηλαδή μοντέρνος κλόουν η κάτι τέτοιο ? εγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι πρίν την διαφήμηση του Βίκου δεν τον είχα δει ποτέ,πως χώθηκε σε ολα αυτά τα σκηνικά άραγε... ? :huh:

http://www.thepaper.gr/john-kagioulis-o-paragogos-pou-tarakouna-to-instagram/

Δημοσ.

"To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη

το κοντερ μηδενισε"

λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ant_ είπε

"To παιχνιδι ξεκιναει παλι απο την αρχη

το κοντερ μηδενισε"

λεει ο ουγκανος ο τανιμανιδης επειδη μετοκομισαν απλα στην αλλη παραλια οι μαχητες

0-0 στους 3 μήνες. Πάμε γυρνάνε τα νουμερα τηλεθέασης. Εμείς είμαστε!!!1

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...