stratosberyk Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, iosif_macduck είπε Γλάρος έχει απωθημένο με ευαρα, του την εχει πει χοντρά, και δεν ανταποκρίθηκε στο πέσιμο.. https://twitter.com/blublu21_/status/989236578026426370
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, KilliK είπε α νομιζω καπου εχω το τζιφ που λες. Με τη χορηγια του Heybro Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Heybro 4 2
McNerd Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Με τη χορηγια του Heybro Bro, λείπεις. Βάλε και μία εκείνητη σαπίλα με τη Βλαχαβάνη, έχω τόσους μήνες να τη δω 2
ELMastas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αποκάλυψη της Βραδιάς η Εύη που κέρδισε τις εντυπώσεις σε "πολλούς" τομείς. Δεν ξέρω αν φταίει ο καμεραμάν η τα έκοψε κάνας μισογύνης απο το μοντάζ αλλά δεν έδειξαν σχεδόν καθόλου πλάνα απο γυναίκες όταν έκαναν ντούζ δείχνονας μόνο δαλάκα 1-2 δευτερόλεπτα και αγνοώντας κάποιες άλλες και μη δείχνοντας τίποτα,ενώ στούς άνδρες επικεντρώθηκαν σε τετραπλάσιο χρόνο ! Τα ίδια και με τα ελάχιστα και πτωχά πλάνα γυναικών στό πάρτυ. Αρκετοί και αρκετές ήταν για Αριστα 3 εώς 1 Μπήκαν και τα κατσίκια τα περσινά ο Χράν που ούτε κοντά τους δεν πήγε βαριότανε την ζωή του και δεν μπόρεσε να πει σωστά ούτε ενα αρκετό απλό τραγουδάκι λές και ξέχασε την φωνή του στο σπίτι και το έπαιζε και τραγουδιστής... Ο Μάριος ήταν αρκετά καλός στο τραγούδι ενώ ο έταιρος συμπαρουσιαστής Λιανός ούτε καν τραγούδησε αφού έβαλαν ενα απαράδεκτο Playback που πάσχιζε να υποστηρίξει ! Τιναφτόρε ? ούτε 2-3 Τραγούδια Live δεν μπορούνε να πούνε .... O Κρητικός πάντος έχει καλή φωνή και το χει αρκετά με το τραγούδι,ίσως θα μπορούσε να κάνει και αυτό επάγγελμα στα ζόρια αλλά δεν έχει φάτσα για πίστα,ο Νάσος αντίθετα το χει γιατί έχει και καλή φωνή και είναι και παιδαράς οπότε θα είχε μεγάλο σουξέ,αν αποφάσιζε να ασχοληθεί. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από ELMastas 1
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, McNerd είπε Bro, λείπεις. Βάλε και μία εκείνητη σαπίλα με τη Βλαχαβάνη, έχω τόσους μήνες να τη δω Την εψαχνα τις προαλλες στο θεμα του survivor δεν τη βρηκα ρε συ. 2 φωτογραφιες σου εφερναν εφιαλτες οντως. Λειπω φετος το γυρισα σε masterchef το survivor δεν ξερω περσι δεν εχανα επεισοδιο. 1
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, Heybro είπε Την εψαχνα τις προαλλες στο θεμα του survivor δεν τη βρηκα ρε συ. 2 φωτογραφιες σου εφερναν εφιαλτες οντως. Λειπω φετος το γυρισα σε masterchef το survivor δεν ξερω περσι δεν εχανα επεισοδιο. είναι εύκολο να τη βρω. την έχω στα φίλτρα του uBlock Origin 1
ant_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Aπογοητευση ο σωζων που υπεκυψε στις πιεσεις του συστηματος και αυτος και εγινε ενα με την μαζα αρχικα εβαλε 9 στον ταμτακο τον κρητικο στον τελικο μετα ακουστηκε μια γυναικεια φωνη να λεει "ολοι 10 ολοι 10" και το αλλαξε σε 10 3
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, guido είπε είναι εύκολο να τη βρω. την έχω στα φίλτρα του uBlock Origin Χαχαχα αν εχεις την καλοσυνη βαλτες να παρουμε μια δοση σιχαματος.
tritonas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, McNerd είπε Bro, λείπεις. Βάλε και μία εκείνητη σαπίλα με τη Βλαχαβάνη, έχω τόσους μήνες να τη δω 1 2 3
mantzaflaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, Heybro είπε Χαχαχα αν εχεις την καλοσυνη βαλτες να παρουμε μια δοση σιχαματος. !!!
ducatirulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tritonas00 είπε https://youtu.be/Doc7Ro7N5QA Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από ducatirulez
Προτεινόμενες αναρτήσεις