Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

αν και δεν ειναι δυσκολο να το φτιαξεις Θελει εναν  screen video recorder Εγω εχω προχειρο το FastStone Capture 
Ενα προγραμμα να κοβει τα βιντεο οπως το free make video converter και καπου να βαζεις το βιντεο για μετατροπη σε γκιφ Οπως το https://giphy.com/create/gifmaker που εχει πλακα η το καλυτερο ισως ον λαιν (που δεν κανει τα παντα αλλα κανει αρκετα) https://ezgif.com

Ματσαφλάρης, έχεις δίδυμο ακάουτ? Διαφορετικά παίζει να εισαι ο πρώτος που κάνει αυτοπαράθεση (κι αυτο, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το προσέξεις..)

• Like 2
  • Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Είναι στο προηγούμενο αδερφέ επεισόδιο 57 το είπα και χθές για GIF αλλά δεν το πρόσεξε κανείς:rolleyes:

Απο το 8''10 και μετά ! :D

αααχαχαχαχα Ωραιος δεν τοχα δει!    

ezgif-4-a4fa1b3800.gif

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1821

Theodoros_Kolokotronis.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλι τραυματιας ο Μουρου. οι μισοι παικτες εχουν ερθει να παιξουν με μονιμα τραυματα. κατα τα αλλα θα περναγανε ολοι τους απο αυστηρα σωματικα και ψυχολογικα τεστ.

α ρε Ατζουν, συνεχισε το δουλεμα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

Ματσαφλάρης, έχεις δίδυμο ακάουτ? Διαφορετικά παίζει να εισαι ο πρώτος που κάνει αυτοπαράθεση (κι αυτο, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το προσέξεις..)

Θα ξανακανω ενα ακομα τοτε για να ειμαι και ο δευτερος! :P

Δημοσ.

Ετσι ! είχε πολύ γέλιο η σκηνή γιαυτό την ανέφερα χθές αλλά πέρασε στα ψιλά η δεν το πρόσεξαν άλλοι :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELMastas είπε

Ετσι ! είχε πολύ γέλιο η σκηνή γιαυτό την ανέφερα χθές αλλά πέρασε στα ψιλά η δεν το πρόσεξαν άλλοι :D

ναι ρε συ γαματο! :ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τσοπάνης θα παιζε στο χωριό του φρίσμπυ με το τσοπανόσκυλο

Επεξ/σία από pitogiro
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...