guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ωραια trailer. Δαλάκα - Πες μου τι είμαι. - τι είσαι; - είμαι μεγάλη.... - εγωιστρια!
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Άσε μωρέ και εσύ Μπουρδούκου. Κοντοπ... ! (κοντοπίθαρη εννοώ)
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Ούτανη χαϊδευτικο του ουτιδανή;
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μ' αυτά και μ' αυτά εγώ θέλω παγωτό. Πλύση εγκεφάλου είναι αυτές οι σιχαμένες διαφημίσεις
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Μ' αυτά και μ' αυτά εγώ θέλω παγωτό. Πλύση εγκεφάλου είναι αυτές οι σιχαμένες διαφημίσεις Αμπελαλέ το κοντρόλ;
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Πού να αλλάζεις τώρα κανάλι.. Mi Remote στο κινητό Μέχρι και το air condition έχω συνδέσει
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, ELMastas είπε Καραγούσταρα το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε τα πάντα ολα και highlights που δεν μπορείς να αγνοήσεις Επισημαίνω την ευφράδεια του αγόρου και την φάτσα του όταν άκουσε ποιόν διάλεξαν μετά απο χάζεμα και παύση για να φτάσει το σήμα στόν εγκέφαλο μίλησε αυτολεξεί και με χαρακτηριστική Ανεση: Δηλαδή...Εγώ θα πάω...αεροπλάνο .... !!! Επίσης δεν μπορεί παρά να μην δούμε την χαρά την Μελίγδας και του Ηλία για τον συμπαίκτη τους που φαίνεται στα Gif που έβαλαν πιο πάνω ! Είχε πολλά καλά το χθεσινό και πολύ γέλιο όπως με το Fail του στέλιου που έφαγε πόρτα στο High five αν και παίζει λόγο ύψους να μην είδε καν το χέρι του Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τι είπε (αν είπε) κάτι ο Χάρος στήν ψηφοφορία χθές και θα ήθελα αν Πολύ αν υπάρχει,η αν κάποιος μπορεί να κάνει,κάποιο Gif απο την Ροδάνθη στήν Αρχή,όταν τίναζε το ρούχο αυτό που κοιμότανε επάνω,στήν άκρη της Καλύβας γιατί είχε πολύ γέλιο το πως έκανε η φατσούλα της με την σκόνη είχε πάρει μια έκφραση "τύπου"μεταξύ αηδίας και βρώμας ! Mας γλέντησε καλά ο Ατζούν με το συγκεκριμένο μονταρισμένο πλάνο από κάποια άλλη άσχετη στιγμή, μιας και βλέπουμε ξανά και ξανά ίδια καρέ με διαφορετική εστίαση και κάποια καρέ στα οποία ο Ηλίας φοράει και διαφορετικά ρούχα. Εστίασε στο να φανεί κακή αντίδραση για ν'ανεβάσει τις μετοχές του Φραουλίτσα... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, guido είπε Mi Remote στο κινητό Μέχρι και το air condition έχω συνδέσει Γκίντο είσαι πολύ προχώ, ο ινσόμνιακ ο σωστός!
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Γκίντο είσαι πολύ προχώ, ο ινσόμνιακ ο σωστός! Έχω και xiaomi wifi λάμπα να ανάβει και σβήνει μόνη της Δεν είμαι προχω. Απλά ροδανθιζω-βαριεμαι να κουνηθώ
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Κουκουβανιώτης είναι ο Χάρος; Μωρή αρρώστια!
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αν καταφέρω να μου φέρει και ο σκύλος τα τσιγάρα από το σαλόνι θα είμαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις