Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

Μια και το ανέφερες, ρεσιτάλ Λαμπρινάκη στο τελευταίο επ που ανέβηκε (το 16ο νομίζω). Κορυφαίος παίκτης και το ίδιο και οι κολλητές του, που όλοι τις βρίζουν. Δικαίως πήρε ένας από αυτούς το έπαθλο. Οι υπόλοιποι τελείως κουκουρούκου, με εξαίρεση ίσως Σούλη, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα ερχόμενα επεισόδια οπότε επιφυλάσσομαι.

O Λαμπρινάκης αν και σίχαμα σε κάποιες περιπτώσεις έχει λειτουργήσει πολύ σωστά μέχρι τώρα(ΕΠ.16). Ειδικά στο θέμα του Κωνσταντίνου και πως τους τα έλεγε ωμά και ξερά μέσα στα μούτρα τους, κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί επέμενε πολύ στο να πάει στο δείπνο με παίκτη από τους νότιους(Μήπως ήθελε να τον κάνει το κόκκινο πανί της ομάδας για να τον διώξουν?). Το παιχνίδι έχει απίστευτο ενδιαφέρον, παρότι το έβλεπα τότε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

τριλοπάη και ρεντύκ, τι φάση με τα άβαταρ, μας μπερδεύετε

Μόλις τώρα, Ash είπε

O Λαμπρινάκης αν και σίχαμα σε κάποιες περιπτώσεις έχει λειτουργήσει πολύ σωστά μέχρι τώρα(ΕΠ.16). Ειδικά στο θέμα του Κωνσταντίνου και πως τους τα έλεγε ωμά και ξερά μέσα στα μούτρα τους, κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί επέμενε πολύ στο να πάει στο δείπνο με παίκτη από τους νότιους(Μήπως ήθελε να τον κάνει το κόκκινο πανί της ομάδας για να τον διώξουν?). Το παιχνίδι έχει απίστευτο ενδιαφέρον, παρότι το έβλεπα τότε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

πλάκα κάνεις; ο αγαπημένος μου παίκτης και από τους καλύτερους παίκτες που έχω συγκριτικά με τα αμερικάνικα σαρβάιβα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, McNerd είπε

τριλοπάη και ρεντύκ, τι φάση με τα άβαταρ, μας μπερδεύετε

Σόρι, κάποια στιγμή θα αλλαχθεί στο δρόμο που χάραξε η υπογραφή.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

Σόρι, κάποια στιγμή θα αλλαχθεί στο δρόμο που χάραξε η υπογραφή.

θελω να πιστευω, ΑΜΕΣΑ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, guido είπε

Απαγορεύεται η αλλαγή άβαταρ.

Είμαι οπτικός τύπος. Δεν θυμάμαι νικνειμς

Case is closed. Παμε για μαζικο κινημα και παλι. Trilo στειλε ΠΜ με τα νεα μας αβαταρ, οταν αποφασισεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, McNerd είπε

Case is closed. Παμε για μαζικο κινημα και παλι. Trilo στειλε ΠΜ με τα νεα μας αβαταρ, οταν αποφασισεις

Ρε δω είναι σιριους μπίζνες.

Τι το πέρασες Nomads που βάλαμε όλοι ίδια άβαταρ;

Περιμένω πμ

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, McNerd είπε

θελω να πιστευω, ΑΜΕΣΑ

2 λεπτά πριν, guido είπε

Απαγορεύεται η αλλαγή άβαταρ.

Οι απόψεις διίστανται, κάντε μύτηνκ :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Χάρος κλόουν Χιγκίτα

Θυμιζει τον τυπο με το σπαθι στο  πρωτο Ιντιανα τζοουνς

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...