Ash Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, McNerd είπε Μια και το ανέφερες, ρεσιτάλ Λαμπρινάκη στο τελευταίο επ που ανέβηκε (το 16ο νομίζω). Κορυφαίος παίκτης και το ίδιο και οι κολλητές του, που όλοι τις βρίζουν. Δικαίως πήρε ένας από αυτούς το έπαθλο. Οι υπόλοιποι τελείως κουκουρούκου, με εξαίρεση ίσως Σούλη, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα ερχόμενα επεισόδια οπότε επιφυλάσσομαι. O Λαμπρινάκης αν και σίχαμα σε κάποιες περιπτώσεις έχει λειτουργήσει πολύ σωστά μέχρι τώρα(ΕΠ.16). Ειδικά στο θέμα του Κωνσταντίνου και πως τους τα έλεγε ωμά και ξερά μέσα στα μούτρα τους, κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί επέμενε πολύ στο να πάει στο δείπνο με παίκτη από τους νότιους(Μήπως ήθελε να τον κάνει το κόκκινο πανί της ομάδας για να τον διώξουν?). Το παιχνίδι έχει απίστευτο ενδιαφέρον, παρότι το έβλεπα τότε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. 2
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 τριλοπάη και ρεντύκ, τι φάση με τα άβαταρ, μας μπερδεύετε Μόλις τώρα, Ash είπε O Λαμπρινάκης αν και σίχαμα σε κάποιες περιπτώσεις έχει λειτουργήσει πολύ σωστά μέχρι τώρα(ΕΠ.16). Ειδικά στο θέμα του Κωνσταντίνου και πως τους τα έλεγε ωμά και ξερά μέσα στα μούτρα τους, κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί επέμενε πολύ στο να πάει στο δείπνο με παίκτη από τους νότιους(Μήπως ήθελε να τον κάνει το κόκκινο πανί της ομάδας για να τον διώξουν?). Το παιχνίδι έχει απίστευτο ενδιαφέρον, παρότι το έβλεπα τότε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. πλάκα κάνεις; ο αγαπημένος μου παίκτης και από τους καλύτερους παίκτες που έχω συγκριτικά με τα αμερικάνικα σαρβάιβα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, McNerd είπε τριλοπάη και ρεντύκ, τι φάση με τα άβαταρ, μας μπερδεύετε Σόρι, κάποια στιγμή θα αλλαχθεί στο δρόμο που χάραξε η υπογραφή. 1
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Σόρι, κάποια στιγμή θα αλλαχθεί στο δρόμο που χάραξε η υπογραφή. θελω να πιστευω, ΑΜΕΣΑ
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Απαγορεύεται η αλλαγή άβαταρ. Είμαι οπτικός τύπος. Δεν θυμάμαι νικνειμς
McNerd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, guido είπε Απαγορεύεται η αλλαγή άβαταρ. Είμαι οπτικός τύπος. Δεν θυμάμαι νικνειμς Case is closed. Παμε για μαζικο κινημα και παλι. Trilo στειλε ΠΜ με τα νεα μας αβαταρ, οταν αποφασισεις
xaratsi Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ταλιμπανιδης γκάζωσε απότομα για να δικαιολόγησει μισθό
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Case is closed. Παμε για μαζικο κινημα και παλι. Trilo στειλε ΠΜ με τα νεα μας αβαταρ, οταν αποφασισεις Ρε δω είναι σιριους μπίζνες. Τι το πέρασες Nomads που βάλαμε όλοι ίδια άβαταρ; Περιμένω πμ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από guido
ant_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Aλλαξτε το παλτο τον χαρο οτι παει προς την εστια γραφει
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε θελω να πιστευω, ΑΜΕΣΑ 2 λεπτά πριν, guido είπε Απαγορεύεται η αλλαγή άβαταρ. Οι απόψεις διίστανται, κάντε μύτηνκ
lefter Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Χάρος κλόουν Χιγκίτα Θυμιζει τον τυπο με το σπαθι στο πρωτο Ιντιανα τζοουνς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις